Talvinen neulemekko – Tämän talven suosikkiasuni

id talvinen neulemekkoIhanaa maanantaita kaikille sinne ruudun toiselle puolelle ♡ Mulla on maanantai lähtenyt tänään tosi tahmeasti käyntiin, ja haluankin nyt hetkeksi laittaa aivot narikkaan. Mulle se tarkoittaakin blogin parissa istumista, sillä jollain hassulla tavalla tämä nollaa ajatukset tosi hyvin ja rentouttaa. Me käytiinkin viime viikolla ihanan Emilian kanssa treffaamassa pitkästä aikaa, ja siinä kaiken extremeurheilun lomassa ehdittiin napata myös asukuvat.Talvinen neulemekko

Päällä mulla oli tuolloin koko tämän talven suosikkiasuni, nimittäin kuvissa näkyvä talvinen neulemekko. Mekko on ihanan simppeli, mutta kuitenkin talvinen kuosi tuo siihen sitä jotakin, eikä vaate ole missään nimessä tylsä. Neulemekon vyötäröllä olevasta nauhastakin saa söpön rusetin. Tuo on niin helppo kiskaista päälle sukkahousujen ja ylipolvensaappaiden kera, ei siis ole ihme että kyseinen neulemekko on pelastanut vaatekriisit useampaan kertaan.

Tämä talvinen neulemekko on itseasiassa second hand -löytö jo vuosien takaa, muistaakseni ostin sen jopa kuusi vuotta sitten. Mekko on alunperin Gantin, mutta bongasin sen itselleni perinteisesti Facebookin kirppikseltä. Muistan tuolloin hankinta-aikaan käyttäneeni mekkoa kerran, jonka jälkeen se jäi kaappiin lojumaan. Kirjoittelinkin tästä muutama päivä sitten vähän Instagramiin, kun syy mekon pitämättömyydelle oli se, että tunsin itseni aina liian lihavaksi noin ihonmyötäisessä vaatteessa. Instagramissa silloin hieman avauduinkin, miksi omat (täysin turhat) ajatukset estävät meitä käyttämästä koko vaatekaappimme kapasiteettia. Se onkin yksi iso teema, jonka parissa koitan jatkuvasti työstää omia ajatuksiani.Ylipolvensaappaat ja rusetti hiuksissa

Asuun palatakseni, itseasiassa myös nuo ylipolvensaappaat ovat second handina hankittu! Muistaakseni myös ne löysin aikoinaan Facebookin kirppikseltä, ja nekin ovat jo useamman vuoden vanhat. Ehdottomat luottokengät, jotka pääsevät käyttöön varmasti talvisin hameiden ja mekkojen kera. Vaikka noissa onkin melkoinen korko, näillä käveleminen on silti ehkä helpointa ikinä.

Hiuksissa näkyvä pieni rusettiklipsu on muuten uusin suosikkini. Hankin sen viimeisimmän kampaamokäynnin yhteydessä, ja olen tosi positiivisesti yllättynyt, kuinka hyvin se pysyy mun hiuksissa! Mun hiukset nimittäin ovat todella hennot ja ohuet, jonka vuoksi mulla on aina hankaluuksia erilaisten pinnien ja klipsujen pysymisen kanssa. Mutta tuo, se pysyy hiuksissa helposti koko päivän ja näyttääkin vielä supersöpöltä.

neulemekko GANT 2nd hand
ylipolvensaappaat H&M 2nd hand
takki H&M
kaulahuivi MARJA KURKI saatu
Bongaa myös muissa asuissa:
ylipolvensaappaat 1, 2, 3, 4Miltäs tämä asu näyttää teidän silmään?
×××

Joko seuraat mua myös Instagramissa?


Lue myös

Tarvitseeko olla tyypillinen nainen?
Alkuvuoden kauneussuosikit

Kommentoi