Throwback-asu: Ihan Marianne-karkkina Venetsiassa

idmarianneHuomenta! Just tällä hetkellä mä istun junassa kohti Helsinkiä ja aikani kuluksi ajattelin tulla kirjoittamaan teille. Mulla on tänään saldovapaa, vaikkei päivä nyt ehkä konkreettinen vapaa olekaan 😀 Tiedossa on nimittäin pressitapahtumaa sekä asiakastapaamista, ja loppupäivä on tarkoitus pyhittää postausten ajastamiselle sekä pyykkäämiselle ja pakkaamiselle. Kerrankin on fiilis, että lähden reissuun valmistautuneena haha.


Tämän postauksen pointti on kuitenkin tämä kuvien asu! Tänään on ainakin Tampereelle luvattu hellelukemia ja auringon pitäisi paistaa täydeltä terältä. Tältä päivältä ei kuitenkaan vielä näin 7:55 ole asukuvia, heh, vaikka kyseinen asu olisikin ehkä sopinut tämän päivän lämpöasteisiin. Asu on viimeinen meidän elokuun Venetsian reissulta, joka jäi aikoinaan julkaisematta. Tässä kävi juuri se klassinen, lomamatka lämpimään loppukesästä jossa tulee kuvailtua paljon ja kuvia ei sitten ehdikään julkaista ennen marraskuuta, jolloin hamekuvat eivät enää ole niin ajankohtaisia.
Throwback-asu Venetsiasta

Mutta tosiaan, tuo päivä Venetsiassa oli meidän toiseksi viimeinen päivä ja lämpöasteita taisi olla hitusen päälle 30. Hame on Guessin ja hellemekkona se on ihan täydellinen! Rakastan tuota punavalkoraidallista kuosia, ja mulle tulee siitä ihan mieleen Marianne-karkit. Off shoulder -malli on just täydellinen hellekeliin, vaikkakin paljaat olkapäät palaa ainakin mulla superhelposti. Rakastan niin paljon tuota hameen kellomaista helmaa, se liikkuu pyörähtäessä tosi kauniisti!

Ainoa pieni miinus mekolle tulee tuosta edestä lyhyemmästä helmasta; miksi se ei voi olla yhtä pitkä kuin takaa? Helma on nimittäin melko lyhyt ja shortsit sen alla ovat ihan välttämättömät. Mä muuten käytän hameiden alla aina Niken lyhyitä Pro-shortseja, sillä muuten on niin kovin alaston olo ja pelkään Marilyneitä 😀 Kyseisiä shortseja multa löytyy kolme kappaletta, enkä osaisi elää ilman. Ne muuten pelastivat mut just kuvienottopäivänäkin! Halusin nimittäin söpöjä helmanheilautuskuvia, ja totta kai helma nousi parissa kuvassa liian ylös. No, onneksi oli ne shortsit!


Poikaystävä kantoi reissussa reppua, johon saatiin juotavaa sekä kamera mukaan, mutta rahat sun muut pikkutavarani sulloin tuohon Louis Vuittonin Millaan. Käytin sitä viime kesänä tosi paljon vyölaukkuna ja esittelin sen aikoinaan täällä. Nyt tälle kesälle olen hankkinut kaksi ihan oikeaa vyölaukkua, mutta toivon että Milla saa silti käyttöä. Se sopii mun mielestä juuri täydellisesti tuon mekon kaveriksi ja on saanut vyölaukkuna paljon kehujakin. Mitä mieltä te olette, mieluummin ihan oikea vyölaukku vai onko tällaiset omat viritykset myös ihan ok? 😀hame GUESS
laukku LOUIS VUITTON
kengät NIKE

Olipa kiva palata muistoihin ja esitellä tämä throwback-asu. Niin hassua, että tämä jäi aikanaan julkaisematta, koska kyseessä oli yksi mun lempiasuista tuolla reissulla. Mutta ah miten iso reissukuume näistä kuvista tulikaan. Onneksi siihen saadaan helpotusta jo ylihuomenna, en malta odottaa ♡Mitä tykkäät Marianne-karkkiasusta?
×××

Instagramissa on menossa arvonta koskien 100€ lahjakorttia Elevenille, käy osallistumassa tästä!


Lue myös

Lookfantastic Beauty Box toukokuu 2019: Urban Beauty
Minun heikkouteni shoppailijana

Kommentoi