Täällä ollaan

Terkut täältä Englannista! Saavuin tänne tosiaan eilen, ja mun matka meni superhyvin. Löysin hyvin lennolle, jonka alussa olin vielä hiukan itkuinen vikoista heipoista johtuen, mutta silti se ei ollutkaan yhtään pelottavaa eikä mua jännittänyt ollenkaan. Selviydyin myös Gatwickin lentokentältä loistavasti junaan ja juna-asemalta matkustin taksilla tähän asunnolle.

Tää asunto on ihana, just täydellinen tällaiseen väliaikaiseen asumiseen. Mulla olikin vino pino kaikkia papereita tsekattavana läpi, mutta asunnon suhteen kaiken pitäisi olla kunnossa. En ehtinyt vielä tutustua taloon sen paremmin, mutta ehkä sitten tässä lähipäivinä. Tässä talossa nimittäin on kaikenmaailman aktiviteettimahdollisuuksia kuten elokuva-, peli- ja valokuvaushuone (!!) sekä oma pikku baari ilmeisesti. Valokuvaushuoneesta oon tosi innoissani, koska sille mulla voisi olla eniten käyttöä haha! Ajattelin esitellä tämän mun asunnon lähiaikoina teille, jos teitä kiinnostaa? 🙂

Eilen mun päivä kului matkustamiseen ja asunnon papereihin tutustumiseen. Illalla kävin vielä Ikeassa, joka on tässä kymmenen minuutin kävelymatkan päässä, hakemassa lakanat, tyynyn, peiton ja parit astiat. Halvemmalla olisin päässyt jos olisin tuonut nuo kaikki mukanani, mutta eipä noille nyt ihan hulluna hintaa tullut ja helpompi ehkä näin. Kävin myös paikallisessa supermarkeissa ostamassa muutaman siivoustarvikkeen, käyttötavaroita ja vähän syötävää. Olin eilen kyllä niin loppu tuosta kaikesta matkustamisesta ja tavaroiden roudaamisesta, että uni tuli tosi hyvin.

Tällä hetkellä mulla on tosi hyvä fiilis. Heräilin rauhassa uuteen päivään, ja tänään olisi tarkoitus käydä kävelemässä koululla että osaan sinne sitten huomenna, siivoilla ja asettua taloksi. Eiliset viimeiset moikat oli mulle henkisesti tosi rankat, mutta selvisin ainakin ekasta yöstä ilman sen suurempia murtumisia. Oon aika varma että se tulee vielä, mutta kyllä sekin sitten kuuluu asiaan. Nyt mä kuitenkin olen onnellinen ja kun elämä tästä alkaa tasaantumaan, saatte kuulla musta täällä kyllästymiseen asti koska mun pää pursuaa ideoita kirjoitettavista jutuista!
Toivottavasti teilläkin on mennyt viime aikoina hyvin 🙂

×××
Snäpistä @ellimarias löytyy eniten matskua mun vaihdon ekoista päivistä!
Tukkakriisi
Punainen röyhelömekko

Kommentoi