Täsmätuotteet ihon ongelmakohtiin – Ecooking

id täsmätuotteet ihon ongelmakohtiin

Tuotteet saatu pr-näytteinä.


Onko Ecooking jo sinulle tuttu brändi? Kyseessä on tanskalainen ihonhoitobrändi, joka tarjoaa hygge-meininkiä ja luonnonmukaista ihonhoitoa. Mä itse tutustuin Ecookingiin ensimmäistä kertaa vasta muutama viikko sitten, kun sain pr-toimistolta testiin muutaman tuotteen. Nyt hetken testailujen jälkeen voin todeta, että tässä on varsinaiset täsmätuotteet ihon ongelmakohtiin!

Ecooking Multi Oil

Heti ensimmäisenä oma lemppari näistä neljästä! Kyseessä on nimensä mukaisesti monikäyttöinen öljy ja se on valmistettu 100% luomuöljystä sekä eteerisistä laventeli- ja appelsiiniuutteista. Tätä voi käyttää mm. meikinpoistoon, hiusöljynä, parranajoon, after shavena, ihonhoidossa, hierontaöljynä tai vartalon kuiviin kohtin, ja oikeastaan mihin ikinä keksitkään. Tämä Multi Oil imeytyy öljyksi todella nopeasti ja oikeasti rauhoittaa ihoa mielettömän hyvin. Se kosteuttaa tietysti reippaasti ja pehmentää ihoa. Mä olen itse testannut tätä kuiviin hiusten latvoihin, kuiviin spotteihin kasvoissa sekä after shavena rauhoittamaan ihoa. Toimii!

Ecooking Multi Balm

Seuraavaksi toinen monikäyttöinen tuote, mutta tällä kertaa voiteen muodossa. Voide lupaa vähentää kutinaa ja tulehduksia, sekä tietysti kosteuttaa, pehmentää ja uudistaa ihoa. Tätäkin mä olen käyttänyt täsmätuotteena kasvojen kuiviin kohtiin sekä testasinpa myös rohtuneisiin huuliin! Näiden lisäksi tällä voi esimerkiksi pehmentää kantapäiden tai kyynärpäiden kuivaa ihoa ja kuulemma jopa lieviä palovammoja. Hyttysten ja muiden ötökän puremiin tätä on myös kehuttu, ja odotan ”innolla” että pääsen kesällä testaamaan tässä tarkoituksessa. Mut nimittäin syö joka kesä kaikki ötökät ihan huolella 😀

Ecooking Acne Serum

Tämä on toinen oma henkilökohtainen suosikkini, ja siis todellinen täsmätuote ihon ongelmakohtiin. Tuote on 100% vegaaninen ja sen sisältämä salisyylihappo kuorii ihohuokosia sisältä. Tuotetta käytetään rasvaiselle, akneen taipuvaiselle iholle, aknearpien, näppylöiden ja mustapäiden torjumiseen sekä laajentuneiden ihohuokosten supistamiseen ja puhdistamiseen. Mulla kun ei aknea ole, olen käyttänyt tätä täsmähoitona tavallisille epäpuhtauksille.

Ecooking Eye Cream

Viimeisenä täsmätuote silmienympärysiholle! Tämä tuote lupaa vähentää näkyvästi tummia silmänalusia sekä silmäpusseja, mikä on todella suuri lupaus. Mulla ei oikeastaan silmäpusseja ole, mutta tummat silmänaluset vaivaavat melko usein. En ole vielä käyttänyt tuotetta niin pitkään, että osaisin näistä vaikutuksista sanoa, mutta ainakin se vaikuttaa todella lupaavalta. Se todellakin rauhoittaa ja kirkastaa silmänympärysihoa. Tätä on miellyttävä käyttää ja se imeytyy nopeasti.
Kokisitko että jostakin näistä voisi olla apua? Miten te ylipäätään koette ihon ongelmakohdat, hoidatteko niitä täsmätuottein vai muilla perusihonhoitotuotteilla?Täsmätuotteet ihon ongelmakohtiin – Oliko näistä jokin sulle jo tuttu?
×××

Psst! Kannattaa pitää silmällä mun Instagramia, sillä sinne on lähiaikoina tulossa arvonta näitä koskien ;D


Lue myös

Blogikirppis - Valtava kasa myytäviä vaatteita ja asusteita
Mun lävistykset - Korvat täynnä rautaa

Kommentoi