Bloggaajien shoppailuilta Vero Modassa

Tasan kaksi viikkoa sitten meillä oli bloggaajien shoppailuilta Pirkkalan Vero Modassa ja oli kyllä taas ihan mahtavaa! Olen kerran aiemmin ollut vastaavassa, ja siitä voit lukea lisää tästä. Illan järjestelystä huolehti jälleen Inka ja iso kiitos myös Pirkkalan Vero Modalle tästä mahdollisuudesta ♡

 

Kilisteltiin aluksi (sekä otettiin laseista miljoona kuvaa koska tiedättehän) ja samalla Inka kertoi meille lyhyesti millaista muotia on odotettavissa tänä keväänä. Mä kirjoittelin jo aiemmin täällä tämän kevään muodista, ja aika samoilla linjoilla mentiin nytkin ja esimerkiksi raidat ovat tosi iso juttu, varsinkin housunlahkeissa. Vero Modassa näkyi väreinä paljon vaaleanpunaista, punaista ja keltaista. Itse ihastuin kovasti keltaiseen ja himoitsen niin pahasti Vero Modan ihanaa keltaista farkkutakkia!

 


Näiden lisäksi meille vinkattiin, että kimonot tulevat olemaan kovassa suosiossa tänä keväänä. Itsekin tykkään kimonoista tosi paljon, joten tämä on tervetullut trendi! Myös kaikenlaiset kietaisumalliset vaatteet tekevät taas tuloaan. Mä olenkin katsellut kukkakuvioisia kietaisumekkoja viimeaikoina paljon, mutta en ole vielä ihan varma sopiiko tuo malli mulle. Isoin trendi on kuulemma yhdistä kaikkea kaikkeen. Sun keväisessä asussa voi siis olla pilkkukuvioinen paita raitalahkeisten housujen kanssa! Tänä keväänä kaikki kuviot ja printit toimivat toisten vastaavien kanssa, ja myös värejä saa yhdistellä toisiinsa rohkeammin.

 

Trendien esittelyn jälkeen soviteltiin vaatteita ja juteltiin paljon bloggaamisesta. Tällaiset bloggaajaillat on mun mielestä niin mahtavia, koska on huippua tutustua toisiin bloggaajiin ja tästä harrastuksesta voi puhua heidän kanssaan ihan kaikkea maan ja taivaan väliltä. Juteltiin paljon pinnalla olevista blogiportaaleista sekä myös tulevasta keväästä. Itse muuten ostin tuolta mukaan yhdet ihanat housut sekä kevättakin, jotka tulevat molemmat varmasti näkymään täälläkin vielä myöhemmin!

 

mekko Vila × tekonahkalegginsit H&M × ylipolvensaappaat Topshop × laukku Ted Baker

Päällä mulla oli tällainen asu. Pitkästä aikaa mulla oli oikeastaan kokomustaa päällä, mutta viihdyin tässä silti hyvin. Mustaa piristin kuitenkin vaaleanpunaisella Ted Bakerin laukulla, ja olihan mulla myös vaaleanpunainen takki heh 😀

Emman avec, Minna, Ane, minä, Inka ja Emma

 

Tosiaan kokonaisuudessaan Vero Modan bloggaajien shoppailuilta oli todella onnistunut ja inspiroiva. Toivottavasti pääsen vastaavaan mukaan taas pian!

 

Mitä trendiä sä odotat tältä keväältä?

 


×××
Vielä tämä ja huominen päivä aikaa osallistua tähän arvontaan!

 

Lue myös

Luojan kiitos olen nainen - ihanaa naistenpäivää!
Olin bodypainting-mallina

Kommentoi