Oma tyyli

Syysmuotia P.A.Z -myymälässä – Tumma vai värikäs syysasu?


Kävin viikolla vierailemassa P.A.Z-myymälässä ja kurkkaamassa syysmuodin uutuuksia. Tunnetusti mä rakastan eniten nimenomaan syysmuotia, koska sen sävymaailma on aina niin rauhallinen. Rakastan myös kerrospukeutumista ja pehmeitä neuleita, jotka kuuluvat vahvasti syksyyn joka vuosi.

Kauppojen valikoimiin syysvaatteet ovat jo rantautuneet sankoin joukoin. Mua vähän harmittaakin, että tämä alkusyksy on ollut yllättävän lämmin, eikä kaikkia syysvaatteita ole voinut käyttää vielä. Mä haluaisin käyttää jo paksuja neuleita, mutta esimerkiksi perjantaina neule oli kyllä liian paksu valinta 😀

 

Ihanat syysvärit

Syysmuodin suhteen voidaan ensimmäisenä aloittaa väreistä. Mä nimittäin rakastan syysvaatteiden murrettuja värejä! Keväällä ostin muutamia keltaisia vaatteita, ja ne sopii mun mielestä myös syksyyn täydellisesti. Samoin punainen on yksi varma syksyn väri, ja sitä olen haalinut vaatekaappiin parin asusteen muodossa. Oranssille mä en niinkään syty, vaikka aina ihastelen sitä muiden päällä. Ruskea taas on aivan ihana, ja itseasiassa olen aika rakastunut ruskeaan väriin pukeutumisessa juuri nyt.

Mua itseasiassa kiehtoo tänä syksynä kovasti täysin tummat asut, mutta myös värikkäämmät asut. Tästä näettekin näytteen postauksen lopussa!

 

Neuleita, hameita ja perusvaatteita

P.A.Z-myymälässä on just nyt tarjolla paljon pehmoisia ja laadukkaita neuleita. Mä tykkäsin erityisesti erilaisista leikkauksista, jotka tekivät neuleeseen ihanan loppusilauksen. Myös pitkät neuletakit ovat mun kestosuosikkeja, ja yksi lemppareista olikin tuo ruskeansävyinen neule.

Tarjolla on myös pari hametta! Niistä mä innostuin ehkä eniten, koska haluaisin ottaa enemmän hameita mukaan syyspukeutumiseen. Liian usein nimittäin syksyn tullen jämähdän taas farkkuihin haha 😀 P.A.Z:n syyshameet ovat viilenevään kauteen juuri täydellisiä, sillä ne ovat hieman pidempiä ja paksumpia. Vaikka pidempi farkkuhamekin on ihana, mun suosikiksi nousi ehdottomasti eräs ruskea yksilö.

 

Perusvaatteet nousevat aina syksyllä uuteen arvoon. Simppeleillä perusvaatteilla on helppo koota mielenkiintoisemman vaatteen ympärille toimiva kokonaisuus. Yksi kaikista perinteisimmistä vaatteista on tavallinen poolopaita, joihin mä olen itseasiassa ihastunut vastikään. Innostuin turtle neck -neuleista sun muista vuosi tai pari sitten, mutta nyt rakastuin tavalliseen ohueeseen poolopaitaan. Se näyttää aivan ihanalta syyshameen kanssa tai virallisemmalta jakun alla, ja pitää silti taatusti lämpimänä.

 

P.A.Z palvelee Ratinan 3. kerroksessa

Onko muuten P.A.Z-myymälä teille tuttu? Tämä liike avattiin huhtikuussa, muun Ratinan kanssa yhtäaikaisesti ja liike sijaitsee Ratinan 3. kerroksessa. Kyseessä on multibrand-liike, jonka valikoimasta löytyy Soyaconsept, Y.A.S, Pieces, Selected Femme ja Object. Valikoiman vaatteet on valittu harkitusti palvelemaan tyylitietoisia asiakkaita.

Henkilökunnasta mulla on vain positiivista sanottavaa, kun tuolla on tullut vierailtua useasti. Asiakaspalvelun tason he haluavatkin pitää hyvin korkealla ja erottua joukosta loistavalla palvelulla. Lauantaina kävin myös sovittelemassa paria asua, jotka näettekin tuolla alempana. Sovitteluhetki oli äärettömän mukava, ja sain ihanasti kannustusta ja vinkkejä.

 

Tuolloin lauantaina valitsin testattavaksi nämä seuraavat asut. Yksi asujen vaatekappaleista lähtikin mukaan, arvaatteko jo mikä? ;D

 

Tumma asu syksyyn

mekko Soyaconsept
vahapintaiset legginsit Object
vyö Pieces
kengät Selected Femme

 

Värikäs syysasu

neuletakki Soyaconsept
pitsireunainen toppi Selected Femme
hame Soyaconsept

 

Kumpi näistä asuista on sun lemppari – värikäs vai musta? Onko P.A.Z sulle jo tuttu vaateliike?

 


×××
P.A.Z:n löydät myös Instagramista @pazfinland!

 
 
 
 
 
 


LUE MYÖS NÄMÄ

× Vaaleanpunainen puuvillamekko Venetsiassa ja huivi vyönä
× Koko kesän söpöin asu – Näytin kuulemma Hello Kittyltä
× Urheilutrikoot arkiasussa: Voiko sporttinen asu olla tyylikäs?
 

Lue myös

Ted Baker A Night on the Tiles - Ted Baker laattojen lanseeraus
Gondoliajelu Venetsiassa: Romanttisestakin kohteesta löytyy karu puoli

2 Comments

 • Ella

  Ihanan värisiä syysvaatteita näissä kuvissa! ♥
  Mulla syysvärien kestosuosikkeja on viininpunainen ja vihreä, mutta viime aikoina oon hankkinut vaatekaappiin myös muutaman punaisen vaatteen. 😀
  Tykkään noista molemmista asuista, mutta jos pitää valita vain toinen niin tuo tummempi asu, tuo mekko on söpö! 🙂

  • Elli Leppiniemi

   Kiitos paljon Ella ♡ Viininpunainen on kyllä ihan vakio syysväri! Siihen sopii tosi hyvin esimerkiksi just keltainen 🙂 Kiva kuulla, munkin mielestä toi mekko on tosi suloinen! ♡

Leave a Reply