Synttäriviikko: Miltä tulevaisuus näyttää + ehdota toivepostausta

Eilisestä kirjoituksesta luonnollinen jatkumo on ottaa pieni katsaus tulevaan, vaikka ei mulla mitään kovin tarkkoja suunnitelmia vielä olekaan. Perjantai ei ole mun tavallinen julkaisupäivä, joten koitetaan pitää tää siksi lyhyenä! Haluan myös ensimmäistä kertaa koskaan kysyä teiltä toiveita tulevaisuuden suhteen ihan näin omassa postauksessaan.

 

Millaisia postauksia on odotettavissa?

En tosiaan ole kovin pitkälle suunnitellut blogin tulevaisuutta, vaikka toiveissa olisi pitää tätä ensimmäisen vuoden vauhtia yllä. Tahdon ehdottomasti kasvattaa blogia entisestään ja toivon sen tuovan samalla tullessaan uusia mahdollisuuksia. Postausten suhteen olen tätä kevättä suunnitellut jonkin verran ainakin aiheiden osalta, mutta sen pidemmälle oikeastaan en. Spontaanius on kuitenkin mulle tässä se kantava voima enkä siksi halua liian tarkasti suunnitella vaikka postausideoita onkin listattuna valmiiksi.

 

Kuitenkin, kuten tässä postauksessa totesin, musta on vähän tuntunut että bloggailu on lähtenyt alusta vaihdon jälkeen. Sen myötä mietinkin paljon mihin suuntaan haluan viedä omaa blogiani. Vaihtojutut eivät tule ihan vielä loppumaan, ja ainakin esimerkiksi Southamptonista on tulossa pari postausta ja samoin ehkäpä Englannista yleisesti. Vaihdosta olen toteuttamassa myös esimerkiksi isompaa koostetta, vinkkipostausta ja haluan kertoa teille muita käytännön juttujakin.

Näiden lisäksi tahdon alkaa painottamaan omaa tyyliäni enemmän. Olen todella inspiroitunut kevään ja kesän muodista enkä malta odottaa kevään asupostauksia ja kirjoituksia oman tyylin kehittymisestä. En ehkä ole se muodikkain tyyppi, mutta ei mun tarvitsekaan olla. Ehkä joku silti voi samaistua mun tyyliin! Tyylin lisäksi mulla on ollut mielessä sisustusaiheet. Sisustuskuume oli valloillaan syksyllä, mutta nyt mä vasta voisin tehdä asialle jotain kun vaihto on ohi. Tulossa on siis ainakin parvekkeen sisustuksesta juttua ja sisustusaiheiden lisäksi yhden projektin myötä täällä saattaa alkaa näkyä myös kirjoituksia liittyen liikuntaan ja hyvinvointiin.

 

Postauksen pääpointti on nyt kuitenkin teidän toiveet. Mulle on aina välillä jätetty kommenttiboksiin postausehdotuksia (kiitos ♡) ja olen koittanut ottaa niitä ylös. Tästä johtuen lähiaikoina onkin tulossa ainakin mun tatuointien esittely sekä pieni vinkkipostaus koskien Analyticsiä, joten pysykää kuulolla! Silti kuulisin mielelläni enemmänkin mistä just sä tykkäisit lukea, koska teitä varten mä täällä kirjoittelen.

 

Mitä siis haluaisit lukea jatkossa mun blogista? Onko sulla jotain tiettyä postaustoivetta?

 

×××
Tänne voi edelleen myös jättää kysymyksiä ♡

 

Lue myös

Synttäriviikko: Yksivuotias blogi!
Synttäriviikko: Hudit, hitit ja omat lempparit

Kommentoi