Testissä: nkd-skn itseruskettavat


Kuten ylläolevista kuvista huomaa, mä olen aikalailla haamunvalkea. Mulla on todella perinteisen suomalaisen iho, eli tosi vaalea, jossa on punaisuutta ja joka palaa todella helposti. Mä palan lähes joka kesä, vaikka kuinka käytän aurinkorasvaa oikeaoppisesti. En itse tykkää kauhesti överirusketuksesta, mutta en kyllä nautikaan näin vaaleasta hipiästä, varsinkaan näin kesäisin kun jalat ja kädet on enemmän näkyvillä.
Oon lukion kolmosen keväällä tutustunut ensimmäistä kertaa itseruskettaviin, eli historiaa näiden kanssa mulla on vielä silti aika vähän. Yleensä alkukesästä oon näitä apuvoimia käyttänyt, mutta loppukesää kohden unohtanut itseruskettavat jo taas kokonaan 😀 Oon testaillut Kicksin ja Doven versioita, ja siis mulla tosiaan on käytössä ollut vain asteittain ruskettavia kosteusvoiteita. Tämä siksi, että pelkään liikaa epäonnistunutta rusketusta ja sitä, että musta tulee ihan liian tumma vaaleisiin hiuksiin nähden.

Tänä keväänä törmäsin kuitenkin Sokoksella itselleni uuteen merkkiin nimeltä NKD SKN, jonka pitäisi olla kuuluisan Vita Liberatan jonkin sortin rinnakkaismerkki. Mulle kriteerinä on myös ollut halpa hinta, sillä en vielä koe olevani valmis maksamaan yhdestä purkista yli kolmeakymppiä. Ostin ensin tuon Pre-Showerin ja myöhemmin matkaan lähti myös Glow. 

Tosiaan, Glow on täysin kosteusvoidetyyppinen, eli sitä ei ole välttämätöntä pestä pois. Itse levitin sitä aina iltaisin ja saatoin aamulla käydä pesemässä pois, jos tuntui heti herätessä että itseruskettavan haju on jämähtänyt kovaa kiinni. Glow:ta levitin ihan vain käsin, ja Pre-Showeria kintaalla. Pre-Shower puolestaan levitetään ja sen annetaan vaikuttaa kymmenen minuuttia, jonka jälkeen se pestään pois. Se oli itselleni aivan uusi itseruskettavan muoto lyhyen vaikutusaikansa kanssa. Molemmista väitetään, etteivät ne haise mutta kyllä itseruskettavan haju omalla kohdallani oli hyvin selkeä. Toki se, että levitin näitä vain iltaisin helpotti, kun unissaan ei tietystikään kiinnitä hajuun huomiota.
Käytin käsiin Glow:ta ja jalkoihin Pre-Showeria, jotta voisin vertailla näitä kahta paremmin toisiinsa. Postauksen kaksi ensimmäistä kuvaa ovat siis lähtötilanteesta, ei mitään ruskettavaa pohjalla. Ja tässä alempana näette lopputuloksen. Ei ole varmaan kovinkaan vaikea sanoa, kumpi purkki vei nyt voiton… ;D Seuraavaksi silti vielä  tarkempaa arviointia kummastakin tuotteesta.

GLOW
+ Ruskettaa nopeasti, jo ensimmäisen levityskerran jälkeen näkee tuloksia. Mulla on näissä kuvissa kolme levityskertaa, ja ero on jo todella selkeä
+ Suht luonnollinen väri
+ Hyvä koostumus
+ Kosteusvoidetyyppinen, iltaisin kun levittää ei tarvitse juurikaan kärsiä hajusta
+ Lähtee vielä aamulla pois meikinpoistoaineen kanssa (!!! mulla käytössä Garnierin Misellivesi) ja näin on helppo häivyttää esimerkiksi käsiin jääneitä tummempia kohtia
– Vaatii paljon tarkkuutta levittyäkseen täydellisen tasaisesti
– Saattaa kuoriutua pois suihkun jälkeen pyyhkeellä kuivatessa
– On vähän tahmeapintainen levityksen jälkeen (tai sitten en antanut imeytyä tarpeeksi kauan)
– Muutaman päivän jälkeen on lähtenyt joistakin kohdista pois epätasaisesti
PRE-SHOWER
+ Tosi helppo levittää tasaisesti kintaalla
+ Lyhyt 10 minuutin vaikutusaika
+ Pois pesemisen jälkeen ei ole ollenkaan tahmea
+ Haju ei ole niin vahva kuin Glow:ssa
– Heikko rusketusteho, kuten kuvista näkyy. Kuvissa mulla on tätäkin kolme levityskertaa, mutta ihan kuin mitään ei olisi tapahtunut. Itse huomaan pientä, todella kevyttä päivettymistä, mutta muut tuskin huomaavat 😀  Tätä siis täytyisi varmaan levittää oikeasti monta kertaa putkeen, kolme ei selvästikään riitä

Miinuksia siis on Pre-Showerissa vähemmän, mutta heikko rusketusteho on mulle kuitenkin tosi merkittävä juttu ja siksi se olikin pienoinen pettymys. Mä en nimittäin jaksa välttämättä joka päivä lutrata näiden kanssa ja se myös turhauttaa kun ei näe tuloksia melkein ollenkaan. 
Glow:ssa on miinuksia on jonkin verran, mutta silti se yltää ihan mun lemppareihin asti koska en oo varmaan ikinä ollut noin tumma kuin kolmen Glow:n levityskerran jälkeen 😀 Glow silti vaatii multa vielä paljon harjoittelua, jotta saan sillä brunan onnistumaan paremmin ja ajattelinkin kokeilla sen levitystä seuraavaksi Body Blenderin kanssa. Mulla nimittäin ongelmaksi osoittautui se, että tuotetta menee todella helposti enemmän joihinkin kohtiin jotka sitten tietysti ovat paljon tummempia. Kuitenkin, tähän auttaa hyvin se että rusketusta voi vielä aamulla häivytellä meikinpoistoaineella hahah. 

Itseruskettava kosteusvoide jää nyt varmasti aktiivisempaan käyttöön kuin Pre-Shower. Toki senkin aion käyttää loppuun, mutta paraatipaikkaa se ei mun hyllyiltä saa. Glow:ta aion myös jatkossa levittää jalkoihinkin, jottei sävyero olisi noin huomattava… 😀
Onko muut kokeilleet näistä jompaa kumpaa tai jotain muita NKD SKN itseruskettavia? 🙂
London snapshots 3; Imperial War Museum, Tower Bridge, Piccadilly Circus
Rentoutumisen tärkeys

Kommentoi