Syksyn lempiasu – Kun ruska oli vielä kauneimmillaan

id syksyn lempiasu

Kuvat © Aleksi UimonenIhanaa iltaa kaikille ♡ Mä tässä juuri katselin, että perinteisiä asukuvia ei olekaan näkynyt blogissa taas hetkeen ja halusin korjata tilanteen heti. Samalla hoksasin, etten ollutkaan vielä julkaissut näitä kuvia, joten eiköhän palata tähän asuun. Näissä kuvissa vallitsee niin kaunis ruska, josta ei tietenkään enää ole tietoakaan. Toisaalta, ehkä nämä piristävät hieman tämän päivän harmaassa ja sateisessa kelissä.
Tämä asu, joka mulla oli päällä Aleksin kanssa kuvatessa, oli ehdottomasti kuluneen syksyn lempiasu. Kuten aiemmin olenkin tainnut todeta, tänä syksynä todella käytin mekkoja ja hameita usein, eikä tämäkään asu ollut poikkeus. Tuo mekko itseasiassa on yksi suosikkejani arkisista mekoista ja rakastan sen murrettua, hieman lilaan vivahtavaa ruskean sävyä sekä söpöä kuosia. Mekon yläosassa on myös suloisia röyhelöitä, joten se on todellakin ihan mun näköinen.

Kuitenkin, ohuella mekolla ei kuitenkaan tuolloinkaan pärjännyt, joten heitin mekon päälle paksun neuleen. Neule on ollut ihan luottovaate siitä lähtien, kun sen keväällä hankin. Muistan tuolloin etsineeni juuri tuollaista täydellisen ruskean väristä paksua neuletta, jossa olisi muhkea turtleneck-kaulus. Tämä sitten löytyi &OtherStoriesista, eikä ole tarvinnut katua. Neule on myös ihan suuuuperlämmin, joten se on täydellinen syksyyn ja talveen.
Yksi tekijä, miksi tämä asu on ollut syksyn lempiasu, on tuo hattu. Löysin tuon joskus aikoinaan Zadaa-sovelluksesta, ja sen saavuttua kieltämättä vähän epäilin onko se nyt kuitenkaan ihan mua ja sopiiko se mulle. En sitä alkuun käyttänytkään niin paljoa, mutta tänä syksynä olen löytänyt sen tavallaan uudelleen. Hattu on melkeinpä juurtunut mun päähän ja tuntuu että se tuo sitä jotain jokaiseen asuun. Se myös ehdottomasti pelastaa huonoilta hiuspäiviltä, haha! Osallistuithan muuten jo tämän viikon adventtiarvontaan, jossa voit voittaa 100€ shoppailurahaa sekä ilmaisia toimituksia Zadaa-sovellukseen? Voit osallistua arvontaan täällä, perjantaihin asti on aikaa ♡
takki TED BAKER
neule &OTHERSTORIES
mekko MOHITO
kengät DR MARTENS
hattu ZADAA
Syksyn lempiasu – Mitä pidät tästä ruskaan sointuvasta asusta?
×××

Adventtiarvontaan voit myös osallistua Instagramissa!


Lue myös

Olympus OM-D E-M10 Mark III ja kuvia viikon varrelta
Galaxy Wearables ja Note10+ - Fiiliksiä parin viikon käytön jälkeen

Kommentoi