Sadepäivän kuulumiset – What I’ve been up to

idumbrellasSadepäivän kuulumiset – Vau, moi vaan kaikille! Viime kerrasta onkin vierähtänyt viikko, se on todellakin mennyt ihan huomaamatta. Koko viikon aikana en ole avannutkaan omaa läppäriäni saati kirjautunut tänne WordPressiin. Hiljaisuudelle ei ole ollut sen kummempaa syytä, kuin että halusin vähän keventää. Halusin vain käpertyä sohvalle töiden jälkeen ja olla tekemättä mitään, ja koenkin rentoutuneeni yllättävän hyvin. Ihan täysin tekemättä mitään en kuitenkaan ollut, ja ehkä pieni katsaus kuluneeseen viikkoon on ihan paikallaan.


♡ Pyörähdin Prahassa belgialaisen vaihtarikaverini kanssa, ja ai että meillä oli ihana reissu! Matka oli tosi pikainen ja sen tarkoitus oli Ed Sheeranin keikka, ja reissusta kuulette vielä myöhemmin lisää.

♡ Vietettiin ihanaa familytimeä mun isän luona Paraisilla.

♡ Kävin fiilistelemässä tulevaa Ed Sheeranin Suomen keikkaa Helsingissä.

♡ Olen kuunnellut Ed Sheeranin uusia biisejä jatkuvalla luukutuksella, kuten ehkä olettaa voi. Ehdottomia lemppareita uudelta albumilta on Cross me, Take me back to London, Antisocial, BLOW ja Best part of me. Mikä oli sun suosikki?

♡ Kävin perinteisesti Asuntomessuilla, tänä vuonna ne olivat Kouvolassa. Tästäkin lisää myöhemmin!


♡ Koukutuin uudelleen Dance Moms -sarjaan. Tää on niin mun guilty pleasure haha.

♡ Olen yrittänyt opetella kuvaamaan raakakuvia, mutta toistaiseksi raakakuvien suuruus aiheuttaa isoja ongelmia. Mun kamerassa on nimittäin vain 4 gigainen muistikortti, eikä se lähde kamerasta ulos 😀

♡ Katsoin vapaaehtoisesti kauhuelokuvan. Mä en yleensä suostu katsomaan sellaisia ollenkaan, mutta eilen katsottiin thrillerityyppinen teinikauhu, jonka kykenin katsomaan 😀

♡ Kauhistelin Winstonilta löytynyttä punkkia. Se taisi napata sen mukaansa taas Paraisilta.

♡ Olen pohtinut pääni puhki meidän sisustusta. Haluaisin heittää kaiken ympäri, mutta suunnittelu onkin haastavampaa kuin ajattelin.

♡ Julkaisin myös uuden IGTV-videon koskien festariasuja, ja se on saavuttanut suuremman suosion kuin olisin ikinä uskonut. Tällä hetkellä siellä on 7500 katselukertaa, mitäääh?
Mutta mitäs teille kuuluu, onko siellä ruudun toisella puolen enää ketään? Oletteko te muistaneet ottaa rennommin näin kesällä?Sadepäivän kuulumiset – Mitä sun päivään kuului tänään?
×××

Instagram on ehdottomasti mun aktiivisin kanava, joten kannattaa seurata siellä @ellileppiniemi!


Lue myös

Kaksi uutta kenkähankintaa: Lazy Oaf x Dr Martens ja paluu ysärille
Asuntomessut 2019 Kouvola

Kommentoi