Sarjavinkit maanantaihin – Mun katselulistalla juuri nyt

idsarjat

Kivaa viikon alkua ja nopeat terkut Saksasta! Meillä on ollut huippu minireissu ja suunnataankin tänään illalla takaisin Suomeen. Latailin eilen iPadiin muutaman jakson paluumatkaa varten, ja sieltä kumpusi idea tähän postaukseen. Olen nähnyt monien bloggaajien toteuttavan erilaisia sarjavinkkipostauksia, ja olen itsekin toteuttanut sellaisen kerran aiemmin. Mulla on juuri nyt tosi monta sarjaa meneillään, joten tällä kertaa haluan esitellä teille tämän hetkisen listan. Mukana on myös bonuksena yksi sarja, jonka suunnittelin aloittavani tänään sekä yksi jo päättynyt sarja, jonka haluan nostaa mukaan mielenkiintoisen aiheen vuoksi. Toivottavasti nämä sarjavinkit tarjoaa uutta katsottavaa myös teille.

Mun mielestä on muuten tosi hassua, että tästä listasta tuli näinkin pitkä! Mä olen yleensä aina pyrkinyt katsomaan vain yhtä sarjaa kerrallaan, enkä oikeastaan edes tiedä miten olen nyt ajautunut tällaiseen isoon sarjaverkkoon, haha.


Game of Thrones

For the Throne! Tämä ei varmasti yllätä ketään. Tasan viikon päästä alkaa sarjan viimeinen kausi ja me ollaan nyt tähän mennessä käytetty kuusi viikkoa aiempien kausien uusintakierrokselle. Jäljellä on siis vielä viikko ja seitsemäs kausi! Game of Throneshan ei kiinnostanut mua aluksi ollenkaan, mutta seiskakauden ilmestyessä sorruin katsomaan tätä alusta asti poikaystävän kanssa, ja nyt olen täysin koukussa ja iso fani. Raaka ja sairas sarjahan tämä on, mutta silti niin mielenkiintoinen ja ihanan kaunistelematon. Odotukset viimeisen kauden suhteen ovat ehkä korkeammalla kuin mulla on koskaan ollut sarjoja kohtaan. Muita, jotka odottaa GOTin vikaa kautta?


Riverdale

Riverdalea on tullut katsottua nyt vähän yli vuosi. Sarjan ensimmäinen kausi oli todella hyvä, ja valitettavasti siitä tasosta ollaan tultu tasaisen varmasti alaspäin kausi kaudelta… Tästä huolimatta tykkään kovasti katsoa Riverdalea ja odotan torstaita aina innolla sen vuoksi. Jos tykkää perusteinidraamasta, tämä on oikea sarja sulle!

Riverdalessa mua ärsyttää kuitenkin ihan suunnattomasti se, kun Netflix kenkkuilee jaksojen julkaisujen kanssa niin paljon. Jakso nimittäin saattaa ilmestyä tai olla ilmestymättä, ihan ilman mitään ilmoituksia. Ärsyttävintä on se, että koska kyseessä on Netflixin oma sarja, ne voivat heitellä julkaisuja vapaasti.


Temptation Island Suomi

Haha, Temppis on meidän quilty pleasure! Odotettiin taas innolla uutta kautta ja katsotaan tätä Ruutu+:sta (kyllä, ostettiin se tämän takia). Tässäkin taso on selvästi tippunut sitten vanhempien kausien ja tämä uusin kausi tuntuu jopa täysin käsinkirjoitetulta. Silti tämä on loistavaa keskiviikkoillan aivot narikkaan -viihdettä, heh.

Temptation Island USA

Koska otettiin Ruutu+ Suomen Temppiksen vuoksi, se mahdollisti meille myös katseluoikeuden TIUSA:aan. Uusi jakso jenkkien Temppistä näytetään lauantain myöhäisillassa, joten ei millään voida seurata sitä tv:stä ja ilman Ruutu+:ssaa jäisikin katsomatta. Tämä on kuitenkin tosi hyvää viihdettä ja tykkään tästä itseasiassa enemmän kuin Suomen versiosta. Jenkeissä nämä parit ovat olleet paaaaljon pidempään yhdessä ja myös sinkut yrittävät ihan tosissaan etsiä sitä oikeaa varattujen joukosta. Ohjelmassa eteneminen on myös nopeatempoisempaa ja osallistujilta kuulee tosi fiksujakin tulkintoja. Ainoa huono puoli tässä on Sami Kurosen puuttuminen 😀


The Disappearence of Madeleine McCann

Heti kun näin tämän dokkarin Netflixissä, oli pakko ottaa se katseluun vaikka mulla oli muitakin sarjoja katsottavana. Madelainen tapaus on kiinnostanut itseäni varsinkin juuri viimeaikoina tosi paljon ja mulla on oma käsitykseni siitä, mitä Madeleinelle kävi. Dokkari ei sitä käsitystä muuttanut, vaikka ehkä pyrki siihen suuntaan. Tämä dokumenttisarja on tehty äärettömän mielenkiintoisesta ja painavasta aiheesta, ja alkuun pidin sitä hyvin tehtynä dokkarina, mutta loppua kohti tämä mielipide ropisi pois. Sarjan jälkeen oli vähän hölmistynyt fiilis, kun mun mielestä dokumentin pitäisi ainakin jollain tasolla kertoa puolueeton näkemys, mutta tässä ei käynyt niin.


Quicksand

Bonuksena heitän mukaan Quicksandin, jota en ole itsekään vielä katsonut. Latasin juuri eilen illalla tätä pari jaksoa iPadille, ja tarkoitus olisi katsoa ne illalla lentokoneessa. Luin tästä kuitenkin jo jaksokuvaukset ja odotan todella innolla mitä tuleman pitää. Aihe on todella rankka, sillä tämä Netflixin oma sarja kertoo kouluampumisesta. Tätä on kehuttu paljon, joten odotukset ovat myös sen vuoksi korkealla. Onko siellä joku, joka on ehtinyt katsoa tämän? Mitä mieltä olit?
takki MONKI
paita VICTORIA’S SECRET
farkut LEVI’S
kengät SKOPUNKTEN
panta LOAVIES

Heitetään näiden lisäksi vielä tähän sarjavinkit -listalle ikisuosikki Salatut Elämät. Salkkareita on tullut katsottua koko pienen elämäni ajan ja edelleen jatkuu. Salkkarithan ei ole mitään kovin laadukasta viihdettä, mutta kivaa aivot narikkaan -katseltavaa esimerkiksi bloggaamisen ohessa. Salkkareiden lisäksi ollaan nyt myös seurailtu hieman Mitä lapsesi tekisi? -ohjelmaa, joka on ihan huippu! Ne lapset on niin suloisia ja aina saa nauraa heidän tempauksilleen 😀

Mä sain juuri testiin myös Viaplayn, joka olisi tarkoitus ottaa käyttöön lähipäivinä. Odotan innolla että päästään tonkimaan myös Viaplayn valikoimaa ja löytämään sieltä uusia suosikkeja! Ihana saada vähän vaihtelua, ja kuulisinkin mielelläni vinkkejä teiltä. Jos teillä on Viaplay käytössä, heittäkää kommentteihin ihmeessä sarjavinkit (miksei myös leffasuosituksia) Viaplaysta!Sarjavinkit omalta katselulistalta – Löytyikö täältä sun lemppareita tai uutta katsottavaa?
×××

Seuraa mua myös Instagramissa @ellileppiniemi!


Lue myös

Kuka määrittää, mitä sinä saat tuntea ja kokea?
All beige, ruusukultaiset tennarit ja helmipinni

Kommentoi