Tweed-haalari ja helmipanta – Oman elämäni Blair Waldorfina

id-tweedhaalariJatketaan pienellä syyshulluttelulla ja ruskakuvilla edellisen postauksen teeman mukaan! Tänään tosin vuorossa on ihan perinteiset asukuvat, jotka napattiin eilen ihanan ruskan keskellä. Näistä tuli niin kivoja ja tykkäsin tuosta asusta todella paljon, enkä siksi malttanut pantata näitä kuvia tämän pidempään vaikka kesäisempiäkin kuvia olisi varastossa. Näissä kuvissa ei muuten näy takki, mutta kyllä mulla sellainenkin oli. Ilman nilkkoihin ulottuvaa villakangastakkia ei tällä asulla olisi enää selvinnyt, nopeita kuvia lukuunottamatta.
Asun keskipiste oli aivan ehdottomasti tuo ihana tweed-haalari, joka oli muuten mun ensimmäinen hankinta Depop-sovelluksen kautta! Kyseessä on vähän Zadaata vastaava second hand -sovellus, mutta se toimii maailman laajuisesti. Tweed-haalari on alunperin Zarasta, mutta kiva tehdä tällainen löytö käytettynä. Kyseessä on siis shortsihaalari, joka edestä toki näyttää hameelta. Mä tykkään tästä todella paljon ja sen alle on helppo heittää musta, valkoinen tai harmaa paita. Kesällä alle sopii varmasti t-paitakin ja talvella haalarin kaveriksi voi heittää neuletakin.Sukkahousut haalarin alle oli ihan must, ja kylmän sään vuoksi ne olisivat voineet olla jopa paksummatkin. Ylipolvensaappaat mun mielestä sopivat tähän todella kivasti enkä kyllä edes pohtinut muita kenkävaihtoehtoja. Laukun kanssa oli sitten taas miettimistä, mutta ehkä tuo vaaleanpunainen Metis tuo sopivasti pientä väriä asuun. Tämä asu onkin muuten yllättävän tummanpuhuva ja mustaa täynnä, kun ottaa huomioon mulle tyypilliset vaatteet, haha. No ei, kyllähän mulla toisinaan on mustavalkoisia asuja kaikkien vaaleanpunaisten överien joukossa.
Tuohon helmipantaan mä olen aivan rakastunut. Tykkään tosi paljon siitä, miltä se näyttää mun päässä ja se tuntuu sopivan myös lyhyiden hiusten kanssa. Hiuspannat ovat muutenkin olleet tänä syksynä kovassa käytössä, ja tämä helmipanta on ehdoton suosikki. Hiuspanta ja tweed-haalari luovat ainakin mulle tosi Blair Waldorf-tyyppisiä viboja tästä koko asusta, ja ehkä se olikin jollain tavalla inspis kaiken takana. Mitä mieltä te olette, näettekö yhtäläisyyksiä Blairin tyylin kanssa vai olenko ainoa? 😀shortsihaalari 2ND HAND
paita PRIMARK
ylipolvensaappaat 2ND HAND
laukku LOUIS VUITTON

Iskeekö tämä asu ja tweed-haalari sinuun?
×××

Tykkääthän blogista jo Facebookissa?


Lue myös

Hulluna syksyyn - Maastouduin ruskan väreihin
Lattea paidassa ja mukissa + Sunnuntai-illan ajatuksia

Kommentoi