Koko kesän söpöin asu – Näytin kuulemma Hello Kittyltä


Ihanaa perjantaita ♡ Heitän taas tänään eetteriin uudet asukuvat, vaikkei edellisistäkään ole kauheasti aikaa. Venetsiassa kuvia tuli räpsittyä oikein olan takaa ja toivonkin saavani ne kaikki mahdollisimman pian ulos, jotta voidaan siirtyä jo syksyisempiin asuihin.

No mutta joo, tänään tosiaan esittelyssä on yksi mun tämän kesän ehdottomasti lempiasuista. Tätä on tullut käytettyäkin usein, mutta joka kerta asukuvat ovat unohtuneet tai sitten niille on tullut muuten esteitä… Otinkin tämän asun siksi mukaan myös Venetsiaan, jotta se saataisiin vihdoin kuvattua ja olihan tuo muutenkin loistava kokonaisuus iltaisin kun alkoi vähän viiletä.

 

Mulla tosiaan oli alkukesästä lahjakortti Spartoolle. Muistan tuolloin miettineeni kuumeisesti, että mitä ihmettä tilaan kun en periaatteessa tarvitse mitään. Pari viikkoa heidän valikoimaansa selailtuani päädyin näihin kolmeen vaatekappaleeseen, ja musta olikin tosi hauskaa tilata koko asukokonaisuus kerralla, kun en yleensä tee niin.

Tuollaista vaaleanpunaista farkkuhaalarihametta (onko tää edes oikea sana? :D) olen kuolannut ja haaveillut jo tosi kauan. Vihdoin sellainen siis löytyi ja olen niin onnellinen siitä! Se on ollut tavallisen farkkuhameen jälkeen ehkäpä tämän kesän käytetyin vaate, koska sekin vaan on niin superhelppo. Tuonne alle kun vaan heittää lähes minkä tahansa paidan, on suloinen asu heti valmis. Tuossa mun haalarissa rakastan myös erityisesti noita taskuja, koska taskut vaan on best!

 

Ohimennen törmäsin sitten tuohon paitaan ja voi pojat se oli menoa heti, kun tajusin kuinka ihanasti se sopisikaan tuon haalarin kanssa yhteen! Tiedätte varmasti, että mä tykkään kovasti kaikkien pastellivärien yhdistelmästä ja mun mielestä tosi vaaleat ja hempeät pastellivärit sopii aivan loistavasti vähän tummempien värien kanssa yhteen. Nuo ihanat pienet röyhelöt ja sydän-kuosi tekevät tuosta paidasta ehkä maailman söpöimmän.

 

Kengät ovatkin muuten jo vilahtaneet blogissa täällä, kun ne olivat mulla Tukholmassa jalassa. Sanoinkin tuolloin, että voiko olla yhtään enempää mun näköiset kengät. Rakastan noita silkkisiä nauhoja, kun niistä saa niin suloisen rusetin aikaan! Muistan, kuinka aikoinaan kuolasin kaikkien Puman Basket Heart -kenkiä, joissa on tämä sama idea. Ja itseasiassa viime syksynä Englannissa oli tosi lähellä etten ostanut sellaisia. Onneksi en kuitenkaan ostanut, koska kyllä nämä ovat mun mielestä vieläkin suloisemmat glittereineen kaikkineen ♡

 

lappuhaalari Vero Moda × paita Moony Mood × kengät Victoria × aurinkolasit (*saatu, mainoslinkki) Junkyard

 

Onko tämä asu jonkun mielestä jo liian överi ja ällösöpö, heh? Nuo aurinkolasitkin taitavat tehdä tästä vieläkin överimmän. Mä nimittäin näytän mielestäni tässä asussa aina ihan viisivuotiaalta ja poikaystäväkin totesi ekalla kerralla että näytän ihan Hello Kittyltä hahah. Nimettiinkin sitten tämä asu viralliseksi Hello Kitty -asuksi ja tuo haalari on nykyään nimeltään Hello Kitty -haalari. Mitä hauskoja kommentteja te olette saaneet miespuolisilta tyypeiltä teidän asuista? 😀

 

Kesän söpöin asu – Onko tämä sun makuun jo liian imelä?

 


×××
Voit seurata mun postauksia helpoiten Bloglovinin tai Blogit.fi -sivun kautta!

 
 
 
 
 
 


LUE MYÖS NÄMÄ

× Urheilutrikoot arkiasussa: Voiko sporttinen asu olla tyylikäs?
× Miten yhdistää: Sama mekko arjessa ja juhlassa
× Käytetyin vaate tänä kesänä on tämä hame: Cokegirl ja keltaisia norsuja
 

Lue myös

Venetsia: Millainen oli mun ensikosketus Italiaan?
Testissä Vita Liberata -itseruskettavat: Miten ylläpitää rusketus syksylläkin?

Kommentoi