Talven univormu

Heti alkuun iso kiitos teille kaikille ihanille lukijoille! ♡ Saavutettiin just myös pelkästään Bloggerin puolella yksi mulle iso virstanpylväs, ja se oli mulle todella iso juttu. Nöyrin kiitos teille kaikille sinne ruudun toiselle puolelle!

Voi että näitä kuvia katsoessa tulee niin ikävä lunta! Otettiin nämä kuvat siis Suomi-loman aikana, pyhien välipäivinä. Tarkoituksena oli esitellä paremmin teille tuota täälläkin jo paljon kehuja saanut vaaleanpunainen takki. Sen tosiaan ostin Black Fridayna alennuksen kera ja se oli todellakin yksi parhaista ostoksista koko syksynä.


Takki on siis tosiaan Hollisterilta. Mä oon aina pitänyt Hollisteria sellaisena teinien merkkinä, eikä ne Hollister-logoiset vaatteet istu mun tyyliin sitten mitenkään. Mutta tää takki vei mun sydämen ihan heti, kun siellä käytiin pyörimässä perheen kanssa eikä mua haittaa toi pieni logo tuossa hihassa. Karvasisus tekee tästä takista entistä lämpimämmän ja varsinkin Suomessa ollessa tää oli ihan ehdoton valinta päälle lähes joka päivä.


Ja neule on muuten myös samalta merkiltä! Se oli eka kerta kun ostin yhtään mitään siitä kaupasta, ja yllätyin tästä kovasti itsekin. Etsin silloin kissojen ja koirien kanssa täydellistä harmaata korkeakauluksista neuletta, mutta mistään ei tuntunut löytyvän sopivaa. Mä oon neuleiden kanssa nykyään aika tarkka, koska haluan että ne kestää, joten syynäilen neuleiden materiaalit tosi tarkasti. Se oli varmaan yksi syy, miksen löytänyt sopivaa, kun samannäköisiä oli tarjolla pilvin pimein, mutta ne olivat tyyliin sata prosenttisesti keinomateriaaleja. Netissä kuitenkin seikkailessani ja googlaillessani vastaan tuli tämä yksilö Hollisterilta, ja se oli niin ulkonäöltään, materiaaliltaan ja hinnaltaan just mitä olin etsinyt.


Jouduinpa sitten nielemään ylpeyteni silloin, mutta en ole hetkeäkään katunut. Vähän silti näitä kuvia ottaessa huvitti kuinka teininä (voiko näin edes sanoa :D) oonkaan liikenteessä, lähes pelkkää Hollisteria päällä ja kaiken kruunuksi Uggit jalassa haha. Ne muuten todellakin ovat niin lämpimät mitä aina väitetään! Timberlandit tulee kyllä olemaan mun toiset talven luottokengät, koska niillä voi tepastella märälläkin kelillä, mutta kunnon pakkasilla ei tarvitse kahta kertaa miettiä mitkä kengät ovat lämpimimmät. No joo, mutta ideana oli esitellä takkia ja kuvata asu, mikä tulee varmasti olemaan tänä talvena hyvin tyypillinen näky mun päällä, kun välipäivinäkin viihdyin tässä takin ja kenkien kombossa niin hyvin ja usein.

takki Hollister × neule Hollister × farkut Levi’s × kengät UGG

Mutta, miltä todennäköisesti mun käytetyin asu tänä talvena näyttää? Ootko sä joskus joutunut pyörtämään käsityksesti jostain brändistä ihan täysin?

×××
Hei lisäsin mun blogin vihdoin myös Blogit.fi -sivulle! Jos siis käytät mieluiten sitä blogien seuraamiseen, niin mun blogia voit seurata tästä! 🙂

Lue myös

Mitä ajatuksia pyörii päässä lähtöpäivänä?
Brighton

Kommentoi