Syksyn ehdoton suosikkiasu: Ruudullinen röyhelöhame ja LV vintagelaukku

Kuvat © Emilia


Hei taas pitkästä aikaa ♡ Olen niin pahoillani, että postauksia on nyt ilmestynyt tosi epätasaisesti ja normaalia harvemmin. Useamman työn vuoksi mulla on aikaa nyt tosi vähän ja tällä hetkellä mennään tosi kiireistä viikkoa yhden työn kohdalla. Ehkä tää tästä vielä helpottaa, mutta ehkä ei. Harmittaa niin kovasti että blogi jää täysin taka-alalle, ja voisinkin itseasiassa purkaa tästä tuntojani teille lähiaikoina.

Mutta tosiaan, itse asiaan. Haluan esitellä teille nyt tämän asun, joka on syksyn ehdoton suosikkiasu. Nämä kuvat napattiin parisen viikkoa sitten, silloin kun saatiin se täydellinen syyspäivä. Ruska oli juuri tuona päivänä kauneimmillaan ja värikkäimmillään, ja lämpöäkin saatiin lähes 20 asteen verran.

 


Syksyn ehdoton suosikkiasu

Tämä mun syksyn ehdoton suosikkiasu koostuu aika tavallisista ja perinteisistä elementeistä, mutta silti tykkään siitä enemmän kuin mistään muusta viime aikaisesta asusta. Pääpointtina asussa on tuo aivan ihana hame, jonka ostin Zadaasta muutama viikko sitten. Rakastuin alkukesästä tuollaiseen hameen malliin, midimittaan jossa on helmassa röyhelöitä. Tuo malli toimiikin ihan loistavasti myös syksyllä, sillä midimitta on tietysti vähän lämpimämpi vaihtoehto. Hameen ruutukuosi on nyt syksyllä supertrendikäs ja itsekin olen todennut ruudun olevan mun lempikuosi juuri nyt.

Näyttävään hameeseen yhdistin ihan vaan tavallisen mustan neuleen, joka tuo mun mielestä hameen hyvin esille. Päähän laitoin vielä tuon söpön ruutukuosisen hatun, joka mätsää hameen kanssa loistavasti mun mielestä.

 


Punaiset asusteet ja Louis Vuitton vintagelaukku

Asu kaipasi ympärilleen vielä hieman jotain särmää, ja valitsinkin asusteiksi pelkkää punaista. Punainen ja ruutu toimii todistetusti yhdessä törkeän hyvin, ja tuota yhdistelmää hyödynsin tässäkin asussa. Punaiset Michael Korsin tennarit olivat ehdoton valinta ja ekaa kertaa ulkoilemaan pääsi myös tuo Louis Vuittonin vintagelaukku.

Kyseessä on Louis Vuitton Noe-laukku punaisessa Epi-nahassa. Ostin tuon Facebook-kirppikseltä jo toukokuussa, mutta laukku on odotellut kaapissa entisöintiään. En ole ehtinyt vieläkään vielä sitä pieneen face liftiin, mutta raaskin silti ottaa sen käyttöön jo tuona yhtenä päivänä. Tuo laukku on aivan ihana, mutta tosiaan vaatii jonkun verran korjausta. Ehkä vielä tämän vuoden puolella! Lupaan kyllä näyttää teillekin ennen ja jälkeen -kuvat, sitten kun sen aika on 🙂

 

neule Carlings × hame Object × hattu Asos × kengät Michael Kors × laukku Louis Vuitton

 

Mitäs tykkäät tästä asusta? Mikä on sun syksyn ehdoton suosikkiasu?

 


×××
Postauksia voit seurata parhaiten Bloglovinin tai Blogit.fi -sivun kautta!

 
 
 
 
 
 


LUE MYÖS NÄMÄ

× Kymmenen kokoa liian suuri paita: Tekonahkalegginsit + oversizepaita
× Asu täynnä murrettuja syysvärejä
× Ruutujakku ja punaiset asusteet: Ensimmäinen syysasu
 

Lue myös

I Love Me -messut 2018
Iisakinkirkko ja upeat näkymät Pietarin kattojen yllä

Kommentoi