Tyllimekko ja tennarit: Inspiration Blog Awards -asu


Laitetaan heti perään lauantain gaala-asu! Nämä kuvat otti jälleen kerran ihana Sara Kattilahallilla ennen kuin mentiin sisään. Sanoinkin jo aiemmin, että mulla oli tosi paha asukriisi tämän gaalan suhteen. Luulen että se kriiseily johtui siitä, että olin tuolla ensimmäistä kertaa mutta myös siksi, että aiempi päivätapahtuma oli nyt yhdistetty illan gaalaan. Siksi mitään selkeää linjausta asuille ei ollut ja pukukoodikin oli vain ”inspiration”, joka ei sekään paljoa kerro hahah.

 

Monien vaihtoehtojen jälkeen päädyin kuitenkin tähän asuun. Tuohon mekkoon ihastuin netissä heti kun sen näin ja onneksi Zalandon pikatoimitus toi sen mun luo tarpeeksi ajoissa. Mä kuitenkin mietin todella paljon että onko tämä liian juhlava varsinkin gaalaa edeltävään tilaisuuteen tai onko se liian överi. Tämä ehkä kumpusi siitä, että mä en käytä tyllihameita tai -mekkoja oikeastaan koskaan, niin mulla oli ihan prinsessaolo tuossa mekossa. Kyselinkin tosi monilta mielipidettä tuosta, ja sain vain positiivisia mielipiteitä joten päädyin sitten rohkaisemaan mieleni.

 

Tuon värisen mekon ja punaisten asusteiden yhdistämiseen sain inspiraation itseasiassa Zalandosta. Kyseisen mekon kuvassa mallilla oli nimittäin päällä punaiset kengät ja mun mielestä se näytti tosi hyvältä sekä tarpeeksi erikoiselta! Korolliset kengät olisivat toki olleet juhlavammat, mutta matalat osoittautuivat tosi hyväksi ideaksi kun istumapaikkoja ei ollut lähes ollenkaan niin ainakaan jalat eivät kuolleet. Matalat kengät tuntuivat myös laskevan asun juhlavuutta kivasti, kun tosiaan mietin onko tuo mekko kuitenkin liian överi 😀 Ehkä tää tennareiden yhdistäminen juhlamekkoon on jo vanha juttu vuodelta 2012, mutta näillä mentiin nyt.

 

Ja hei tuo laukku! Se ei ole mun oma, vaan lainasin sen ihanalta kaveriltani. Tuo oli just täydellinen, täysin samaa sävyä kuin mun kengät, helppo kantaa crossbodynä ja sopivan pieni. Ihan parasta kun on lainaamiselle vihreää valoa näyttävä ystävä, koska itselläni ei punaista laukkua ole ja olisi tuntunut vähän tyhmältä ostaa uusi laukku tätä varten. Iso kiitos siis tästä vielä ♡

 

mekko Chi Chi London × kengät Michael Kors × laukku Mohito × korvakorut Ted Baker

Mun asu oli tällä kertaa ehkä vähän erikoinen, mutta ainakin erotuin joukosta sopivasti! Mitäs mieltä sä olet tästä asusta?

 

Tyllimekko ja tennarit – hot or not?

 


×××
Mulla on nyt viime aikoina ollut superkiire harjoittelun ja työpaikan vuoksi, joten postausten määrä saattaa pudota hieman. Yritän kyllä pitää aiemmasta aikataulusta kiinni, mutta ymmärrätte varmasti ♡

 
 
 
 
 
 


LUE MYÖS NÄMÄ

× Inspiration Blog Awards 2018: Gaala ensikertalaisen silmin
× Asukuvat Tallinnan pikkukadulla
× Asukuvat Helsingistä: Beigeä, valkoista ja ihana neulehuppari
 

Lue myös

Inspiration Blog Awards 2018: Gaala ensikertalaisen silmin
Mitä ikävöin Englannista?

Kommentoi