Täydellinen neulemekko + ylipolvensaappaat ja vyölaukku

Kivaa keskiviikkoiltaa ♡ Mun päivät ovat taas olleet täynnä töitä, mutta niiden vastapainoksi myös kaikkea muuta kivaa. Viikonloppuna esimerkiksi varmistui, että meidän elämä tulee muuttumaan vähän ja meidän koti on myös muuttunut syksykodista joulun ihmemaaksi. Eihän ole vielä liian aikaista joulukoristeille, eihän? ;D

 

Mutta tosiaan, tämä asu. Mä olen jostain syystä tykännyt tosi paljon blogiin kuvatuista asuista tänä syksynä ja jokaisen kohdalla tekisi mieli sanoa, että tämä on syksyn lemppari! Tästäkin asusta nimittäin pidän itsekin äärettömän paljon. Tuo täydellinen neulemekko on ollut ehdoton luottovaate koko syksynä, sen helppouden vuoksi. Varmin yhdistelmä sen kanssa on ylipolvensaappaat tai sitten tekonahkalegginsit.

 

Neulemekko on värinsä puolesta todella epätyypillistä minua. En edes taida omistaa mitään muuta vihreää, enkä koskaan katsele tai hypistele kaupoissakaan mitään vihreää. En vain ole koskaan kokenut sitä mun väriksi, varsinkaan tuollaista tummempaa vihreää. P.A.Z:n blogi-illassa mä ihastuin tähän kuitenkin palavasti ja yllätyin silloin itsekin värivalinnastani. Mutta en ole katunut, tuo nimittäin sopii mulle omasta mielestäni yllättävän hyvin ja onhan se myös täydellinen syysväri.

 

Nuo ylipolvensaappaatkin ovat muuten luottosaappaat. Tykkään kyllä kovasti myös edellisissä syysasukuvissa näkyvistä saappaista, ja ne ovat toki käytännöllisemmätkin koska ovat matalat. Silti nämä pysyvät täydellisesti ylhäällä, ja siksi saavat paikan luottosaappaina. Nuo silti eksyvät harvemmin arkena jalkaan, koska korkea korko on epäkäytännöllinen vauhdikkaissa työpäivissä 😀

 

Muistatteko kun testasin ensimmäistä kertaa vyölaukkua? Ihastuin tuohon ideaan tuolloin kovasti, ja Louis Vuittonin Milla näkyikin mulle pitkin kesää useasti vyölaukkuna. Tuohon vihreään neulemekkoon kaipasin pientä piristystä, ja päätin kokeilla tuota Furlan Metropolis Miniä vyölaukkuna. Ja mun mielestä se toimii älyttömän hyvin!

Hihnana mulla on tuossa minirepun säädettävä hihna, joka ajoi asiansa loistavasti. Kauheastihan tuohon Metropolis Miniin ei mahdu tavaraa, kortit ja avaimet oikeastaan vain, mutta asusteena mun mielestä se on syötävän söpö ja raikastaa neulemekon tummanvihreää väriä juuri täydellisesti.

 

neulemekko P.A.Z × ylipolvensaappaat H&M × laukku Furla × huivi Marja Kurki

 

Löytyykö sun kaapista jo täydellinen neulemekko? Mitä pidät tästä asusta?

 


×××
Olethan jo liittynyt lukijaksi Bloglovinin tai Blogit.fi -sivun kautta? ♡

 
 
 
 
 
 


LUE MYÖS NÄMÄ

× Epäonnistuneet asukuvat: Aina ei voi onnistua, eikä edes joka toinen kerta
× Shoppailuasu Venetsiassa: Rentoa, käytännöllistä ja söpöä
× Mokkahame, neule ja ylipolvensaappaat: Takaisinheitto Lontooseen
 

Lue myös

Valokarnevaalit Linnanmäellä
Parhaat joulukappaleet: Joulufiiliksen nostatusta musiikin avulla

Kommentoi