Oma tyyli

Unelmoimisen sietämätön keveys – Rohje Artister + alekoodi!

 

Kaupallinen yhteistyö Rohje
Hei ja unelmien täyteistä viikkoa kaikille sinne ruudun toiselle puolelle! Tänään mä haluan puhua teille vähän unelmoinnista ja unelmista, omista jo toteutuneista unelmistani sekä vielä tällä hetkellä haaveissa olevista unelmista. Mä nimittäin sain kunnian toimia tänä keväänä Rohjeen ambassadorina, heidän uuden kellomallin Artisterin myötä. Instagramissa seuraavat tästä jo tiesivätkin, mutta kiva tulla kertomaan tästä myös blogin puolelle. Jos muistatte, viime alkusyksystä kerroin teille ensimmäistä kertaa Rohjeesta ja rohkenemisesta tässä postauksessa. Tuon aiemman yhteistyön myötä annoin poikaystävälle lahjaksi Rohje Adventurister -kellon, joka on hänellä edelleen hyvin aktiivisessa käytössä. Postauksen lopusta voit bongata myös alekoodin Rohjeen nettikauppaan!

Rohje Artister Dreamy

Mutta tänään tosiaan keskitytään uutuuteen nimeltä Artister. Rohje Artister on malliltaan sirompi kuin Adventurister, mutta muutoin aivan taattua Rohje-laatua. Artisterin suunnittelu pohjautuu unelmille, jotka vievät meitä ajan tavoin eteenpäin ja jotka pitävät meidät elossa. Artister-mallistosta löytyy kolme upeaa kelloa, ja jokaiseen voi vaihtaa joko poronnahkarannekkeen tai mesh-rannekkeen. Malliston kaksi ensimmäistä kelloa on suunniteltu taiteilija Nora Svärdin kanssa yhteistyössä ja kellojen Dreamy ja Into the Blue kellotauluihin onkin strukturoitu Noran taideteos. Kolmantena mallistoa täydentää Classic Black.

Tästä Artisterista mulle tosiaan valikoitui vaaleanpunainen Dreamy, yllättyneet jonoon 😀 Dreamy on ihan mahdottoman upea, moniulotteisen ja mielenkiintoisen kellotaulunsa vuoksi sekä tietysti suloisen värinsä ansiosta. Dreamy myös jotenkin ihan erityisesti kannustaa mun mielestä unelmointiin, jo ihan nimensäkin vuoksi. Kellon sloganina toimii unelmoimisen sietämätön keveys, ja jos multa kysytään, se on onnistuttu taltioimaan kelloon aivan loistavasti. Mä olen käyttänyt Dreamya ahkerasti sekä poronnahkarannekkeella kuin mesh-rannekkellakin. Rannekkeen vaihto on tehty superhelpoksi, eikä siihen tarvita esimerkiksi mitään työkalua.

Mitä unelmia minä olen saavuttanut?

Dreamyn myötä Rohje haastoi mut pohtimaan myös omia unelmiani, niin tällä hetkellä haaveissa olevia kuin jo toteutuneitakin. Mä usein tuppaan vähättelemään etenkin jo saavutettuja unelmiani ja elettyä elämääni. Ihan liian usein tuntuu, etten olisi saavuttanut yhtään mitään, mutta asiahan ei ole niin. Siksi on välillä ihan loistava juttu oikeasti pysähtyä miettimään elettyä elämää. Jo toteutettuja unelmia läpi käydessään kokee todellakin pienen itsetuntobuustin, heh!

Siinä vaiheessa, kun omat unelmat ovat alkaneet hahmottua teini-ikäisenä ja nuorena aikuisena, päällimmäisenä ajatuksena oli tehdä jotain siistiä työkseen. Haaveilin markkinoinnin parissa työskentelystä ja toki siitä, että voisin joskus olla osana järjestämässä Olympialaisia. Jälkimmäinen ei ole (toistaiseksi :D) toteutunut, mutta markkinoinnin pariin pääsinkin ihan kunnolla hommiin, digimarkkinoinnin kautta suoraan syvään päätyyn kauppakeskusmarkkinointiin. Yrittäjyydestä mä en koskaan haaveillut ja usein sanoinkin, että yrittäjää musta ei koskaan tule, mutta toisaalta lasken nykyisen yrittäjyyden tuohon ”jotain siistiä” -kategoriaan. Yksi iso haave oli vaihto-opiskelu Englannissa ja se olikin kyllä kaikin puolin unelmien täyttymys.

