Talven lookbook

Mä oon jo pitkään halunnut tehdä lookbook-videoita ja tässä olisi nyt mun ensimmäinen sellainen! Video on tehty mun yhtä koulutyötä varten täällä Englannissa, mutta ajattelin sen sopivan myös mun blogiin ja halusin jakaa sen myös teille. Tässä koulutehtävässä oli tarkoituksena kirjoittaa online-lehteen artikkeli ja luoda siihen sopiva video, ääniraita tai vastaava. Mun artikkeli kertoo siis tämän talven trendeistä Suomessa ja kirjoitin artikkelin kolmen bloggaajan haastattelun pohjalta, ja sitten tässä videossa oli tarkoitus ”testata” artikkelissa mainittuja trendejä omien mahdollisuuksien mukaan. 
Mietin myös, että voisin jakaa sen itse artikkelinkin tänne myöhemmin, jos teitä vain kiinnostaa lukea sellaista. Mun täytyy vaan ensin kääntää se totta kai suomeksi ja lyhentää sitä aika paljon, koska veikkaan että 1500 sanaa saattaa olla vähän liikaa haha.
Tämä on muuten samalla ensimmäinen video, joka on kuvattu sillä mun 60 millisellä objektiivilla ja voi että mä tykkään! Havaittiin kuitenkin siinä sellainen ongelma, että tarkennus oli välillä todella haastavaa, mutta toisaalta tykkään tuosta videon pehmeästä fiiliksestä 😀 
Mitäs te ootte mieltä tästä videosta? Entäs tykkäisittekö nähdä lisää tällaisia lyhyitä lookbook-videoita jatkossa?

×××
Vielä kaksi päivää aikaa osallistua karkkilaatikon arvontaan täällä! 🙂

Lue myös

Joulufaktoja minusta
Manchesterin joulumarkkinat

Kommentoi