Synttäriviikko: Hudit, hitit ja omat lempparit

Tänään tehdään vähän tarkempi katsaus kuluneen vuoden postauksiin ja tämän tekeminen osoittautuikin paljon mielenkiintoisemmaksi kuin ajattelin! 😀 Aluksi mulla oli ideana toteuttaa postaus lukijoiden suosikit vastaan omat lempparit, mutta sitten bongasin Suomalainen im Allgäu -blogin Katin tehneen topit ja flopit postauksen ja halusin itsekin ottaa tähän mukaan myös niitä ei-suosittuja kirjoituksia.

Pakko muuten huomauttaa tähän alkuun, että vanhojen postausten ulkoasu muuttui jonkin verran blogin siirrossa. Välistä saattaa siis puuttua esimerkiksi rivinvaihtoja, sillä en ole millään ehtinyt korjata kaikkien postausten ulkoasua. Samoin osa mun omista vastauskommenteista on jäänyt matkan varrelle. Toivottavasti nämä ei kuitenkaan haittaa!

 

Viisi hutia

Koitin suhteuttaa näitä vähän postauksen julkaisuhetken lukijamääriin, koska ymmärrettävästi blogin ensimmäiset postaukset ovat niitä vähiten luettuja.

1. Mitä puin päälle kesällä 2017?
Taisin julkaista tämän tosi myöhään, vasta syyskuun loppupuolella… Se voi olla yksi syy miksei se niin kiinnostanut, sillä itsekin tuossa vaiheessa olisin jo katsellut syksyisempiä asuja hahah.

2. Kulttuurishokki: Alkuihastus
Tämä on ylivoimaisesti epäsuosituin kulttuurishokki-sarjan osa, ja se on mun mielestä ehkä vähän ironistakin 😀

3. Nude Rose -highlighterpaletti
Kosmetiikkapostaukset eivät ole koskaan olleet niitä mun suosituimpia kirjoituksia ja tässä hyvä esimerkki siitä. Ymmärrän tämän silti täysin, kun en minäkään mikään beautyguru ole, mutta pääasia että muutama teistä siellä tykkää näistä ja itse tykkään myös kirjoittaa kosmetiikasta.

4. Asukuvia ja ajatuksenjuoksua
Mun blogissa asukuvat kerää aina tosi paljon kommentteja niin kuin tässäkin, mutta ymmärrettävästi näyttökerrat jäävät usein vähemmälle kuin aihepostauksissa. Tykkäsin todella paljon tämän postauksen kuvista, mutta arvelinkin jo etukäteen ettei palloilevien ajatusten kirjoittelu ole sitä, millä saavutetaan isoja näyttökertoja.

5. London snapshots 1; hotelli, British Museum, Buckinghamin palatsi
Ensimmäinen Lontoo-reissun koostepostaus droppasi ja arvelen syyksi sitä, että Lontoon perusnähtävyydet ovat varmasti jo monelle aika peruskauraa. Tavallaan tässä ei kai ollut mitään uutta blogimaailmasta jo löytyviin miljooniin Lontoo-postauksiin.

 

Viisi hittiä

1. Meikkipöytä + vinkki: Meikkipöydän valot halvalla
Ehdottomasti mun blogin suosituin postaus, ja täysin hakukoneoptimoinnin ansiosta. Se ei tosiaan saavuttanut suurta suosiota heti julkaisuhetkellä, mutta jälkeen päin tänne on löydetty Googlesta tuon postauksen kautta sankoin joukoin. Voin muuten edelleen suositella noita valoja täysin sydämin!

2. Mikä ärsyttää bloggaajissa ja blogimaailmassa?
Tätä kirjoittaessani tiesin, että tämä tulee herättämään ajatuksia ja samalla saa varmasti myös paljon näyttökertoja, mutta en olisi silti uskonut että ihan näin paljon. Olin ihan äimistynyt kuinka ison suosion se sai jo parissa päivässä ja tämä on muuten varmaan myös kommentoiduin postaus, jos arvontapostauksia ei lasketa.

3. Älä yhdistä Zaraa ja Chanelia
Muistan kirjoittaneeni tätä jo kesällä, mutta julkaisuun se päätyi vasta lokakuussa. Mielipidepostaukset ovat aina olleet blogin suosituimpia, ja siksi tämäkin on tällä listalla.

4. Makeimmat paketit ikinä
Tämän suosio oli itselleni aika iso yllätys, mutta sitten taas toisaalta ketä nyt ei kiinnostaisi valtavat karkkipaketit hahah!

5. Mikä Englannissa on paremmin?
Vaihtopostaukset ovat kokonaisuudessaan olleet tosi suosittuja ja hauska huomata että tämä on ollut niistä se suosituin. Kulttuurien vertailu on kyllä tosi kiinnostavaa vaikkei englantilainen ja suomalainen kulttuuri nyt niin paljoa toisistaan eroakaan.

 

Viisi omaa lempparia

1. Mä en halua lähteä täältä
Aidoin teksti, minkä olen koskaan kirjoittanut. Tuo teksti syntyi viimeisenä yksin vietettynä iltana Englannissa pientä viimeistelyä lukuunottamatta, ja muistan kirjoittaneeni sitä silmät kyynelissä. Jostain syystä olin sinä iltana enemmän rikki kuin vuosiin ja pakko myöntää, että kun sen nyt lukaisin läpi, eivät ne kyyneleet olleet kaukana taaskaan.

2. Suomalaisuudesta
Yksi mun ehdottomista lemppareista, ja varmasti nuo Katin upeat kuvat ovat suurin syy siihen. Paljastettakoon, että tämän mä olen itsekin lukenut paristi läpi pahimman Englanti-ikävän yllättäessä heh.

3. Onnellinen kuluneesta vuodesta
Vaikka tämä onkin vain kooste vuodesta 2017, silti tämä nostaa mulle ison onnellisuuden tunteen pintaan. Viime vuoden aikana mulle tapahtui niin paljon kaikkea hyvää ja tämä muistuttaa siitä loistavasti. Tykkään myös tosi paljon noista kuvista!

4. Tiesitkö nämä Southamptonista?
En oikeastaan tiedä miksi tykkään tästä niin paljon. Tätä oli tosi kiva toteuttaa, tykkään lopputuloksesta ja noista todella arkisista kuvista Southamptonista tulee niin ikävä sinne. Tämä on mulle sellainen hyvän mielen postaus.

5. 1934 kilometriä välissä
Tästä kirjoituksesta mulle tulee tosi lämmin ja rakastettu olo. Liian harvoin sitä muistaa ylistää elämänsä tärkeintä ihmistä, ja vaikka vaihto loppuikin, voin silti edelleen allekirjoittaa tuon postauksen tekstin täysin ♡

 

 

Yllätyitkö sinä jostain näistä yhtä paljon kuin minä?

 

×××
Tänne voit heittää mulle vielä kysymyksiä ja tänne saa ehdottaa postaustoiveita!

 

Lue myös

Synttäriviikko: Miltä tulevaisuus näyttää + ehdota toivepostausta
Synttäriviikko: Voita lahjakortti Ihanaiset-verkkokauppaan!

Kommentoi