Syksy saapui kotiin

Tässä postauksessa esittelin teille viimeaikaisia hankintoja, mutta tietoisesti jätin sieltä pois kaikki kotiin ja sisustukseen liittyvät jutut. Mä olen nimittäin innostunut sisustuksesta tänä syksynä erityisen paljon. Ensimmäistä kertaa koskaan halusin myös sisustaa vuodenajan mukaan, ilman että kyseessä on joulu 😀 Jouluisin mä nimittäin olen kyllä usein tuonut kotiinkin joulufiilistä sisustuksen avulla, mutta koskaan mikään muu vuodenaika ei ole vaikuttanut minuun näin.
Tänä vuonna kuitenkin syksy sai minut innostumaan ihan täysin ja halusin tuoda syksyn myös meille kotiin. Tässä siis pieniä syksyisiä juttuja ja hankintoja, jotka ovat tuoneet syksyn meille sisällekin.

 

Finnmari ei petä

Osa teistä ehkä tietääkin, että mä rakastan Finnmari-nimistä liikettä! Olin niin fiiliksissä, kun se saapui myös Ratinaan, eikä enää tarvitse lähteä Lempäälään sen vuoksi. Finnmarilta löytyy aivan ihania pieniä tekoruusukimppuja, enkä valehtelematta ole koskaan nähnyt niin aidon näköisiä tekokukkia. Monet meillä vierailleetkin ovat luulleet niitä aidoiksi 😀 Parasta kuitenkin on näiden hinta, yhden pikkukimpun hinta on noin pari euroa.
Meillä on tosiaan ollut olohuoneessa kimppu vaaleanpunaisia ruusuja, mutta noin kuukausi sitten bongasin Finnmarista uuden sävyn, tuollaisen murretun roosan. Sävy ei poikkea kovinkaan paljoa edellisistä, mutta kuitenkin just sopivasti, että ne näyttävät ainakin mun mielestä paljon syksyisemmiltä.
Ruusujen kaveriksi löysin Finnmarista ihanan puunnäköisen ruukun! En aluksi ajatellutkaan, kuinka paljon tumma puu tuo syysfiilistä sisustukseen, mutta tuo hehkuu lämpöä olohuoneeseen. Tuo ruukku on ehdottomasti yksi mun lempihankinnoista.
Ruukun alle laitoin Habitaresta Fanni K:n pisteeltä ostetun puisen tarjottimen, mikä tuo mun mielestä ihanasti lisää kontrastia marmoripöydälle. Tuo tarjotin on muuten ihan huippu myös kuvausalustana, haha!

 

Finnmarista löysin myös nämä aivan ihanat oksat. Nämä ovat ehdottomasti mun toinen lempijuttu, koska ne tuovat niin paljon syksyistä väriä kotiin. Niiden ruukku (oikeasti tuo on lyhty) on myös Finnmarista.

 

Koristetyynyillä saa muutettua olohuoneen ilmeen nopeasti

H&M:stä kävin ostamassa aiemmin uudet koristetyynyjen päälliset makuuhuoneeseen. Siellä oli tuolloin voimassa tarjous, ota kolme maksa kaksi, joten kolmantena tuotteena mukaan lähti syksyinen koristetyyny, joka löysi paikkansa olohuoneesta.

 

Toinen uusi koristetyyny on saatu Fanni K:lta Habitaresta, ja vitsi miten söpö se onkaan! Se sopii ihan täydellisesti yhteen vaaleanpunaisten mattojen kanssa, sekä myös muiden pienten vaaleanpunaisten yksityiskohtien kaveriksi, joita olen pikkuhiljaa tuonut meidän olohuoneeseen. Vaaleanpunainen ei ehkä ole se syksyisin väri, mutta mun mielestä on kiva säilyttää sitä omaakin väriä, vaikka joukkoon lisäisikin vähän teemavärejä. Mitä mieltä olette, sopiiko vaaleanpunainen syksyvärien kanssa yhteen?
Tuolta takaa pilkottaa hieman ruskea karvatyyny, joka on sekin otettu esille vain syksyn vuoksi.

 

Syksy vaatii kynttilöitä

Myös uudet kynttilät saatiin goodie bagissa Habitaresta Fanni K:lta. Nuo ovat mun mielestä täydellisen värisiä syksyyn ja ne pääsivätkin aivan paraatipaikalle pöydän päälle.

 

Finnmarista mukaan lähti vielä nämä pari syksyistä tekokukkaa, koska en vain saanut tarpeekseni syksyn sävyistä. Niille ostin tosiaan myös ruukun ja kaveriksi halusin vielä kaksi söpöä pikkukurpitsaa sekä siili-koristeen 😀

 

Syksy saapui kotiin – Sisustatteko te vuodenajan tai muun teeman mukaan?

 

×××
Seuraathan mua jo Instagramissa @ellileppiniemi?

 
 
 
 
 
 


LUE MYÖS NÄMÄ

Lue myös

10 kuvaa Pietarista: Kurkkaus ensimmäiseen Venäjän reissuun
Kymmenen kokoa liian suuri paita: Tekonahkalegginsit + oversizepaita

Kommentoi