Oma tyyli

Syksyinen ruska-asu auringonkukkien keskellä
Hellou ja ihanaa viikonalkua! Mä selvisin kuin selvisinkin viime viikosta, joka tosiaan oli varmasti tämän syksyn stressaavin ja työrikkain viikko. Tänään ollaankin palailtu normaaliin työrytmiin ja ehdin vihdoin palata bloginkin pariin. Olo on edelleen ihan poikki, mutta nyt tällä viikolla aion keskittyä enemmän itseeni jotta saan mielen ja kropan palauteltua viime päivien rutistuksesta. Tänään sateisen päivän vastakohdaksi teemana on kuitenkin syksyinen ruska-asu, josta napattiin kuvat parisen viikkoa sitten auringonkukkapellolla!
Tänä vuonna auringonkukkia sai todellakin etsimällä etsiä, sillä millekään Tampereen maisemapelloista ei istutettu auringonkukkia. Aiempina vuosina tosiaan meidän kodin lähellä alle kilometrin päässä on ollut ihana uusi auringonkukkapelto, mutta tänä vuonna sinne istutettiin viljaa. Mä jo luulinkin, että auringonkukka-aika meni sitten sivu suun, mutta onneksi bongasin Facebookista sattumalta tämän pellon. Pelto löytyi Kangasalta, eli kovin pitkälle ei tarvinnut ajella!
Syysvärit pukeutumisessa

Mulla oli tuona päivänä tosi syksyinen fiilis, vaikka lämpöasteita olikin vielä lähemmäs 20! Toisaalta tuollaiset päivät ovat yksiä mun suosikeista, kun päälle voi pukea hameen, mutta syksyfiilistä saa sitten esiin muilla elementeillä. Mulla tässä asussa ne syyselementit olivat ehdottomasti nuo värit, ruskea ja keltainen. Tuo ruskea hame on ehdoton syyslemppari ja hameen sain vuosi sitten yhteistyön tiimoilta. Hameessa parasta on värin lisäksi tuo mitta, sillä hieman pidempi helma on syksyllä ihan must.
Oranssiin taittava keltainen paita on pari vuotta vanha ja taisin ostaa sen Englannin Henkkamaukalta. Paita on saanut harmittavan vähän käyttökertoja, mutta aina syksyisin se eksyy totta kai useammin päälle. Pirteä keltainen sopii mun mielestä ihanasti ruskean alaosan kaveriksi! Paidan turtle neck -kaulus on myös ihana, ja syksyisin korkeammat kaulukset alkavat näkyä mun pukeutumisessa hallitsevana elementtinä. Asusta tuntui tuollaisenaan kuitenkin puuttuvan jotain, joten lisäsin mukaan pitkän kaulakorun. Nilkkurit eivät näissä kuvissa näykään, mutta tämä asu on siitä kiva, että kenkävaihtoehtoja on niin monia! Tähän sopisi kivasti esimerkiksi maiharit, ylipolvensaappaat tai vaikka tennarit, jotka mulla oli itseasiassa kyseisenä kuvauspäivänä töissä jalassa.
paita H&M
hame
nilkkurit Bershka
kaulakoru Syster P (saatu)

Syksyinen ruska-asu – Joko syysvärit näkyvät sinun pukeutumisessasi?
×××

Oletko jo tykännyt blogista Facebookissa?


Lue myös

Kuinka selvitä syksyn stressaavimmasta viikosta?
Sokoksen muotinäytös - Parhaat palat syksyn muodista

2 Comments

 • ida ihana

  Mä oikein aina odotan kesän jälkeen, että tulee syksy ja pääsee käyttämään syysvaatteita, hih! 🙂 Ja auringonkukat, rakastan!<3 Ihanaa, että sellaisen kimpun sain lauantaina nimppareillani 🙂
  Ihanaa alkusyksyä!<3
  Ida Kotona kaupungissa -blogista
  htttp://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

 • Sini

  Oi että ton mallinen hame miellyttää mun silmää! Mulla on samantyylinen yksilö mustana, ja sitä tulikin kyllä ahkerasti lämpimällä säällä käytettyä. Perinteisistä syysväreistä en pukeutumisessa oikein välitä, esimerkiksi punaisesta tai keltaisesta, mutta tänä syksynä erityisesti harmaa on päätynyt pukeutumiseeni useasti. Jotenkin sen hillitty olemus on vain iskenyt, vaikka yleensä tykkään kirkkaammista ja ”epäluonnollisemmista” väreistä 😀

Leave a Reply