Tällä viikolla…

id tällä viikollaIhanaa keskiviikkoiltaa ♡ Tänään halusin tulla pikaisesti jakamaan teille nämä parit kuvat, jotka Emilia musta nappasi viime viikolla. Kyseessä kun on ollut yksi tämän syksyn käytetyimmistä asuista, joten on ehkä ihan paikallaan esitellä se myös täällä. Tuo hattu muuten on melkein kuin juurtunut mun päähän, haha! Se on ollut tyyliin joka toinen päivä mun päässä ja onkin vähän hassua miten löysin sen vasta nyt, kun ostin sen jo keväällä. Joka tapauksessa asu on kuitenkin sen verran simppeli, etten halua keskittyä vain siihen ja siksi ajattelin koota teille vähän fiiliksiä tästä viikosta.

Aiemmin tällä viikolla…

♡ Suunnittelin asiakkaan joulukalenteria, ja ai että se oli kivaa!

♡ Kävin ihanan Emilian kanssa Helsingissä nopealla visiitillä ja mahtavassa German Days -tapahtumassa. Meillä oli niin hauskaa ja hitsi vie matkakuume nousi hyvin äkillisesti 😀

♡ Sain vihdoin uuden kameran!! Tästä olen superinnoissani, sillä muutama viikko ilman sitä omaa kameraa on kyllä ollut tuskaa.

♡ Olen tehnyt blogijuttuja ihan olan takaa, sillä tällä viikolla oli toteutettava kaksi esikatselua, jonka lisäksi aloin työstämään vanhaan tuttuun tapaan adventtikalenteria! Tästä syystä normipostaukset ovatkin vähän laahanneet, mutta toivottavasti olette seurailleet Instagramissa mun menoa.

♡ Hoksasin myös vihdoin hakea lisäaikaa kouluun. Nyt vain peukut pystyyn että se hyväksytään, että valmistuisin joskus, heh.

♡ Sain viimeisteltyä yhdet mun lempparikuvista jotka olen saanut kunnian ottaa. Ah miten ihanaa pariskuntaa sainkaan kuvata, ja nyt haluaisin tehdä tätä vain lisää.

♡ Aloitin tosiaan #lempivaatteeni -haasteen ja ainakin tähän mennessä se on sujunut hyvin! Sama paita on ollut päivittäin päällä tuulettamisen avulla, mutta tänään olisi tarkoitus käyttää se pesussa taas huomista varten.

Tulossa tällä viikolla…

♡ Huomenna pääsen testaamaan uutta kameraa ihan kunnolla, tai niin ainakin suunniteltiin! En malta odottaa.

♡ Perjantaille mulla on tiedossa ihan supermielenkiintoinen koulutus, josta varmasti kerron teille lisää myöhemmin. Toki fiiliksiä paikan päältä löytää tosiaan Instagramista heti perjantaina.

♡ Myöhemmin tällä viikolla tulette myös näkemään sunnuntain kuvailujen tuloksia täällä blogissa, kun käytiin huipun Aleksin kanssa kuvaamassa.

♡ Tiedossa on myös laatuaikaa kavereiden kanssa, joka ehkä tuleekin olemaan koko viikon kohokohta.

♡ Mun mielestä on myös mahtavaa, että vihdoin se kauan odotettu joulukuu alkaa sunnuntaina! Blogiin ja somekanaviin on tosiaan tulossa taas adventtikalenteri, ja vitsi onkin huippuja juttuja tiedossa teille ;D

♡ Aiempaan viitaten, tällä viikolla olisi vihdoin myös tarkoitus päästä joulu valloilleen kotiin! Tällä hetkellä täältä löytyy vain yksi tonttu, tonttulakki ja muutama kuusenkoriste, kun en jaksanut viedä niitä takaisin varastoon kuvausrekvisiittakäytön jälkeen.

♡ Sunnuntaina meillä on myös mahdollisesti pikkujoulut!
takki TED BAKER
neule &OTHERSTORIES
farkut BERSHKA
hattu ZADAA
kengät DR MARTENS
laukku CHANEL (VINTAGE)

Tykkäätkö näin simppelistä asusta?
×××

Tykkääthän blogista jo Facebookissa?


Lue myös

#lempivaatteeni -kampanja alkaa maanantaina!
Kahdet silmälasit, kaksi eri tyyliä

Kommentoi