Kosmetiikkakalenterit 2020: Skincity joulukalenteri The Skincare Calendar

id skincity joulukalenteri


Tuote saatu pr-lahjana.


Ihanaa maanantaita ja alkanutta viikkoa ♡ Tänään jatketaan kosmetiikkajoulukalentereiden parissa, kun tässä postauksessa vinkkasin esitteleväni teille tänä vuonna kaksi sellaista. Valikoin esiteltävät kalenterit tarkkaan, jotta voin täysin seistä suositusteni takana ja myös siksi valitsin esiteltäväksi vain kaksi, jotta voin panostaa kummankin esittelyyn. Näin tekin saatte paremman käsityksen molemmista kalentereista ja osaatte helpommin valita sen juuri itsellenne sopivan, jos kalenterin hankinta on mielessä 🙂

Skincity joulukalenteri: The Skincare Calendar

Tosiaan, toinen kalenteri jonka haluan teille esitellä ja jota voin lämpimästi suositella on Skincityn The Skincare Calendar. Skincity on ollut luottoverkkokauppani ihonhoitotuotteiden suhteen jo pitkään ja heidän kumppanina on ollut aivan ihana toimia. Esimerkiksi tässä postauksessa esittelin ihonhoitorutiinini, joka on muuten edelleen melkeinpä sama sekä tässä postauksessa kerroin lisää ihonhoitopuikoista, joista lempparit ovat edelleen käytössä. Lyhyesti alustettuna Skincity on kuin ihonhoitoklinikkasi netissä. Suurin osa Skincityn henkilökunnasta on sertifioituja kosmetologeja, ja he auttavat sinua löytämään juuri omalle ihollesi sopivimmat tuotteet. Heidän sivuiltaan löydät ilmaisen ihotestin sekä ihonhoito-ohjeita.


Skincityn kosmetiikkajoulukalenteri on ollut ihan supersuosittu esimerkiksi viime vuonna ja ne myytiin loppuun älyttömän nopeasti. Ja mikä onni, kalenteri tulee taas tänä vuonna! Tänä vuonna The Skincare -kalenterina toimii ihana puuteriroosan sävyinen iso tekonahkainen kosmetiikkalaukku. Mun mielestä niin fiksua, kun nyt kalenterista ei tule turhaa jätettä vaan laukun saa sitten käyttöön. Laukun sisällä oli tarrakiinnityksellä olevia jakajia, joten laukun sisuksen saa muokattua juuri omiin tarpeisiin sopivaksi.

Sisältä paljastuu niin suloisia pieniä kankaisia pussukoita, joista muuten suunnittelin tekeväni jonain tulevana vuonna itse kalenterin 😀 Pussukoista paljastuu yhteensä 30 ihoa hellivää yllätystä. Luukkuja kalenterissa on 25 ♡ Kalenterin tuotteet ovat matkakokoisia sekä täysikokoisia, ja joukossa on Skincityn bestsellereitä sekä uusia suosikkeja. Skincity joulukalenteri sisältää myös monipuolisesti erilaisia ihonhoitotuotteita; mukana on tonereita, öljyjä, seerumeita, kosteutustuotteita, sheet maskeja, putsareita sekä meikkituotteita. Laukusta löytyy vielä pieni vihkonen, jossa jokaisen luukun tuotteesta on kerrottu lisää. Tämä on superkiva juttu, ettei tarvitse lähteä testailemaan tuotteita ihan sokkona.

Myyntiin ke 14.10. klo 11

Yhteensä sisällön arvo on noin 460€, ja kalenteri maksaa 139 euroa. Kalenterin ostajalle tarjotaan ilmainen kotiinkuljetus ♡ Ja nytpä se tärkein, Skincity joulukalenteri tulee myyntiin keskiviikkona 14.10. klo 11. Laita tämä ylös jos kalenteri kiinnostaa ja ole silloin valppaana, koska tämä kalenteri myydään todennäköisesti loppuun ihan hetkessä kuten aiempinakin vuosina. Kalenterin voit ostaa tästä sen tullessa keskiviikkona myyntiin.

Kalenterin sisältö

JOS ET HALUA SPOILAANTUA KALENTERIN SISÄLLÖSTÄ, LOPETA LUKEMINEN NYT 🙂 Jos taas haluat tsekata sisällön jo etukäteen, voit tehdä sen maalaamalla alta viivojen välisen tekstin. Tämän jälkeen postauksen lopusta löytyy vielä muutama kuva sisällöstä, joten varo paljastuksia 🙂


♡ Dr. Barbara Sturm Glow Drops -seerumi
♡ Codage The Oil -multiöljy
♡ Tata Harper Regenerating Cleanser -puhdistustuote
♡ Dermaceutic Turn Over -yövoide
♡ Instytutum A-Superpacked X-Strenght Retinol -seerumi
♡ Skincity Essentials Coffee Grain Exfoliator -ihonhoitopuikko
♡ Maria Åkerberg Hand Cream -käsivoide
♡ Paula’s Choice 10% Azelaic Acid Booster -seerumi
♡ Skincity skincare Luminous Licorice Toner -kasvovesi
♡ Skincity skincare NMF Hydrating Body Mist -vartalosuihke
♡ Joanna Vargas Cloud Bar -puhdistussaippua
♡ Babor Enzyme Peeling Balm -kasvokuorinta
♡ make p:rem Safe Me. Relief Moisture Green Ampoule -seerumiampulli
♡ make p:rem Radiance Me. Cleansing Water Oil -puhdistustuote
♡ Hyggee Relief Blue Flower Mask -naamio
♡ Oskia Renaissance Cleansing Gel -puhdistusgeeli
♡ Decleor Comforting Body Milk -kosteustuote
♡ Dr.Ceuracle Tea Tree Purifine 70 Toner -kasvovesi
♡ Dr.Ceuracle Tea Tree Purifine 70 Cleansing Foam -puhdistusvaahto
♡ Medik8 Retinol 3tr Intense -seerumi
♡ Klairs Supple Preparation Facial Toner -kasvovesi
♡ Clarins Instant Eye Make-up Remover -silmämeikinpoistoaine
♡ By Wishtrend Natural Vitamin 21,5 Enhancing Sheet Mask -naamio
♡ Biodroga MD Cleansing Skin Refining Peeling -kuorinta
♡ Filorga Oxygen-Glow Cream -hoitovoide
♡ Verso Skincare Super Facial Serum -seerumi
♡ Dermalogica Intensive Moisture Cleanser -puhdistusvoide
♡ MakeTheMake Peptide Volume Builder Mascara Primer -ripsiprimer
♡ MakeTheMake Peptide Power Play Mascara -ripsiväri
♡ Sensai Cellular Performance Extra Intensive Mask -naamio


Miltä tämä Skincity joulukalenteri The Skincare Calendar vaikuttaa?
×××

Seuraa Skincityä myös Instagramissa!


Lue myös

Muuttokuulumisia
Shaket - paidan ja takin yhdistelmä

Kommentoi