Lifestyle

Sadeviikonloppu

Vielä näin myöhään illalla muutama kuva tältä sunnuntailta. Mulla oli tosi kiva viikonloppu, ja toivottavasti myös teilläkin! Siihen mahtui paljon naurua, rakkaita ihmisiä ja vähän erilaista tekemistä kuin mitä viimeaikoina mulla on ollut. Sateisuuden vuoksi eilinen ja tää päivä tuli kulutettua tehokkaasti lähes koko ajan sisätiloissa; eilinen kaupoilla kun käytiin yli vuoden tauon jälkeen taas Ideaparkissa ja tänään istuttiin TTY:llä voimannostokisoja katsomassa.
Me käytiin joskus tosi useinkin Ideaparkissa, mutta nyt ei olla tosiaan pitkään aikaan jostain syystä suunnattu sinne päin. Tuntui että se kauppakeskus oli muuttunut ihan hirveästi! Oli ihanaa kierrellä vaatekaupoissa oikein ajan kanssa, ja teinkin muutaman kivan löydön. Kevään wanties -lista pieneni, sillä mukaan lähti oikeastaan vain niitä juttuja, mitä oon kevään aikana suunnitellutkin hankkivani.
Mun veli harrastaa voimannostoa, joten näitä kisoja on silloin tällöin tullut seurattua. Nyt kyseessä oli opiskelijoiden SM-kisat, jotka oli kyllä vähän huonosti järjestetyt, sillä kisat vaati oikeastaan koko päivän läsnäolon kilpailijoilta. Päivä oli siis pitkä, ja kisojen jälkeen päädyttiin The Hookiin syömään. Oli jo ehkä aikakin, sillä tää oli mun eka kerta tuolla vaikka tamperelainen olen ollutkin jo puolitoista vuotta hehe 😀 Mutta hei, ei varmasti jäänyt viimeiseksi kerraksi!
Nyt mä sulattelen ruokaa makaamalla sohvalla ja suunnittelen siirtyväni nukkumaan ihan just. Äsken mulle nimittäin iski ihan hullu stressi kaikista koulujutuista, joita suunnittelin tänä viikonloppuna tekeväni mutta jotka jäivät tekemättä koska oltiin menossa koko ajan. Ehkä se uni auttaa ja huominen (toivottavasti) tehokas maanantai. Kivaa alkuviikkoa teille ♡
Punaiset housut
Keväisiä juttuja

Leave a Reply