Sadepäivän pirteä asu – Vaaleanpunaista ja kukkakuosia

id sadepäivän pirteä asuHei ihanaa perjantaita ja viikonlopun alkua ♡ Heti alkuun haluan kiittää teitä. Kiitos pitkistä blogiin jätetyistä kommenteista sekä keskusteluista Instagramin yksityisviesteissä liittyen edelliseen postaukseen. Jokainen niistä on ollut mulle arvokas ja tuonut jotain uutta näkökulmaa mun tilanteeseen. Olen ajatellut koko juttua paljon, kerännyt rohkeutta ja suunnitellut mitä tekisin asian kanssa seuraavaksi. Joka tapauksessa, teistä kaikista on ollut iso apu ja kiitos siitä ♡

Tänään haluan kuitenkin palata pukeutumisen pariin. Olen tainnut joka kesä postailla ainakin yhden sadepäivän asun kesäsateiden kunniaksi, ja eipä tehdä poikkeusta tänäkään vuonna! Eilen ja tänään on ollut kovin harmaata ja ajoittaista sadetta, joten mikä olisikaan parempi ajankohta sateisen päivän asukuvien julkaisulle. Nämä kuvat on tosin napattu jo kesäkuun alussa sadepäivänä, mutta samoja elementtejä käytän päivittäin kun taivaalta tulee vettä.

Elämäni parhaat hankinnat: sadetakki ja kumisaappaat

Mähän ei voi välttää kastumista täysin millään, kun kahden koiran on kuitenkin päästävä ulos vähintään kolmesti päivässä kelistä riippumatta. Nelisen vuotta sitten päätinkin tehdä yhden elämäni parhaimmista hankinnoista, nimittäin ostin vihdoin sadetakin. Tuo vaaleanpunainen sadetakki löytyi KappAhlin lastenosastolta ja on todellakin tullut käyttöön ja tarpeeseen. Tykkään takissa siitä, että se on tarpeeksi pitkä suojaamaan kunnolla. Parasta kuitenkin on vaaleanpunainen väri, joka mun mielestä piristää jokaista sadepäivää ja takki on värinsä vuoksi kiva vetää päälle vaikka olisi asiakastapaamiseen menossa.

Toinen sadepäivien vakkarielementti on tietysti kumisaappaat. Kumisaappaat ovat sadetakin jälkeen olleet heti seuraava maailman paras hankinta. Mikään ei ole parempaa kuin kävellä sateessa varpaat kuivana! Mulla on itseasiassa kahdet kumpparit, toiset ovat korkeavartiset mustat Hunterit ja toiset taas nämä kuvissa näkyvät vaaleanpunaiset nilkkurimalliset Hunterit. Mustat hankin Englannista ollessani siellä vaihdossa ja ne ovat pelastaneet kirjaimellisesti koko elämäni. Vuotta myöhemmin metsästin käsiini nämä citykumpparit ihanassa karkkivärissä, juurikin siistimpiä sadelookkeja silmällä pitäen. En todellakaan ole katunut kumpaakaan hankintaa ja myös luulen näiden molempien olevan mun sadekavereita vielä vuosikymmenenkin jälkeen.Sadepäivän pirteä asu

Sadepäivän pirteä asu rakentuu siis helposti ihan vaan värikkäällä sadetakilla ja kumisaappailla. Mä halusin kuitenkin piristää tätä asuani vielä lisää, koska joskus more is more eikö? Jalkaan valitsin kukkakuosiset kangashousut, jotka ovat itseasiassa second hand -löytö Zadaasta. Housut ovat todella kesäiset, mutta toimivat mun mielestä loistavasti myös sateella. Housujen kaveriksi puin hyvinkin tavallisen vaaleanpunaisen neuleen, kun se sopi niin söpösti housuihin. Sateisella kelillä on usein myös aika viileää ja siksi neule oli varma vaihtoehto.

Näissä kuvissa muuten mulla on rekvisiittana läpinäkyvä sateenvarjo, johon askartelin sydänsateen 😀 Nuo kartonkisydämet eivät ole tosiaankaan käytännölliset sateella, vaan ne olivat mukana ihan vain editorial-tyyppistä Instagram-kuvaa varten. Mutta muuten tuo läpinäkyvä kupusateenvarjo on aivan lemppari! Usein sen alkuperää kyselläänkin, ja tuo on itseasiassa ostettu pari vuotta sitten Englannista Primarkista, muutamalla punnalla. Suosittelen, jos joku etsii vaikkapa hääsateenvarjoa!


sadetakki KAPPAHL
neule VERO MODA
housut 2ND HAND
kumisaappaat HUNTER
Viime kesän sadepäivän asun löydät täältä.
Minkälainen on sun luottosadeasu?
×××

Vielä tämä perjantai aikaa osallistua tähän arvontaan!


Lue myös

Kun kaverin seurassa ei ole enää hyvä olla
Ihonhoitopuikot - Mitä, miksi, mistä?

Kommentoi