Turhautumisia viime päiviltä

Koska huomenna on todennäköisesti vuoden vaaleanpunaisin ja suloisin päivä, otetaanpa nyt tänään vastapainoksi asioita, jotka on turhauttanut mua suunnattomasti viime aikoina. Muistakaahan lukea nämä huumorilla ja mainittakoon ettei mun elämä oikeasti ole näin negatiivista miltä ehkä nyt kuulostaa 😀
Viime päivinä mua on turhauttanut kun…

× Mun sähköpostin roskapostifiltteri ei jostain syystä toimi enää ja saapuneet-kansioon pamahtaa postia, josta näkee kilometrin päähän että kyseessä on roskaposti.
× Yskä on jatkunut, vaikka muuten olenkin jo terveiden kirjoissa.
× Kotona vallitseva kaaos, jota en vain ole jaksanut alkaa siivota pois.
× Snapchatin uusi päivitys. En vaan luota siihen, että näkisin edelleen kaikkien Mystoryt mitkä haluaisinkin.
× Panostat johonkin täysillä ja luulet onnistuneesi, mutta loppujen lopuksi saatkin vain huomata etteivät muut olleetkaan samaa mieltä.
× Sähköposteihin ei vaan kuulu vastausta. On ne ”valitettavasti valinta ei osunut sinuun” -viestitkin turhauttavia, mutta täysi epätietoisuus on paljon pahempaa.

× Sain vihdoin suominumeron jälleen toimintaan, mutta totta kai jouduin lisäämään kaikki numerot uudelle sim-kortille manuaalisesti.
× En todennäköisesti tule löytämään haluamaani häämekkoa Suomesta, jos edes ulkomailta. Eikä ne mun toiveet sitä kohtaan edes ole mun mielestä mitenkään liikaa pyydetty?!?! 😀
× Wordin temppuilu CV:tä päivittäessä, jonka jälkeen päädyin photaroimaan ongelmat pois ja nyt se CV on liian iso tiedosto.
× Oman blogin suunta ja ulkonäkö. Uusi bannerikin on suunnitteilla, mutta toteutuksen kanssa ilmaantui jälleen ongelmia.
× Tuntuu että missaan kaikki kivat mahdollisuudet väärien ajoitusten vuoksi. Voisiko mun tuuri jo vihdoin kääntyä?

× Luottamattomuus omaan osaamiseen. Tuntuu, etten ole tarpeeksi hyvä ja siksi kaikki junnaa paikallaan.
× Harjoittelupaikan löytämisen vaikeus. Miksi kaikki mahdollisuudet on vain Helsingissä?
× Epätietoisuus omasta valmistumisesta. Tapahtuukohan se sittenkään vielä tänä vuonna tällä menolla?
× Yritin toteuttaa postausta mun tatuoinneista, mutta kuinka vaikeaa onkaan saada niistä nättejä kuvia yksin? Tätä postausta saatte siis valitettavasti odotella vielä hetken.
× Annat itsestäsi enemmän kuin mitä saat takaisin. Turhauttavinta koskaan.

Tuntuipas hyvältä kirjoittaa kaikki nämä jutut alas, tällä oli jopa vähän terapeuttinen vaikutus haha. Ja no, onhan tää nyt sitten sitä kaikista elämänmakuisinta bloggaamista eikö? Mutta huomenna palataan sitten taas iloisempiin aiheisiin, joten pysykää kuulolla!
Mikä sua on turhauttanut tai ärsyttänyt viime aikoina? Samaistuuko joku näihin mun mainitsemiin juttuihin? 😀

×××
Huomasiko kukaan nuo mun pitkät hiukset? Kuvat löytyivät kansioiden uumenista ja päätin sitten hyödyntää ne, mutta kuinka voikaan olla näin outoa katsoa kuvia itsestään pitkillä hiuksilla 😀

Lue myös

Mikä ihmeen monimuotokoulutus?
Millainen on hyvä ystävä?

Kommentoi