Second hand -löytöjä

Vihjailin tässä postauksessa, että tulossa olisi postaus viimeaikojen kirppislöydöistä ja tänään onkin sen vuoro. Oon viimeaikoina innostunut ihan uudella tavalla kirppiksistä, ja koska en tosiaan ole päässyt perinteisellä kirppiksellä käymään, on esimerkiksi Zadaa ollut tosi kovalla käytöllä. Sen lisäksi tykkään aina tutkia myytäviä juttuja Facebook-kirppiksiltä, mikäli tuotteita ilmestyy uutisvirtaan. Mutta joo, tämä taitaa olla mun ensimmäinen second hand -haul ja mennäänpäs heti asiaan!

Joku saattaa ehkä muistaa mun viime kesän ehdottomat lempparikengät, jotka näkyvät mm. tässä postauksessa, ja ehkä sitten huomaatte yhteneväisyyden niiden ja näiden kuvan kenkien kanssa. Bongasin nämä H&M:n ihanat kengät Zadaasta ja halusin välttämättä ostaa ne, koska ne valkoiset ovat aika samanlaiset malliltaan ja siksi ennustan näistäkin tulevan yhdet suosikeista. Näissä on korkeampi korko kylläkin, mutta ei kuitenkaan niin paljoa että uskoisin sen haittaavan. Ihana väri sopii myös täydellisesti kesään! Näissä on yllättävän paljon käytön merkkejä, mutta sain nämä itselleni niin pieneen hintaan että olkoon.

Tämän Tommy Hilfigerin kauluspaidan ostin itselleni Facebook-kirppikseltä myöskin ihan pilkkahintaan. Mä tykkään kauluspaidoista tosi paljon ja mulle vähän vieraampi väri kiehtoi mua kovasti. Ja vaikka tuota väriä ei mun kaapista vielä juurikaan löydy, luulen sen vievän mun sydämen todella nopeasti.

Niken hiukan paksummat treenitrikoot löytyivät Zadaasta. Olen jo vuosia toivonut omaan kaappiini Niken treenitrikoita, joissa olisi jalassa tuo Just do it -teksti, mutta en oo koskaan raaskinut ostaa sellaisia kun vanhatkin ovat olleet ihan hyvät ja Niken hinnat eivät ole mitään alhaisimpia. Nämä kuitenkin lähtivät mukaan huipulla kirppishinnalla ja ne täydentävät mun urheiluvaatelaatikkoa just täydellisesti niin värin kuin paksuudenkin puolesta. Multa löytyy yhdet ihan kunnolla paksut täysin talvitreenitrikoot, mutta nämä täyttävät sopivasti kolon niiden sekä perusohuiden välistä.

Oih, tämä ihanuus löytyi Facebook-kirppikseltä myöskin. Pahoittelen, etten ole silittänyt paitaa, mutta katsokaa miten suloinen! Kyseessä on Burberryn ihana t-paita, joka ei voisi olla enempää mun värinen haha. Odotan jo innolla tämän yhdistämistä erilaisiin asuihin ♡

Viimeisenä esittelyssä on tämä Tommy Hilfigerin laukku! Tämän ostamista harkitsin eniten, kunnes sitten päätin ostaa sen Zadaan kautta. Totesinkin sen jo erittäin hyväksi ostokseksi, kun se toimitti loistavasti viikonloppulaukun virkaa viime viikonloppuna. Tässäkin on jonkun verran käytönjälkiä, mutta eniten harmittaa se, että laukku haisi todella pahasti tupakalta. Nyt oon saanut sitä hajua pois kovalla tuulettamisella, vaikka ensin tuntui ettei se lähde sitten millään. Onneksi, koska onhan toi nyt aivan ihana laukku!
Mitä sä olet ostanut viimeksi käytettynä? 🙂

×××
Mua voi seurata myös Instagramissa @ellileppiniemi

Lue myös

Elossa ollaan
Wollaton Hall

Kommentoi