Ted Bakeria ja pastellia – Finnkinon Scape-salin avajaisten asu

Kirjoittelin täällä Tampereen uudesta Scape-salista ja sen avajaisista, ja tänään onkin sitten vuorossa asukuvat tuolta kyseiseltä päivältä. Päivä oli tosi lämmin, mutta leffasalit ovat aina hiukan viileitä, ja tämä tuotti isoja haasteita pukeutumisen suhteen. Myös tilaisuuden pukukoodi oli hieman epäselvästi juhlava, joten asukriisi oli taattu.

 

Olin kyllä jo hyvissä ajoin päättänyt, että laitan tuon ihanan Ted Bakerin hameen. Se on alelöytö suoraan Bakerin sivuilta, enkä todellakaan voinut vastustaa sitä! Bongasitteko muuten tuon kuosin? Se on nimittäin sama kuin tämän asun topissa, ja oon siitä niin innoissani. Yhdistämällä nämä kaksi saan tosi kivan mekon, josta ei välttämättä huomaa sen olevan koottu kahdesta erillisestä vaatekappaleesta.

Eikö muuten olekin ihan mun näköinen hame; midimitta, kukkakuosi, pastellisävyt ja ruusukultainen vetoketju. Tämä on ihan täydellinen ♡

 

Tuo paita taas valikoitui päälle aika viime tingassa, kun mun piti laittaa ihan täysin toinen paita. Olin tuohon valintaan kuitenkin kohtalaisen tyytyväinen, vaikka ihonmyötäinen toppi tai t-paita olisi silti ollut varmaan paras valinta. Sellaisen avulla hameen ja yläosan kontrasti olisi ollut parempi, sillä tuo päällä ollut paita oli ehkä hiukan liian laatikkomainen. Mutta tosiaan, viihdyin tässäkin hyvin ja ehkä ensi kerralla kokeilen hyvillä mielin jotain muuta!

 

Kengät ovat yllätys yllätys Zadaasta! Ne ovatkin vilahtaneet täällä, ja nyt vihdoin ne pääsivät käyttöön. Tuo väri on ihan täydellinen ja olen iloinen etten laittanutkaan valkoisia kenkiä kuten aluksi ajattelin. Tällaiset pienet mulle tosi tyypilliset pastelliöverit oli nimittäin kuitenkin just sitä, mitä tarvitsin.

 

paita Zara × hame Ted Baker × kengät H&M × laukku Ted Baker × kello Daniel Wellington

 

Kesän ensimmäinen hienompi tilaisuus on nyt tosiaan takana, ja oli kiva korkata kesän juhlapukeutuminen vähän tällaisella rennommalla tyylillä, ilman virallista mekkoa. Tänä kesänä mulla onkin tiedossa juhlia ihan ennätysmäärä, enkä malta odottaa ♡

 

Mitä mieltä olet asusta, joka on täynnä Ted Bakeria ja pastellia?

 


×××
Arkisempaa elämää voit seurata Snapchatin kautta @ellimarias

 
 
 
 
 
 


LUE MYÖS NÄMÄ

× Kesämuodin check list – Vero Moda Pirkkalan blogi-ilta
× Röyhelöt ja midimitta – tämän kesän hitit samassa asussa
× Apua, onko vyölaukku taas muodikas?
 

Lue myös

Mitä tekisin vaihdossa toisin?
My Day: Tiistai mun mukana

Kommentoi