Talven pastelliöverit

Torstaina Helsingissä käydessäni otettiin myös totta kai asukuvat Saran kanssa. Ja sain tuolloin kyllä paljon katseita tästä pinkistä olemuksestani hahah! Osa teistä saattaa muistaa tämän yhden asupostauksen mun pastelliövereistä, ja nyt päätin luoda siitä sopivan version myös talveen. Kuvista ei ehkä niin hyvin näy, mutta tosiaan takin alla mulla on vielä vaaleansininen kauluspaitakin. Mä rakastan erityisesti näiden värien yhdistelmää, ja veikkaan että se myös näkyy kaikille muillekin 😀


Takki tosiaan on viimeisimpiä ostoksia Englannista. Kuolasin tuota jo syksyllä samaan aikaan sen Hollisterin puffer-takin kanssa, mutta silloin päädyin ostamaan sen Hollisterin Black Fridayna koska näin sen käytännöllisempänä takkina. Vikoilla Englantiviikoilla tämä Jack Willsin takki oli kuitenkin ihan älyttömän kovassa alessa, joten harkinnan jälkeen päätin ostaa sen. Mulla oli myös kova sisäinen taistelu värin kanssa, sillä samaa takkia oli myös harmaana, mutta pinkki voitti kuten aina heh.

Laukkukaan ei ole tainnut näkyä blogin puolella aiemmin, vaikkei se uusi olekaan. Ostin sen syksyllä, kun mun aiempi musta yleislaukku hajosi kantokahvoista. Tuo aiempi laukku oli Victoria’s Secretiltä, enkä vieläkään tajua miten se kesti vain alle vuoden. Ihan hirveää miten laaduttomia tuotteita markkinoilla onkaan! Mä itse tykkään panostaa asusteihin ja vaatteisiin, jotta ne sitten myös kestäisivät pitkään ja alle vuoden käyttöikä ei todellakaan ole sitä, mihin tyytyisin.

Englannista tosiaan lähti aika paljon uusia juttuja mukaan ja siitä syystä olen jo syksystä asti pohtinut vähän ahdistuneesti mun vaatemääriä. Suurin osa vaatteista jäi vaihdon ajaksi Suomeen, mutta jos en tarvinnut niitä koko puolen vuoden aikana, miksi tarvitsisin niitä jatkossa? Toki ostelun vähentäminen auttaisi myös, mutta ideana on kuitenkin uusia vaatekaappia pikkuhiljaa ”täydelliseksi” ja se kyllä vaatii niin uuden ostamista kuin vanhasta luopumistakin. Olen tehnyt muutamia tosi hyviä löytöjä Zadaasta nyt Suomessa ollessani ja niistä löydöistä on suunnitteilla esittelypostauskin, mutta samalla olen valmistautunut laittamaan sinne myyntiin runsain määrin omiakin vaatteitani. Parasta on, kun löytää ihania juttuja käytettynä samalla kun voi ilahduttaa muita omalla vaatevarastollaan.

Mun piti täyttää Zadaata jo eilen ja tänään, mutta yllättävä sairastuminen on painanut mut tiukasti vain sohvan nurkkaan. Kuume nousi nopsaan 38,5 asteeseen ja samalla mua vaivaa kova yskä, johon ei tunnu auttavan yskänlääke jota just tänään käytiin hakemassa. En ole pitkään aikaan ollut tällä tavalla kunnolla kipeä ja toisaalta on kiva että kuume tuhoaa bakteerit, mutta tämä olo on ihan hirveä. Englannissa ollessani olin monta kertaa puolikuntoinen, mutta nyt ollaan sitten ihan kunnolla kipeänä. Jos tämä teksti on siis vähän tönkköä, niin se johtuu tästä kuumeesta, joten antakaa mulle anteeksi 😀 Toivottavasti tää kuume lähtisi laskuun jo heti huomenna.


takki Jack Wills × kauluspaita Gant × kaulahuivi Cubus × farkut Levi’s × laukku River Island × kengät Kookenkä

Mutta mitäs tykkäätte näistä talven pastelliövereistä? Miten teihin uppoaa noin värikkäiden vaatekappaleiden yhdistäminen?

×××
Blogia voi seurata myös Blogit.fi -sivuston kautta! 🙂

Lue myös

Kevään rento muoti
Elossa ollaan

Kommentoi