Teddypaita yhdistettynä nahkaan ja maihareihin

id teddypaita<div style="text-align: justify;"

Kivaa tiistaita ♡ Tänään on taas vaihteeksi ollut kunnon tunnekuohujen päivä, kaikkine stresseine ja ahdistuksineen, joista olen siirtynyt melkein sormia napsauttamalla hassuttelumoodiin. Kaikkea tämä maailman tilanne ja kotona neljän seinän sisällä pysytteleminen teettääkin, heh. No joo, nyt iltaa kohden fiilis on ollut melko normaali ja jännityksellä odottelen hallituksen tiedotustilaisuutta. Sitä ennen haluan jakaa teille nämä muutama päivä sitten napatut asukuvat.

Asun keskiössä on tuo aivan ihana teddypaita! Paita ei ole itseasiassa oma, vaan rosvottu, lainattu luvatta, omittu, otettu kysymättä tai mitä näitä nyt on – you name it. Paidan omistajalle kyseisestä ei kuitenkaan aiheutunut fyysistä eikä henkistä haittaa ja vaatteiden jakaminenhan on iso osa kestävää tyyliä 🙂 Hitsi mäkin haluaisin itselleni ihan oman vastaavan, teddy on aivan ihana matsku vaatteissa!


Teddypaita on tosiaan vähän oversize mulle ja siitä inspiroituneena valitsin paidan kaveriksi luottoalaosani, eli tekonahkalegginsit. Kuten olen aiemminkin todennut, nuo ovat ehkä mukavimmat housut koskaan. Ja haluaisin niin kovasti uudet, kun noista alkaa jo saumoissa näkyä kulumaa. Valitettavasti just näitä kyseisiä ei enää tehdä eikä ole myynnissä, joten kohta täytyy alkaa kartoittaa muita vaihtoehtoja. Tekonahkalegginsien kanssa sopii mun mielestä hurjan hyvin nuo Dr Martensin Jadonit, joten ne olivatkin ehdoton kenkävalinta. Kengät ja nahkalegginsit muuten loivat ihanan kontrastin paidan kanssa, kun kovan ja pehmeän näköiset materiaalit kohtasivat.
Takiksi heitin niskaan supersöpön vaaleanpunaisen aviator-tyyppisen takin. Takin sisus on myös teddyä, joten se sointuikin paidan kanssa tosi kivasti. Päähän iskin pitkästä aikaa kipparilakin ja heitin myös hiukset ekaa kertaa ikuisuuteen nutturalle. Melko sotkuinenhan siitä tuli, mutta tykkäsin kokonaisuudessaan tuosta lookista tosi paljon. Koko asu oli hyvin mun näköinen; rento, simppeli, talvinen, eri matskuilla leikittelevä ja mukana oli sitä vaaleanpunaistakin ♡paita ORIGINALS
tekonahkalegginsit H&M
takki MONKI
kengät DR MARTENS
laukku MICHAEL KORS
hattu H&MBongaa myös muista asuista:
tekonahkalegginsit 1, 2, 3, 4, 5
takki 1
Iskeekö teihin teddypaita nahkaan yhdistettynä?
×××

Tykkää blogista myös Facebookissa!


Lue myös

Maailma vain tarvitsi hengähdystauon - Kaaoksen hopeareunus
Kuinka kauan täytyy olla yksin pitkän parisuhteen jälkeen?

Kommentoi