Tyylikkäimmät bloggaajat

Blogimaailmassa on joka puolella todella ihania persoonia, ja niiden lisäksi hurjan paljon tosi kauniita ja supertyylikkäitä bloggaajia. Mä tykkään paljon lukea asupostauksia sekä kerätä niistä inspiraatiota omaankin pukeutumiseen, ja tänään mä haluaisin esitellä teille muiden bloggaajien tyylejä, joista mä tykkään ihan älyttömän paljon.

Laura on mulle aika uusi tuttavuus mutta heti ensimmäisenä rakastuin hänen tyyliinsä! Katsokaa nyt, kuinka raikkaita ja siistejä asukokonaisuuksia. Tuon toisen kuvan haalarin haluaisin itsellenikin niin kovasti. Lauran tyylissä on parasta yksinkertaisuus, hillityt sävyt ja se, että mulla on paljon samantyyppisiä vaatekappaleita, joten inspiraation ei tarvitse jäädä vain ajatuksen tasolle.

Katalla on jonkun verran erilaisempi tyyli kuin näillä muilla. Mun omassakin tyylissäni on vähän kuin kaksi puolta, ja Kata edustaa sitä toista joten saan hänestä älyttömästi inspiraatiota streetimpään tyyliin! Ja rakastan sitä, miten Katan asuissa yhdistyy street ja tyttömäisyys just täydelliseksi miksaukseksi. Meidän kenkämakukin menee aikalailla ihan samoilla linjoilla, voisin ryöstää varsinkin nuo kahden viimeisen kuvan kengät 😀

Noora on varmasti vaikuttanut mun kohdalla paljon siihen, että rakastan mekkoja koko ajan enemmän. En tiedä ketään kenellä mekot näyttäisivät noin hyvältä kuin Nooralla, ja musta on niin ihailtavaa että hän on uskollinen tyylilleen ympäri vuoden täällä Suomessakin. Hän joskus kertoi blogissaan, etteivät housut pue häntä ja näin musta pukeutumisen kuuluisikin mennä. Tärkeintä on siis se, että löydät itsellesi istuvat ja sopivat vaatteet sekä tyylin, koska silloin itsevarmuus huokuu susta ulospäin ja tässä teille malliesimerkki siitä. Nooran asut ovat aina tosi viimeistellyn ja naisellisen näköisiä ♡

Roosan asukuvia katsoessa oon aina ihan ”vau”. Kuvat ovat aina tosi laadukkaita ja viimeistellyn näköisiä, ja asut mielenkiintoisia pieniä yksityiskohtia täynnä. Roosan asut ei ole koskaan tylsiä ja niistä löytää joka kerralla uusia tapoja yhdistää eri vaatekappaleita, ja se on niin mahtavaa. Tämän tytön tyylistä saa inspiraatiota ihan älyttömästi. Kunpa vielä joskus munkin asut ja asukuvat olisivat noin upeita!

Tarun tyyli on näistä lähimpänä omaani ja mun on siksi tosi helppo samaistua ja saada hänen asuistaan inspiraatiota. Rakastan Tarun asujen monipuolisuutta, asuja on koottu niin mekoista kuin perusfarkuistakin. Ja mä tykkään myös paljon sporttisesta vivahteesta osassa asuja, koska koen sen omaksikin jutuksi. Kaikki näiden kuvien asuista on sellaisia, jotka voisin täysin samanlaisina pukea itsellenikin.

Sallin asut ovat mulle sellaisia goalseja. Salli näyttää aina niin naiselliselta, huolitellulta ja samalla tosi asialliselta. Hänestä tulee mieleen sellainen menestyvä business woman, jollainen toivoisin itsekin olevani joskus. Tiedän, ettei kukaan meistä ihmisistä ole virheetön, mutta ainakin Sallin asut ovat 😀 Kolmannen kuvan housuista tuli mulle joku pieni pakkomielle, haluun samanlaiset!

Saran tyyliin mä rakastuin ihan välittömästi. Osa asuista poikkeaa omasta pukeutumisestani jonkun verran, mutta oon silti ihastunut jokaiseen. Saralla jos kenellä on silmää pukeutumiselle, hänen tyylinsä on niin söpö ja mä rakastan pientä menneen ajan vivahdetta mikä näkyy osassa asuja! Saralla on myös ihan pettämätön sävysilmä, ja asujen värimaailmat on oikeasti täydellisiä. Saran asut on yksiä mun ehdottomia lemppareita ♡
Lisäksi haluaisin suosikeiksi mainita vielä Uinon, Nooran, Anen, Johannan, Noran ja Emman. Tyylikkäitä tyyppejä löytyy niin paljon, että voitte varmaan kuvitella kuinka vaikeaa oli valita ne lemppareimmat. Mutta tää onkin musta yksi parhaimpia juttuja blogimaailmassa, inspiraatio ei voi koskaan loppua kesken kun erilaisia inspiraation lähteitä on niin älyttömästi.
Vinkatkaas mulle myös muita tyylikkäitä tyyppejä! 🙂
Sarjavinkit sadepäiville
Kun pelko yrittää voittaa

Kommentoi