Tupladenim kesä-asussa

Hyvää viikonloppua kaikille! Mulla on taas tänä viikonloppuna tiedossa töitä, mutta myös parin kaverin näkemistä ja toivottavasti myös hiukan rentoa olemista. Nyt heti aamusta kuitenkin avasin tietokoneen ja editoin nämä kuvat, jotka onkin otettu jo parisen viikkoa sitten.

 

Mä itse en käytä kovinkaan usein tupladenimiä. Mustaa farkkua yhdistän kyllä usein näissäkin kuvissa näkyvään farkkutakkiin, mutta varsinaista kahden farkunvärisen vaatekappaleen yhdistelmää mun päältä ei yleensä löydä. Tuolloin kuitenkin halusin sitä testata, ja pakko myöntää että tykkäsin kovasti. Tulee tuosta ehkä vähän sellaiset kasariysäri-vibat, mutta ei kuitenkaan liikaa.

Luulen, että farkkutakin ja farkkuhameen täysin eri sävyt ovat yksi syy siihen, miksi tykkään tästä. Ne nimittäin näyttävät tarpeeksi erilaiselta eikä siksi kumpaakaan farkun sävyä ole asussa liikaa. Jotkut tupladenim-asut, joissa on päästä varpaisiin vaikkapa vaaleaa farkkua, ovat toki myöskin mielenkiintoisia, mutta en näkisi niitä itseni päällä.

 

Muistaako joku lukija vielä nuo kengät viime kesältä? Ne olivat viime kesän ehdottomat lempparit, ja nyt tuona päivänä ne pääsivät ensimmäistä kertaa käyttöön myös tänä kesänä. Ne näyttävät just sopivan rennoilta, mutta pieni korko tuo heti paljon ryhtiä olemukseen. Noilla on myös ihan superhelppo kävellä!

 

Tuona päivänä oli jopa kuuma tuolla farkkutakilla ja lähes koko päivän kuljinkin pelkällä t-paidalla. Toukokuu oli tänä vuonna ihan käsittämätön ja sen ansiosta mäkin taisin rakastua kesään vihdoin oikeasti. Olen aina sanonut, että olen enemmän talvi-ihmisiä ja niin olen edelleenkin, mutta ovathan nämä kelit nyt olleet aivan mielettömiä.

Esimerkiksi viime kesänä mä en tykännyt kesästä juuri ollenkaan, kun hellepäiviä taisi olla kokonaista kolme. En muista käyttäneeni viime kesänä kertaakaan tällaista t-paidan ja lyhyen hameen yhdistelmää, koska en vain pärjännyt siten (jep, olen ehkä vähän vilukissa). Nyt koko toukokuu on saatu nauttia lämmöstä, ja kesä on tosiaan vienyt mun sydämen. Oon myös saanut ihan hulluna inspiraatiota kesäpukeutumiseen, joten toivon todella, etteivät nämä hellekelit lähtisi pois.

 

farkkutakki Cubus × t-paita Topshop × farkkuhame Forever21 × kengät Skopunkten × vyö Primark

 

Onko tupladenim sun juttu? Mitä tykkäät tästä asusta?

 


×××
Voit tykätä blogista myös Facebookissa!

 
 
 
 
 
 


LUE MYÖS NÄMÄ

× Ted Bakeria ja pastellia – Finnkinon Scape-salin avajaisten asu
× Röyhelöt ja midimitta – tämän kesän hitit samassa asussa
× Kesän ensimmäinen helleasu
 

Lue myös

Heleä kesämeikki askel askeleelta + uusien meikkien testailua
6 tekstiä muilta bloggaajilta, jotka sinunkin tulisi lukea

Kommentoi