Sleek joulukalenterin sisältö

Hyvää tapaninpäivää! Toivottavasti teillä oli ihana joulu ♡ Mun joulu oli ihan täydellinen, mutta palataan sen fiiliksiin myöhemmin. Tänään haluan näyttää teille mitä Sleekin joulukalenterista sitten paljastui, kun niin lupailin aiemmin. Tässä postauksessa esittelin kalenterin lyhyesti ennen joulukuun alkua ja täytyy sanoa että olin tähän supertyytyväinen. Sleekin kalenteri on paras, mikä mulla on koskaan ollut, vaikka se olikin vasta toinen kosmetiikkakalenterini. Vastaavan haluan ehdottomasti ensi vuonnakin!

Tuotteet eivät ole luukkujärjestyksessä, vaan esittelen ne tuoteryhmittäin. Myös sävyt luettelen järjestyksessä vasemmalta oikealle.
Kalenterista paljastui kokonaisuudessaan seitsemän erilaista meikkikynää. Paria olen jo käyttänyt ja itse käytän näitä lähinnä huulten rajaamiseen mutta miksi näillä ei voisi silmien rajauksiakin tehdä. Nämä olivat ihan älyttömän tervetulleita, koska mulla ei ole ennestään kuin yksi huultenrajauskynä. Tuo sininen on ehkä vähän epäkäytännöllinen väri mulle, mutta katsotaan jos sillekin tulisi joskus käyttöä.
Sävyt olivat siis Sugared Apple 996, Currant 651, Shabby Chic 994, Aubergine 898, Raspberry 999, Royal 897 ja Midnight 133.


Huulipunia tuli yhteensä viisi, sävyissä Rioja Red 433, Velvet Slipper 1039, Birthday Suit 436, Old Hollywood 1040 ja Walk of Fame 1010. Ensimmäiset neljä ovat mattaisia ja mulla oli esimerkiksi eilen huulilla Birthday Suit, enkä voi kuin kehua pysyvyyttä. Se kesti niin syömisen kuin juomisenkin täydellisen siistinä, enkä joutunut lisäämään tai korjaamaan punaa kertaakaan! Näistä kaksi samaa löytyy muuten tästä arvontapaketista ;D
Viimeinen näistä on Lip Vip -puna, joka on semi-mattainen ja sitä mulla oli jouluaattona. Tämä viimeinen tuli viimeisestä 25. luukusta (joo, jouduin avaamaan kalenterin vikat luukut etukäteen kun se ei kokonaisena olisi mahtunut matkalaukkuun…) ja oli tosi kiva että viimeisestä luukusta tuli jotain vähän spesiaalimpaa.

Kynsilakkoja tuli neljä, sävyt Rioja Red 1149, Velvet Slipper 1148, Birthday Suit 1150 ja Old Hollywood 1151. Näistä en ole testannut vielä mitään, vaikka tarkoitus olikin lakata punaiset kynnet jouluksi.

Uutta ripsaria oli yksi eniten odotetuista, koska edellinen alkoi vedellä viimeisiään. Tämä on miniripsari nimeltään I’m Conditional. Testasin tätä heti, ja se oli ihan ok. Tällä sai todella kevyet ripset aikaan, mutta olisin kaivannut lisää tuuheutta ja pituutta.

Sitten kalenterista paljastui kaksi eyelineriä, Black 262 ja Gold 1153. Mustaa testasinkin jo aattona, ja levityspää oli mun makuun aika paksu, mutta sain sillä silti siistit rajaukset aikaiseksi. Kultaista voisin ehkä kokeilla uutenavuotena. 

Sain myös kaksi sivellintä, jotka ovat molemmat luomivärisiveltimiä ja toinen niistä on tavallinen ja toinen viistopäinen. 

Yhdestä ensimmäisistä luukuista paljastui poskipuna, sävyssä Rose Gold 926. Tämä on tosi nätti sävy ja näytti poskillakin todella upealta.

Sitten viimeisenä siirrytään näihin ihan älyttömän söpöihin miniluomiväripaletteihin! Tällainen yksi samanlainen on myös arvontapaketissa
Tämä ylläoleva on nimeltään A New Day 430.

Seuraava on nimeltään Storm 578.

Ja viimeisenä All Night Long 429 -paletti. 

Loppuun vielä kuva näistä huultenrajauskynä + huulipuna + kynsilakka -seteistä, mikä oli mun mielestä ihan mahtava idea. Niin huippua, että nyt mulla on neljä täysin valmista settiä, ja saan huulet ja kynnet saman värisiksi sekä aina löytyy punaan mätsäävä rajauskynä. 
Rakastuin tähän kalenteriin tosiaan ihan täysillä ja aion hankkia jonkun vastaavan seuraavanakin vuonna. Nuo mätsäävät sävyt kruunasivat kaiken ja monipuolisuus oli tosi hyvä. Minipaletitkin ovat ihan huippuja, koska mikä olisikaan parempi ottaa matkalle mukaan kuin tuollainen minipaletti. Noita minipaletteja, huulipunia ja ripsiväriä lukuunottamatta kaikki taisivat vielä kaiken lisäksi olla ihan täysikokoisia tuotteita, minkä vuoksi kalenteri olikin loppujen lopuksi todella halpa kun hintaa oli vain hiukan alle 30 puntaa.
Mikä kalenteri sulla oli ja olitko tyytyväinen sen sisältöön? 🙂

×××
Muista osallistua viimeiseen adventtiarvontaan, josta voit voittaa meikkipaketin Englannista! ♡

Lue myös

4. adventtiarvonta: Meikkipaketti Englannista
Tunnelmia meidän joulusta

Kommentoi