Oma tyyli

Tampereen joulutori ja vaaleanpunaiset överit
Tampereen joulutori avattiin lauantaina! ♡ Mä olen odottanut noita avajaisia niin kauan ja nyt torille vihdoin pääsee fiilistelemään. Me tosin pyörähdettiin joulutorilla Emilian kanssa vasta eilen, sillä tori tosiaan aukesi lauantaina ja sunnuntaina juhlittiin Tampereen joulun avausta. Viikonloppuna siis tori varmasti kuhisi ihmisiä, joten päätettiin siirtää meidän vierailu maanantaille, jotta saataisiin kuvausrauha, haha.
Eilen kuitenkin satuttiin paikalle vasta kojujen sulkemisen jälkeen, joten joulutori oli tyhjillään. Se sopi kuvaamiseen paremmin kuin hyvin, mutta toki haluan joku päivä käydä kiertämässä kojujenkin tarjonnan. Joulutorilla tuleekin varmasti vierailtua vielä monesti ennen joulua ♡ Mun mielestä joulutori on yksi parhaimpia joulufiiliksen nostattajia. Rakastan sitä lämmintä tunnelmaa siellä ja erityisesti sulkemisen jälkeen kojujen lomassa kävely on jopa vähän maagista.

Tampereen joulutori on kyllä joka vuonna must see -kokemus, mutta ei suinkaan ainoa sellainen. Tykkään nimittäin myös todella paljon esimerkiksi Helsingin Tuomaan markkinoista, ja toivon että ehtisin pyörähtää sielläkin taas tänä vuonna. Toinen kiinnostava joulutorikohde on Tallinna, jonne ollaan itseasiassa suuntaamassa välipäivinä. Toivottavasti tori on silloin vielä auki!
Eilen mulla olikin päällä taas pitkästä aikaa kunnon vaaleanpunaiset överit. Tuo neule oli yksi suosikeista viime talvena ja rakastan edelleen tuota sen kuviointia. Neule on myös ihan superlämmin, eikä ihme kun neuleessa on paljon villaa. Kyseessä on täydellinen talvivaate, ja uskon sen pääsevän kovaan käyttöön tänäkin vuonna. Takki on myös viime talven hankintoja ja rakastan sen väljää olemusta. Se on totta kai ihan mun näköinen hempeine väreineen. Takkikin on ihanan lämmin, mutta kovimmilla pakkasilla sillä ei pärjää.

Päähän heitin Sidosteen ihanan vaaleanpunaisen pipon, jonka sain viime viikolla vaikuttajien vastuullisuuskoulutuspäivästä. Pipo löytyi yllätyslaatikosta, jotka jaettiin ihan arvalla. Mikä tuuri että just mä sain vaaleanpunaisen yksilön! Tuohon pipoon olen ollut tosi ihastunut viime päivinä ja se onkin eksynyt päähän usein. Pipo on 100% merinovillaa, eli juuri täydellinen Suomen talveen.

takki MONKI
neule PEPE JEANS
farkut LEVI´S
kengät DR MARTENS
pipo SIDOSTETampereen joulutori – joko sä olet käynyt fiilistelemällä joulutoreilla?
×××

Muista osallistua ensimmäiseen adventtiarvontaan täällä!


Lue myös

ADVENTTIARVONTA: MON|SUN -lahjapakkaukset
Itsenäisyyspäivän kattaus - vinkit sinivalkoiseen kattaukseen

One Comment

Leave a Reply