Miten yhdistää: Sama mekko arjessa ja juhlassa

Hyvää alkanutta viikkoa kaikille! Muistatteko kun puolitoista viikkoa sitten julkaisin tämän postauksen, jossa näytin teille kuinka yhdistin saman mekon kaksiin eri juhliin? Ihana Kata toivoi kommenteissa näkevänsä kyseisen mekon vielä arjessakin, ja siitähän mä inspiroiduin! Tuo sama punainen mekko ei ole tällä kertaa kuitenkaan pääroolissa, vaan kohteeksi otin tämän toisen mekon, jonka halusin yhdistää niin arkeen kuin juhlaan. Ehkäpä se punainenkin tulee stailattua vielä joskus arkeen ;D

Tähän mekkoon tykästyin heti ensinäkemältä, kun näin sen ihan ohimennen KappAhlissa. En ostanut sitä kuitenkaan heti, mutta parin päivän harkinnan jälkeen päätin käydä ostamassa sen. Ostohetkellä pidin mielessä häät, joissa oltiin toissaviikonloppuna ja sehän olikin tosi kiva vaihtoehto sinne:)

 

mekko KappAhl × takki Ed Sheeran Store × kengät Converse

 

Arkeen

Ihanalle Emilialle kiitos näistä kuvista! ♡ Tuona päivänä treffattiin Emilian kanssa ja käytiin ottamassa kuvia ilta-auringossa. Tuo mekko sopii mun mielestä täydellisesti kesäiltojen fiilikseen! Ilta oli kuitenkin jo vähän viileä, joten heitin päälle vielä tuon ihanan Ed-rotsin. Ylisuuri farkkutakki toi myös just sopivasti arkisuutta ja rentoutta tuohon mekkoon. Pidin samalla asusteet tosi hillittyinä; koruja ei ollut ollenkaan ja jalkaan valitsin ihan tavalliset tennarit.

 

mekko KappAhl × laukku Louis Vuitton × kengät Forever21 × käsikoru Kalevala × korvakorut Primark

 

Juhlaan

Tällaisessa kokonaisuudessa olin tosiaan häissä vieraana. Tykkäsin tuosta mekosta erityisesti siksi, että siinä oli täydellisen rento olla. Tuo mitta polviin asti on aivan ihana ja myös nuo hihat ovat kovasti mun mieleen. Mekko on materiaaliltaan aika arkinen, joten siksi mulle oli selvää että laitan sen kaveriksi korot, juhlavan laukun ja näyttävämmät korut. Pakko muuten mainita, että tämän asun myötä mä rakastuin keltaisen ja ruskean yhdistelmään!

Kenkien kanssa mulla oli vähän kriisiä, mutta päädyin sitten laittamaan jalkaan nuo ruskeat korot, jotka ovat jo monesti olleet kirppiskasassa. Kuitenkin ne aina poistuvat sieltä takaisin hyllyyn, ja nyt todella kiitin itseäni tästä. Noissa on nimittäin just sopiva korko, ja niillä oli mukava olla koko päivä ja ilta.

 

Onko sulla joskus ollut päällä sama mekko arjessa ja juhlassa?

 


×××
Olethan jo liittynyt lukijaksi Bloglovinin tai Blogit.fi -sivun kautta?

 
 
 
 
 
 


LUE MYÖS NÄMÄ

× Miten yhdistää: Yksi mekko, kahdet eri juhlat ja kaksi asua
× Miten yhdistää: Paljettihame
× Miten yhdistää: Valkoinen neule
 

Lue myös

Saako helteestä valittaa Suomessa?
Valkoiset kengät puhtaaksi: Halpa ja yksinkertainen vinkki

Kommentoi