Shoppailuasu Venetsiassa: Rentoa, käytännöllistä ja söpöä


Synkeiden viime päivien säiden vuoksi tehdään nyt pieni paluu Venetsiaan. Venetsian reissulta on vielä pari asua julkaisematta ja toivon, ettei ole vielä liian myöhäistä laittaa niitä näytille. Tämä kyseinen asu mulla oli päällä shoppailupäivänä. Käytiin tuolloin hieman Venetsian ulkopuolella olevassa isossa kauppakeskuksessa, jossa olikin ihana viilentyä kun ulkona lämpöasteita oli ihan älyttömästi.

 

Tuon lappuhameen olettekin jo nähneet aiemmin täällä. Se oli tosiaan heti farkkuhameen jälkeen mun suosikkivaate koko kesänä, kaiken helppoutensa vuoksi. Siksi se olikin varma valinta shoppailupäivään, tavallisen harmaan t-paidan kaverina. Shoppailupäivinä taskut ovat mulle tosi tärkeät, koska tavallisesti puhelin kulkee aina mukana kädessä, mutta shoppaillessa täytyy välillä vapauttaa molemmat kädet 😀 Tuossa lappuhameessa onkin täydelliset isot ja syvät taskut!

 

Lappuhame on värinsä vuoksi jo itsessään kivan näyttävä, ja siksi sen alle kelpasikin vain harmaa t-paita. Shoppaillessa tulee aina käveltyä paljon, joten siksi ehdoton valinta oli Niken tennarit. Luitko muuten jo täältä, kuinka putsasin ne ennen reissua ja kuinka niistä tuli taas hohtavan valkoiset?

Tuo hattu tosiaan löytyi ihan vaan joltakin Venetsian katukauppiaalta, koska ilman hattua tuolla ei voinut todellakaan olla. Hatussa on kiinni söpöt ja kapeat ruskeat palmikkonauhat, mutta tuona päivänä halusin hattuun vähän vaihtelua. Päätinkin kokeilla bandeau-huivin sitomista hatun ympärille, ja tuostahan tuli superkiva! Mitä mieltä te olette?

 

Viimeisenä muttei vähäisimpänä tuo laukku! Se itseasiassa löytyi samaiselta shoppailureissulta ja halusin sen totta kai heti käyttöön. Tuota laukkua mä olen kuolannut jo tyyliin maaliskuusta asti, kun näin sen Saralla. Laukku ei kuitenkaan ollut niin must have, että olisin lähtenyt sitä tilaamaan ja sitten laukku jo pian vähän unohtuikin. Kuitenkin, päädyttiin pyörähtämään Aldossa ja sieltä viimeisestä nurkasta bongasin viimeisen kappaleen tätä söpöläistä, vieläpä alennettuun hintaan! Arvaatte varmaan, ettei tarvinnut kauaa miettiä lähteekö se mukaan 😀

 

lappuhame Vero Moda × t-paita H&M × tennarit Nike × laukku Aldo × huivi hatussa Louis Vuitton × hattu Venetsian katukoju

 

Onko tämä shoppailuasu Venetsiassa sun makuun liian hempeä?

 


×××
Tykkääthän blogista jo Facebookissa?

 
 
 
 
 
 


LUE MYÖS NÄMÄ

× Pastellilokaatio Buranon saarella ja röyhelöinen helleasu
× Vaaleanpunainen puuvillamekko Venetsiassa ja huivi vyönä
× Koko kesän söpöin asu – Näytin kuulemma Hello Kittyltä
 

Lue myös

BT: Hyvinvointihaaste - kehu muita ja itseäsi päivittäin
Huda Beauty Rose Gold Palette

Kommentoi