Samsung Galaxy Note10+ ja Wearables – Saumatonta arjen hallintaa

id samsung galaxy note10+

https://track.adform.net/serving/scripts/trackpoint/adf.track(546989, ’11_2019_Samsung_ElliLeppiniemi1′);Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Samsungin ja Indieplacen kanssa.
Tämä pieni teknologianörtti sai viime viikolla makeaa ihan mahan täydeltä, kun kaupallisessa yhteistyössä Samsungin kanssa päivitin kerta heitolla elektroniikkakalustoni. Mullahan on muutamaa kuukautta yli vuoden ollut käytössa Samsung Note 8, joka viime viikolla vaihtui uusimpaan vastaavaan versioon. Mä olen tosi kriittinen elektroniikan suhteen, varsinkin puhelimien kohdalla, mutta tykästyin tähän uuteen Samsung Galaxy Note10+ :aan hyvin nopeasti. Puhelimen lisäksi edellinen Galaxy Watch -älykelloni vaihtui uusimpaan Galaxy Watch Active2 -kelloon.

Samsung Galaxy Note10+ ja uudet kameraominaisuudet

On ollut tosi kiva päästä vertaamaan pari vuotta vanhaa mallia uusimpaan versioon Note-puhelimen kohdalla. Erityisen paljon odotin uusilta kameraominaisuuksilta, sillä puhelimen kamera on mulle äärimmäisen tärkeä ihan henkilökohtaisen someni vuoksi, mutta myös töiden takia. Olin jo vähän etukäteen tutustunut Samsung Galaxy Note10+ :n kameraan, ja iskin heti silmäni uusiin kuvauskulmiin; ultralaajakulmaan, laajakulmaan ja telekameraan. Erityisesti ultralaajakulma on kiinnostava, sillä esimerkiksi maisemakuvissa sillä saa kuvaan lisää fiilistä ja näyttävyyttä. Alla näet esimerkin näistä kolmesta kamerasta, kuva on otettu tismalleen samasta kohdasta, mutta vain kameraa vaihtaen.


Kamerasta puheenollen, toinen odotettu ja ehdottoman mielenkiintoinen ominaisuus on super steady -videovakaus. Tällaista olen kaivannut puhelimiin jo kauan, sillä tuntuu että kaikki puhelinvideot heiluvat ihan miten sattuu. Kuvanvakaus on mulle yksi tärkeimmistä ominaisuuksista ihan kamerassakin, joten tämä helpottaa elämää niiiin paljon sekä tekee tietysti sisällöstä mukavampaa katsottavaa.S Pen tekee Samsung Galaxy Note10+ :sta täydellisen yrittäjän työkalun

Yksi Note-sarjan suurimpia vahvuuksia on S Pen -kynä. Se itseasiassa oli ominaisuus, jonka perusteella kallistuin hankkimaan tuon ihan ensimmäisen Note-puhelimeni ja edelleen pidän sitä loistavana työkaluna. Mä rakastan sitä, kuinka helppoa esimerkiksi muistiinpanojen tekeminen on työkeikoilla ja asiakastapaamisissa, kun kynän voi vain napata esiin ja alkaa kirjoittaa suljetulle näytölle. S Pen myös tekee tietysti kuvien editoimisesta puhelimella superhelppoa. Tässä uusimmassa S Penissä on ihan valtavasti ominaisuuksia ja kynää voi käyttää esimerkiksi puhelimen kameran kaukolaukaisimena, ja odotan innolla että ehdin pureutua tarkemmin näihin kaikkiin heilautuskomentoihin.Wearables – kuulokkeet ja älykello

Samsung Galaxy Note10+ on siis ollut varsin vakuuttava näin lyhyellä ensikosketuksella. Sen kaveriksi tosiaan sain Galaxy Watch Active2 -älykellon, joka täydentää puhelinta ihanasti. Mulla tosiaan on ollut älykellostakin jo aiempaa kokemusta, ja monet ovatkin varmaan nähneet edellisen kellon täällä tai muualla mun somekanavissa. Älykello on mun mielestä aivan loistava jatke puhelimelle! Rakastan sitä helppoutta, kun puhelimen voi jättää laukkuun mutta pysyn silti saumattomasti yhteyksissä kellon avulla. Voin tsekata siitä nopeasti päivän to do -listan, kalenterimerkinnät, viestit ja muut ilmoitukset, enkä missaa puheluita kellon ollessa ranteessa.

Kolmantena palapelin palasena tässä setissä toimii Galaxy Buds -kuulokkeet, jotka olivatkin mulle uusi tuttavuus. Langattomia nappikuulokkeita mulla ei ole koskaan ollutkaan, mutta yllätyin positiivisesti kuinka helposti ne yhdistyvät puhelimen kanssa. Budsien paras ominaisuus on ehdottomasti ympäröivän melun vaimennus ja ah kuinka paljon se häivyttääkään hälinää! Ihanaa, kun musiikkiin tai podcastiin saa keskittyä rauhassa vaikka keskellä kaupunkia ja myös äänenvoimakkuutta voi näin ollen pitää matalampana eli korville turvallisempana.

Sulava yhteensopivuus ja akunjakomahdollisuus

Eniten olen kuitenkin ollut ällistynyt tämän puhelimen akunjakomahdollisuudesta! Tämä on niin mua varten tehty, sillä mä aina unohdan ladata jotakin 😀 Nyt uuden Noten avulla mä kuitenkin voin ladata esimerkiksi Galaxy Watch Active2:sta tai Budseja missä tahansa ja milloin tahansa. Se käy supernäppärästi vain klikkaamalla Wireless PowerShare päälle ja asettamalla kuulokkeet tai kello puhelimen takaosan päälle. Näin voi myös itseasiassa ladata mitä tahansa muuta laitetta, joka tukee standardia langatonta latausta. Eli jos kaverilla loppuu akku, mä voin nyt jeesata ;D

Mä voisin kertoa näistä tuotteista vielä vaikka mitä, sillä rakastan höpötellä elektroniikasta. Kuulette näistä kuitenkin vielä lisää ja näette näitä tuotteita aivan varmasti paljon jatkossakin. Näiden kolmen päivittäisessä käytössä olevan laitteen sulava yhteensopivuus tekee arjesta helpompaa ainakin mun kohdalla ja ihanaa kun kaikki langat pysyy käsissä näiden avulla.

Mitkä puhelimen ominaisuudet ovat sulle tärkeimpiä?
×××

Galaxy Note 10+:n jälkeä näette varmasti eniten mun Instagramissa, joten muista seurata mua myös siellä!


Lue myös

Rento syysasu Tampereen Tallipihan ruskamaisemissa
#lempivaatteeni -kampanja alkaa maanantaina!

Kommentoi