Lifestyle

Summer bucket list ja poikkeuksellinen kesä


Summer bucket list on varsin perinteinen ja suosittu postausidea näin kesän kynnyksellä. Mä olen itsekin sen monena vuonna väsännyt, vaikkakin muistaakseni viime vuonna se jäi väliin. Kesä 2020 tulee varmasti olemaan monin tavoin poikkeuksellinen ja siitä inspiroituneena halusin koota poikkeuskesää varten summer bucket listin. Ehkä pienenä kannanottona itse itselleni, että poikkeuksellisuudesta huolimatta tästä kesästä ei tarvitse tulla yhtään sen huonompi.

Paljon perinteisiä kesäjuttuja jää tänä vuonna väliin. Usein kesäisin on tullut matkusteltua paljon, ja se ainakin isoimpana sekä ihan ensimmäisenä jää pois. Myös monet tapahtumat on peruttu ja itsekin haluan edelleen vältellä isoimpia väkijoukkoja. Kesää ei silti ole missään nimessä peruutettu ja nämä viime päivien ihanat kesäiset säät ovat luoneet sitä kesäfiilistä. Olenkin usein miettinyt, tuleekohan tästä kesästä taas lapsuuden kesien kaltainen? Menoja ja tapahtumia kun ei juurikaan ole, ja tulee varmasti keskityttyä lähinnä vaan olemiseen ja nauttimiseen. Mutta mitä haluaisin tehdä tänä kesänä kaikesta huolimatta?

Summer bucket list 2020

✓ Vietä aikaa maalla. Tämän olen bongannut viime aikojen ajatuksistani suurimpana toiveena tälle kesälle. Mä haluan viettää mahdollisimman paljon aikaa lapsuudenkodissani keskellä ei-mitään, nauttia siitä luonnon rauhasta ja hiljaisuudesta.

✓ Drive-in elokuva. Tällaisesta mä olen haaveillut jo vuosia jenkkileffojen vuoksi, ja nyt se vihdoin tapahtuu, itseasiassa jo tänään!

✓ Ui paljon. Tai vähintään lillu altaassa ison uimapatjan päällä.

✓ Asuntomessut. Näillä näkymin Asuntomessut olisivat toteutumassa, uusien turvarajoitusten kera. Ne ovat ehdottomasti yksi kesäperinteistä, josta haluaisin pitää kiinni.

✓ Mielikuvamatkaile. Ai että, tämän varalle on jo ihan mahtavia suunnitelmia!

✓ Käy suppailemassa. Tähän ihastuin viime kesänä!


✓ Aja Saariston Rengastie. Yhden pätkän tästä olen pari vuotta sitten taittanut pyörällä, mutta olisi kiva ajaa koko Rengastie autolla tai moottoripyörällä.

✓ Nauti yöttömistä öistä sekä katsele auringonlaskuja.

✓ Matkusta Suomessa. Toki vain pientä lähiretkeilyä, elleivät suositukset sen kummemmin muutu. Aina ei kuitenkaan tarvitse lähteä ulkomaille, että voi kokea ja nähdä jotain uutta. Meillä on täällä Suomessakin melkoisia aarreaittoja!

✓ Tee DIY-projekteja. Mielessä onkin jo kaksi ihan huippua ideaa!

✓ Opettele kieliä. Olen juuri alkanut harjoittelemaan uudestaan saksaa Duolingo-sovelluksen avulla! Haluaisin myös palautella ruotsia mieleen ja mahdollisesti opetella venäjän alkeita.

✓ The Weekend Festival. Monet festareista on jo peruttu, ja saa nähdä kuinka tämän festarin käy. Mulla on kuitenkin Weekendeille jo lippu, joten listaan sen tähän mukaan vaikka en tiedä toteutuuko se vai ei.


Näiden lisäksi haluan tietysti viettää mahdollisimman paljon aikaa kavereiden kanssa, käydä monella piknikillä, harrastaa kaikkia kesälajeja kuten tennistä ja frisbeegolfia, nähdä sukulaisia, sisustaa kotia ja tehdä töitä parvekkeella. Kuulostaisi siis aika hyvältä kesältä, eikö vain ♡Mitä sä odotat tältä poikkeuskesältä?
×××

Muistathan seurata mua myös Instagramissa


Lue myös

Black lives matter - Miten voin auttaa?
Uudet taulut - Minkälaisia tauluja mun kodin seinillä on?

2 Comments

    • ELLI

      Hei oonkin innolla odottanut, että pääsisin kertomaan tästä teille lisää ihan omassa postauksessaan! 🙂 Toivottavasti pian ♡ Mutta siis, ulkomaiden fiilistä voi helposti tuoda tänne Suomeenkin ja omaan kotiin. Mielikuvamatkailua on esimerkiksi italialaisen fiiliksen luominen kotiin, vaikkapa italialaisella ruualla, musiikilla ja pukeutumisella höystettynä 🙂

Leave a Reply