Sokoksen muotinäytös – Parhaat palat syksyn muodista

id-sokoksen-muotinäytös

https://track.adform.net/serving/scripts/trackpoint/adf.track(546989, ’09_2019_SokosPukeutuminenSyksy_ElliLeppiniemi2′);Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Sokoksen ja Indieplacen kanssa.
Vähän yli viikko sitten kirjoittelin teille syysmuodin tärpeistä sekä trendeistä ruudusta ja tweedistä. Kuten ehkä jo tiedätte, syksy on mun lempiaikaa pukeutumisen ja muodin suhteen, joten jatketaanpa edelleen syysmuodin kanssa. Tällä kertaa haluan jakaa teille parhaita paloja lauantain Sokoksen muotinäytöksestä kaupallisen yhteistyön tiimoilta. Viime lauantaina 14.9. tosiaan Tampereen Sokoksella järjestettiin muotinäytös, joka streamattiin kaikkiin Sokos-tavarataloihin. Muotinäytöksen asukokonaisuudet olivat Sofia Oksasen käsialaa ja mallit olivat viime keväänä rekryttyjä Sokoksen asiakkaita.

Sokoksen muotinäytös kattoi kolme eri teemaa; business, street ja leisure, eli vapaasti suomennettuna työpukeutuminen, katumuoti ja vapaa-aika. Teemat olivat keskenään hyvin erilaisia kuten pitääkin, mutta silti kaikki olivat hyvin mulle sopivia teemoja. Mun pukeutumisessa nimittäin näkyy usein elementtejä näistä kaikista, ja siksi varmasti sainkin koko muotinäytöksestä aimo annoksen inspiraatiota.
Business: Työpukeutuminen

Työpukeutumisen kategoria starttasi aivan ihanilla ruskean sävyisillä kokonaisuuksilla! Ruskean eri vivahteet beigen ja kirkkaan keltaisen kanssa olivat upea match. Business-tyylissä näkyi saapikkaita, nahkaa, eläinprinttiä, teddyä, nilkkureita ja poolokaulusta. Tämän kategorian sävymaailma oli ehkäpä suosikkini, syksyisen teeman vuoksi. Ihastuin myös vaaleaan teddytakkiin ja asukokonaisuutena suosikki taisi olla asu, jossa oli yhdistetty klassinen villakangastakki leveälahkeisiin beigen värisiin housuihin. Tyylikäs, klassinen ja hillitty olivat selvästi avainsanoja!


Vapaa-ajan pukeutuminen

Leisure-kategoriassa näkyi paljon omaa suosikkityyliäni, eli neuleen ja hameen yhdistelmää. Tämä yhdistelmä on niin ihanan rento, mutta tyylikäs ja myös yhtäaikaa kesäinen ja silti syksyyn sopiva. Vyölaukkuja vilisi useampia. Tykkäsin paljon siitä, että neuletakin päälle oli kiinnitetty vyölaukku! Vapaa-ajan pukeutumisessa näkyi myös yllättäviä väripilkkuja, eli pirteän kirpeää, limeen taittavaa keltaista ja raikasta, mutta pehmeää vihreää. Näiden väripilkkujen lisäksi väripaletti rakentui murretuista punertavista väreistä, ja tämän kaiken muodostamaa teemakokonaisuutta jäinkin ihailemaan pitkäksi aikaa. Tykästyin myös kovasti miesten kokonaisuuteen, jossa oli pirteä keltainen takki!
Street-pukeutuminen

Street-pukeutumisessa oli yhdistetty paljon huppareita, josta tykkäsin tosi paljon! Esimerkiksi vaaleanpunainen huppari oli yhdistetty skarppiin ruututakkiin ja sellaista yhdistelmää voisin hyvin käyttää itsekin. Huppareita yhdisteltiin myös hameisiin ja bongasin lavalta maastokuosia. Asustesuosikki oli ehdottomasti ihana Marimekon vaaleanpunainen laukku! Tässä kategoriassa näkyi runsaasti vaaleanpunaista, mikä oli superpositiivinen yllätys. Vaaleanpunainen ei ole se tavanomaisin syysväri, mutta itse aion rokata sitä myös syksyllä ja niin teki Sokoksen muotikin. Yksi suosikkiasuistani oli alla näkyvä asu, jossa yhdistettiin Marimekon hame vaaleanpunaiseen neuleeseen. Rohkeaa isoa Marimekon kuosia näkyi myös housujen muodossa, mikä oli upea valinta. Kengistä pilkottavat sukat tuntuivat viimeistelevän joka kokonaisuuden! Tästä kategoriasta bongasin erityisen paljon syksyn suurta trendiä ruutua.


Sokoksen muotinäytös tarjosi mielestäni ihanan laajan katsauksen syksyn trendeihin ja antoi hurjan paljon inspiraatiota. Asut olivat hyvinkin paljon itseni tyylisiä, joten ne olivat samaistuttavia ja niistä oli helppo ammentaa vaikutteita. Kokonaisuudessaan Sokoksen muotinäytös oli hyvin järjestetty, niitä oli mukavan usein ja istumapaikkoja oli reilusti. Näytös oli selkeä ja edelleen rakastan ideaa siitä, että mallit ovat Sokoksen asiakkaita. Olisipa vastaavia muotinäytöksiä useammin, eikö?Sokoksen muotinäytös ja parhaat palat – Kävitkö sinä katsomassa muotinäytöstä Sokos-tavarataloissa?
×××

Muista napata seurantaan myös mun Instagram!


Lue myös

Syksyinen ruska-asu auringonkukkien keskellä
Poikaystävän vaatekaapilla - Makia x Moomin

Kommentoi