Lifestyle

Testissä Lumene Valo -sarja ja Lähde Nordic Hydra -kosteusvoideTuotteet saatu pr-lahjoina.


Hei ja ihanaa maanantaita sekä alkanutta viikkoa ♡ Olen saanut purettua aivan valtavaa kuvien ediointijonoa, ja sieltä bongasinkin syksyn Lapin reissulla kuvatut Lumenen tuotteet. Pahoittelut siis postauksen ruskaisista kuvista, mutta ehkäpä ne ovat kiva piristys tämän loskan keskelle 😀 Sain siis syksyllä Marsaanalta testiin muutaman ihonhoitotuotteen Lumenelta, ja niistä jokainen onkin ollut hyvin aktiivisessa käytössä. Itseasiassa näistä kaksi pääsi juuri tällä viikolla loppumaan, joten nyt taitaakin olla täydellinen aika kertoa ihan konkreettisia käyttökokemuksia näistä. Lumene Valo -sarja löytyy hyvin varustelluista kosmetiikkaliikkeistä.

Lumene Valo Nordic-C Brightening Gel Mask

Ensimmäisenä haluan hehkuttaa tätä ihanaa geelimaskia! Kyseessä on siis kirkastava geelinaamio, joka kuorii ihoa lakan viinietikkauutteen AHA-happojen avulla. Maski lupaa kirkastaa samean ja väsyneen ihon välittömästi sekä lupaa jättää ihon raikkaan ja heleän näköiseksi. Geelimaskin koostumukseen oli alkuun vähän totuteltava, mutta sitten kun pääsin jyvälle koostumuksesta, tämä maski tuntui parhaalta ikinä. Tämän itseasiassa käytin juuri viikonloppuna loppuun, kaapien kaikki mahdolliset rippeet purkin pohjalta. Mä tykkäsin käyttää tätä maskia suihkussa, eli levitin geelin kasvoille ennen hiusten hoitoainetta ja annoin olla yhtä kauan kuin hoitoaineen. Mä laitoin usein aika paksun kerroksen, jotta sain geeliä tasaisesti joka puolelle ja suihkussa paksumpikin kerros oli helppo pestä pois. Maskin jälkeen freesi tunne kasvoilla oli taattu ja myös Lapin mökillä suihkuttomuudessa maski sai kasvot hehkumaan 🙂 Aion ehdottomasti ostaa tämän uudelleen!

5/5

Lumene Valo Nordic-C Glow Boost Essence

Tämä on maskin kanssa samaa sarjaa, ja kyseessä on kirkastava ja siloittava hyaluronitiiviste. Essence tehostaa ihon luonnollista kollageenisynteesiä, ja saa ihon tuntumaan sekä näyttämään heleämmältä ja sileämmältä. Heti alkuun, tässä on aivan huumaava tuoksu. Tykkään myös seerumin koostumuksesta, joka on sopivan juoksevaa ja sitä on helppo laittaa kasvoille pipetin avulla. Tämä seerumi imeytyy ihoon ihan silmissä, josta myös ehdottomasti plussaa. Itse olen tykännyt käyttää tätä aina kasvojen puhdistuksen jälkeen, ja olen antanut sen imeytyä kunnolla ennen kosteusvoidetta.

4,5/5

Lumene Valo Nordic-C Hydrating Mist

Ai että, mä niin tykkään kasvosuihkeista! Tämä Lumenen Valo -sarjan mist on myöskin kirkastava, heleyttävä ja kosteuttava tuote. Tämänkin tuotteen tuoksua mä RAKASTAN. Kasvosuihkeissa tykkään erityisesti helppoudesta ja voisin kuvitella tämän olevan kesällä täydellinen tuote viilentämään ja raikastamaan kasvoja. Ymmärtääkseni tätä Lumenen mistiä voi suihkia myös meikin päälle 🙂 Mä itse käytin tätä paljon etenkin Lapissa, jossa mist raikasti ihanasti meikittömiä kasvoja<3 Pieni miinus pullosta, joka alkoi vuotaa hieman matkalla.

4/5

Lumene Lähde Nordic Hydra Intense Hydration 24H Moisturizer

Viimeisenä sain testiin Lumenen Lähde -sarjan 24h kosteuttavan voiteen, jonka olen myös käyttänyt viikonloppuna loppuun. Tämä tehokosteusvoide kosteuttaa ihoa välittömästi sekä myös päivän aikana. Voidetta voi käyttää yövoiteena, mutta myös päivävoiteena. Koostumukseltaan voide on täyteläistä, ja mun mielestä vähän paksun oloista, mutta kasvoille levitettäessä voide on kevyttä ja imeytyy nopeasti. Voiteen kuvataan olevan tuoksuton, mutta jostain syystä mä haistan tässä kevyesti kesäruohon ja olen rakastanut myös sitä tuoksua 😀 Ehkä parhaan tuoksuinen voide ikinä! Näin talvella tämä on todellakin kuivan ihon pelastus ja toimii ainakin mulla myös hyvin meikkivoiteen pohjana imeydyttyään ensin kunnolla.

4,5/5


Itselleni siis Lumene Valo -sarja oli todella positiivinen yllätys ja testikokemus 🙂 Tykkäsin kovasti jokaisesta testatusta tuotteesta, ja voisin hyvin nähdä itseni ostamassa nämä uudelleen. Tämän testikauden aikana mun iho on myös ollut hyvässä kunnossa, ja olen tykännyt ihon ulkonäöstä jopa niin paljon, että meikittömiä päiviä on ollut ehkä jopa tavallista enemmän. Voit tutustua tuotteisiin lisää Lumenen sivuilla.
Oliko Lumene Valo -sarja sinulle jo entuudestaan tuttu?

Viime aikoina...
Barcelona - kuvapäiväkirja ja ensimmäiset fiilistelyt

Leave a Reply