Testissä naamiot: Minnie, Peel off, Gold ja Bubble

Englantiin muuton jälkeen innostuin kovasti kasvonaamioista suurempien valikoimien vuoksi ja testasin uusia naamioita jonkun verran. Snäpissä seuraajat näkivätkin jo syyskuussa pieniä sneek peakeja näistä testailuista ja nyt olisi aika kertoa kokemuksia niistä tänne bloginkin puolelle! 🙂 Sara muuten sattui tekemään vastaavan postauksen pari viikkoa sitten, ja suosittelen käymään lukaisemassa senkin täältä ♡ Mad Beauty: Minnie Face Mask 
Ostin tämän Topshopista ja hinta oli muistaakseni jotain 3-4 punnan luokkaa. Naamio lupaa rauhoittaa ihoa ruusuveden avulla ja ostajia houkutellaan Minni Hiiren näköisellä maskilla.
Olin tästä ehkä eniten innoissani etukäteen mutta päädyin vain valtaviin nauruihin 😀 Joo, yrittihän se naamio olla Minni Hiiri, mutta näytin ennemmin kauhuelokuvan murhaajalta se maski päässä ja pelästyin omaa peilikuvaanikin hahah. Naamio ei siis todellakaan ollut niin söpö mitä odotin ja se oli myös aivan liian suuri mulle.
Kasvonaamiota oli silti kuitenkin helppo käyttää ja ohjeet olivat selkeät. Se viilensi kasvojen ihoa tosi kivasti ja jätti raikkaan tunteen kasvoille, mutta oikein muuta hyötyä en tästä saanut irti.
 ☆ 1,5/5 


 T-Zone Charcoal & Bamboo Black Peel Off Mask 
Oon aina halunnut kokeilla näitä pois revittäviä naamioita ja päädyin ostamaan tämän Superdrugista viidellä punnalla. Tämä lupaa poistaa epäpuhtauksia ja mustapäitä, pehmentää ja kosteuttaa.
Ensimmäisen kerran jälkeen totean heti että levitys on varmasti helpompaa jonkinlaisen siveltimen avulla kuin pelkkien sormien. Tämä naamio taisi myös olla muita vastaavia ohuempaa, sillä en mitenkään saanut tästä tasaista kerrosta naamalle. Kuten kuvastakin näette, sitä on joissakin kohdissa tosi ohuelti. Silti epätasaisuus ei omasta mielestäni vaikuttanut pois-revittävyyteen ainakaan negatiivisesti. Kasvonaamion poisto sattui ainakin mulla ja paljon 😀
Lupauksensa mukaisesti tämä poisti mustapäitä ja kasvoille jäi muutenkin tosi puhdas fiilis. Kosteuttamista en allekirjoittaisi, vaan naama tuntui aika kuivaltakin ja vaati päälleen paksun rasvakerroksen. Repiminen myös tietysti aiheutti sen, että naama oli paikoittain aika punainen, joten suosittelen tämän tekemistä joko illalla tai sellaisena päivänä kun ei tarvitse lähteä ihmisten ilmoille hahah. Plussaa myös tuosta tuubista, eli siis tämä ei ole kertakäyttöinen vaan tuotetta riittää useampaan kertaan.
 ☆ 3/5 


 Starskin VIP The Gold Mask 
Tämän kasvonaamion ostin jo kesällä laivalta, jos joku sattuu muistamaan ja lupailinkin silloin tästä tarkempaa juttua. Tämä maksoi hurjat 15 euroa, enkä ole koskaan maksanut niin paljoa pelkästä kasvonaamiosta. Naamio lupaa elvyttää luksuksen omaisesti.
Mä petyin tähän naamioon eniten. Luulin, että kyseessä olisi oikeasti kultainen naamio, sellainen mitä oon ympäri nettiä nähnyt (tässä yksi esimerkki). Pettymys pakettia avatessa olikin suuri, kun sieltä paljastui vain tavallinen sheet-naamio.
Tämänkin kyllä viilensi ja rauhoitti ihoa kivasti, mutta mitään isoja muutoksia ei ollut huomattavissa. Plussaa annan tälle siitä, ettei naamion jälkeen tarvinnut huuhdella kasvoja ollenkaan. Tämä oli kiva pieni hemmotteluhetki, mutta ei todellakaan maksamani 15 euron arvoinen. Tosi samanlainen, mitä saa ihan marketeista eurolla tai kahdella.
 ☆ 2/5 


 Oh K! Bubble Sheet Mask 
Kuplanaamio lähti mukaan myöskin Topshopista ja muistaakseni maksoin tästäkin noin 4 puntaa. Tämä lupaa kuoria ihoa hiukan sekä puhdistaa.
Tämä naamio oli kaikista hauskin. Se oli helppo laittaa kasvoille, koska tämä oli jämäkämpi kuin muut. Naamion alkaessa vaikuttaa, mustan naamion pintaan alkoi ilmestyä pikkuhiljaa kuplia ja lopuksi näytin siltä kuin olisin dipannut kasvoni vaahtokylpyyn 😀 Vaahto ei kuitenkaan valunut kasvoilta mihinkään eikä siten onneksi sotkenut paikkoja.
Kuorivaa vaikutusta en kyllä huomannut ollenkaan ja ihmettelin sitä väitettä pitkään. Tämäkin silti viilensi kivasti ja jätti kasvoille kivan fiiliksen. Tuntui, että tämä myös kosteutti eikä naama tuntunut kiristävän yhtään käytön jälkeen. Tämän maskin ostaisin mielelläni uudelleenkin.
 ☆ 4/5 
Oletteko te sattuneet testaamaan samoja naamioita? Mikä on sun lempparikasvonaamio? 🙂

×××
Vaihdoin muuten eilen blogin bannerin talvisempaan! Mitäs tykkäätte? ♡

Lue myös

Asukuvia ja ajatuksenjuoksua
Mikä Suomessa on paremmin?

Kommentoi