Ehkä vähän pienempiä ja randomimpia haaveita, joista unelmoin, olivat esimerkiksi benji-hyppy, Tampereella asuminen, Lontoossa Harry Potter Studiolla vierailu, omat presetit, blogin perustaminen sekä matka Venäjälle ja Amsterdamiin. Ja kaikki nämä ovatkin jo toteutuneet ja jokaisen kohdalla unelman toteutuminen on tuntunut ihan yhtä hyvältä. Siitä tulee tosi onnistunut fiilis, olipa sitten kyseessä rohkeneminen, onnenpotku tai oma uurastus unelman toteutumisen eteen.

Mistä minä unelmoin nyt?

Jo toteutuneiden unelmien miettiminen on supervoimaannuttavaa, mutta mä saan myös voimaa nykyisistä unelmista. Ne vievät mua joka päivä eteenpäin, näyttävät suuntaa ja motivoivat. Usein mun haaveet liittyvät jollain tapaa uraan, ja niin on myös tällä hetkellä. Mun isoimpia unelmia nimittäin on työntekijän palkkaaminen meidän Halo Creators -yritykseen sekä harppausten ottaminen valokuvauspuolella. Tänä vuonna olen avannut uraa enemmänkin juuri valokuvaamisen kautta ja se on jo tähän mennessä kantanut hyvin hedelmää. Unelmana olisi kuitenkin vielä häiden kuvaaminen ja kehittyminen valokuvaajana yleisesti. Halo Creatorsin puolella unelmoin lisäksi toimistotilasta, joka olisi niiiiiin makea juttu!

Jos ei mietitä uraa, niin haaveilen just tällä hetkellä ennen kaikkea matkustamisesta. Mun sielu kaipaa maailmalle ihan älyttömästi vaikka se ehkä hölmöltä tuntuukin. Erityisesti unelmoin yhteisestä ulkomaanmatkasta poikaystävän kanssa, koska sellaista me ei olla päästy vielä kokemaan pandemian vuoksi. Tämän pinnallisemman unelman lisäksi haaveilen tietysti omakotitalosta, jonka voisi suunnitella just mieleisekseen ja joka olisi täydellisellä järvenrantasijainnilla. Unelmiin mahtuu totta kai myös lapset ja niiden myötä sitten onnistuminen vanhempana. Unelmana olisi elää seesteistä ja onnellista elämää kaikin puolin 🙂


Etenkin noita uraan liittyviä unelmia kohti mä menen usein isolla draivilla ja teen päivittäin asioita saavuttaakseni ne. Rohje Artister Dreamy muistuttaakin mua jokapäiväisessä arjessa tavoittelemaan unelmiani. Ja jotta kaikki ei kuulostaisi niin suorituskeskeiseltä, mun mielestä Dreamy muistuttaa ranteessa ihanasti myös siitä, että päivittäin on hyvä ottaa edes minuutin unelmointihetki 🙂 Se voimaannuttaa, tsemppaa, rentouttaa ja kirkastaa mielen! Unelmoinnin ja unelmien ei missään nimessä kuulu olla suorittamista ja siitä jos mistä Dreamy muistuttaa täydellisesti, nimittäin unelmoinnin sietämättömästä keveydestä.

Instagramin puolella ehdinkin jo kysellä seuraajien unelmia. Tulen jakamaan niitä sekä juttelemaan unelmoinnista ja unelmista lisää Instagramissa, joten nappaa mut siellä seurantaan. Rohje Artister -mallistoon voit tutustua tarkemmin tästä, jos kaipaat unelmaboostia omaan arkeesi kellon avulla. Jos sieltä löytyy jokin mieleinen kello, koodilla ELLI20 saat -20% alennuksen! 🙂 Alekoodi on voimassa 15.6.2021 saakka. Pakko myös vinkata näin valmistujaisten lähestyessä, mikä olisikaan parempi lahjaidea kuin unelmien tavoitteluun kannustava Artister


Mistä sä unelmoit? Mikä Rohje Artister -malliston kelloista uppoaa eniten sinuun?
×××

Voit bongata myös Rohje-kellot Instagramista!

 

Meidän Youtube-kanava ja mun työhuoneen esittely
Särkänniemen Karmiva Karnevaali

One Comment

Leave a Reply