Syntymäpäivälahjoja minulta minulle

id-lahjat

Mulla tosiaan oli synttärit viime viikolla, ja kirjoittelin tuolloin 24 tavoitetta tuleville vuosille mittariin tulleen 24 ikävuoden kunniaksi. Tämän ikäisenä asiaan ei ehkä kuulu enää lahjat, mutta halusin käyttää synttäreitä pienenä tekosyynä hemmotella itseäni. Päätin siis hankkia syntymäpäivälahjoja minulta minulle, ja tänään haluan esitellä ne myös teille. Ja ai niin, mahtuu tähän mukaan yksi poikaystävältäkin saatu lahja! Tämä toimii siis samalla hyvin pienenä shopping haulina viime ajoilta, siltä juurikaan muuta ei ole tullut osteltua.

Syntymäpäivälahjoja minulta minulle – mitä siis ostin?


Pörröläpsyt

Hih, nämä on niiiiiin söpöt etten kestä! Tällaiset pörröläpsyt tulivat suosioon viime vuonna ja silloin en raaskinut hankkia näitä, kun en ollut varma olisiko se kuitenkin ollut kohdallani vain hetken trendi. Olen siitä huolimatta haikaillut tällaisten perään sen vuoden, joten nyt päätin ostaa nämä itselleni synttäreiden kunniaksi. Näillä on ihan superhyvä kävellä sopivan pehmeän pohjan kanssa!

Mulla on jo entuudestaan Niken suihkusandaalit, jotka ovat yksiä käytetyimpiä kenkiäni aina kesäisin. Nämä ovatkin kiva lisä niiden rinnalle, sillä ne Niket ovat joihinkin asuihin ehkä liian rentut ja maskuliiniset, niin nytpä on sitten överifeminiiniset 😀 Näillä on myös kiva tepastella meidän parvekkeella.


Kukkamekko

Tätä olen katsellut jo älyttömän kauan Your Facessa lasin läpi. Meillä oli viikonloppuna kauppakeskuksessa synttäritarjoukset ja tämäkin kyseinen mekko tuli huimaan aleen, joten päätin että nyt mä ansaitsen sen. Tämän enempää ei mekko voisi näyttää multa, eikö vain? Tulette näkemään tämän kesällä varmasti monen monta kertaa täällä blogissa enkä malta odottaa että pääsen yhdistelemään tämän kaikilla tavoilla, jotka pomppasivat mieleen sovittaessa. Tästä tulisi kiva Miten yhdistää -postaus myös eikö?


Marimekko Marka Pikkuinen Unikko -tennarit

Nämä sain poikaystävältä lahjaksi ♡ Tästä taitaakin tulla tapa että hän lahjoo mua synttäreinä kengillä, sillä viime vuonna sain ihanat punaiset Michael Korsin rusettitennarit 😀

Näissä parasta on tuo tarrakiinnitys! Tulee ihan muksufiilis tarrakengistä ja miten helpot nämä onkaan. Juuri tällaisia mustia kesäkenkiä kaipailinkin, ja ihanaa etteivät nämä ole vain perusmustat vaan unikkokuosi tuo näihin sitä jotain. Paksu pohja kiinnittää myös katseen kivasti!
Mitäs pidit näistä mun vaatekaapin uutukaisista?
×××

Vappufiiliksiä voit seurata mun Instagramista ellileppiniemi!


Lue myös

Vuoden ensimmäinen kintut paljaana -asu: Farkkuhame ja neule
Hemmotteleva äitienpäivälahja: Vinkit + arvonta!

Kommentoi