Liikunta arjen henkireikänä – Samsung Galaxy -laitteet liikkeessä mukana

id samsung galaxy

https://track.adform.net/serving/scripts/trackpoint/adf.track(546989, ’03_2020_DNASamsung_ElliLeppiniemi’);Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä DNA:n ja Indieplacen kanssa.
Mulle kotona työskentely on ollut jo entuudestaan tuttua juttua, mutta monelle etätyöt ovat varmasti nyt vaatineet vähän totuttelua. Muutenkaan mulle itselleni kotona oleilu ei ole koskaan ollut mikään ongelma, vaan olen aina viihtynyt kodissa hyvin ja ollut ennemminkin kotihiiri kuin joka ilta menossa. Ymmärrän kuitenkin hyvin, että monelle neljän seinän sisällä oleminen on haastavaa ja välillä tässä poikkeustilanteessa tuntuu varmasti siltä, että seinät kaatuvat päälle. Itsekin stressaan asioista herkästi, ja mun oma henkireikä kaiken keskellä on ollut liikunta ja ulkoilu. Kaupallisessa yhteistyössä DNA:n kanssa haluankin jakaa teille omia kokemuksiani ja vinkkejä tähän liittyen.

Jaksota päivät happihyppelyillä

Kahden koiran vuoksi mun tulee käytyä päivittäin ulkona useampaan kertaan, joten pienet happihyppelyt on hauvojen kautta taattu päivittäin. Sitä mäkin suosittelen aivan ehdottomasti kaikille etätyöläisille! Lyhyt kävely ulkona pari kertaa työpäivän aikana avaa aivoja kummasti, virkistää mieltä ja lisää positiivista fiilistä. Kävelyn jälkeen on taas helpompi keskittyä ja stressi kaikkoaa joka askeleella. Koirien lisäksi mua muistuttelee liikkumaan Samsung Galaxy Watch Active2, joka tasaisin väliajoin värähtää ja kannustaa nousemaan ylös, jos olen istunut liian kauan. Se myös laskee päivittäin askeleita ranteessa ollessaan, jolloin pystyn helposti seuraamaan että onhan taas tänään tullut liikuttua tarpeeksi. Mä huomaan heti omassa fiiliksessäni sekä työtehokkuudessa sen, jos päivä on sisältänyt tavallista vähemmän liikuntaa.Jätä stressi lenkkipolulle

Näiden automaattisten koiralenkkien lisäksi olen tämän vuoden puolella innostunut taas lenkkeilystä. Luulen että isoimpana syynä siihen oli muutto, kun nyt asun ihanien lenkkireittien välittömässä läheisyydessä. Olen myös huomannut, että lenkille lähtö on syntynyt tarpeesta vähentää stressiä ja siihen juokseminen todella auttaa. Hölkkäillessä tuntuu että kaikki murheet unohtuvat ja vitsi mikä fiilis hyvän lenkin jälkeen onkaan! Kuluneina viikkoina mä olenkin tykännyt katkaista työpäivän hölkkälenkillä noin puolen päivän aikaan. Näin aamupäivän saa tehtyä hommia tehokkaasti, sitten saa kunnon paussin ja sen jälkeen jaksaa taas tehdä päivän loppuun.

Lenkillä mulla on aina ranteessa mukana Galaxy Watch Active2 ja korvissa Samsung Galaxy Buds -kuulokkeet. Nuo kuulokkeet ovat olleet aivan pelastus! Rakastan niiden vastameluominaisuutta, kun taustahälinä vaimenee ja musiikkiin sekä omaan juoksuun voi keskittyä ihan täysillä. Kuulokkeista on myös helppo vaihtaa biisiä kahdella napautuksella, ja muilla hipaisukäskyillä voin hallinoida esimerkiksi vastamelun säätelyä tai tarvittaessa vastata puheluun. Galaxy Budsit pysyvät hämmästyttävän hyvin korvissa, jopa kovassa vauhdissa, ja tästä olen ollut erittäin positiivisesti yllättynyt. Ennen näitä mulla ei pysynyt korvissa koskaan in-ear -kuulokkeet ja nappikuulokkeiden käyttö muutenkin oli haastavaa kaikkien mun korvalävistysten kanssa. Näiden kanssa ei kuitenkaan ole mitään ongelmaa ja vihdoin mäkin olen päässyt in-ear -kuulokkeiden käyttäjien leiriin.

Korvaa kuntosali kotitreenillä

Lenkkien lisäksi olen ottanut kotitreenit osaksi arkeani. Kehonpainotreeniä aliarvostetaan mun mielestä ihan turhaan ja omalla kehon painolla saa aikaan tosi tehokkaankin treenin kotona. Avuksi tarvitsee vain jumppamaton! Mä olen tykännyt etsiä netistä videomuotoisia kotitreenejä, sillä videona ohjeet uppoavat itseeni parhaiten. Videon laitan pyörimään mun Samsung Galaxy Note10+ -puhelimesta, kuuntelen treenin Galaxy Buds -kuulokkeista ja napautan treenin päälle myös Galaxy Watch Active2 -kellosta. Kellosta pystyy valitsemaan useita eri harjoituksia, joiden mukaan laite sitten laskee ajan ja treenin tehokkuuden. Kellosta saa myös päälle digitaalisen personal trainerin, joka tsemppaa ja neuvoo treenin tai lenkin aikana! Parasta on myös se, että kello tallentaa harjoituksen puhelimeen ja voin sitten jälkikäteen seurailla kehittymistä sekä treenien säännöllisyyttä.Samsung Galaxy -laitteet DNA:lta

Kaikki nämä Galaxy-laitteet löydät helposti DNA:n valikoimasta. Nyt pidetään muutenkin paljon yhteyttä digitaalisesti, jolloin on erittäin tärkeää että kaikki yhteydet pelaavat kuten pitää. DNA haluaakin toimia digitaalisen arjen mahdollistajana, ja ainakin mun kohdalla se on toteutunut loistavasti 🙂 Kaikista näistä Galaxy-laitteistani olen kertonut aiemmin täällä ja täällä, jos haluat tutustua niihin tarkemmin.


Miten liikunta näkyy sun arjessa?
×××

Seuraathan mua jo Instagramissa?


Lue myös

Kuivaamo - Street art taivas Tampereella
Blogikirppis - Valtava kasa myytäviä vaatteita ja asusteita

Kommentoi