Rumia kuvia ihanista paikoista

Siis mä en ole näihin kuviin melkein ollenkaan tyytyväinen. Tuona päivänä oli ihan liian pilvinen sää maisemakuvaukseen, vaikken kyllä kirkkaassa auringonpaisteessakaan tykkää kuvata. Eikä nyt säätäkään yksin voi syyttää, en tiedä mikä meni vikaan mutta en vaan onnistunut näissä kuvissa kuvatessa enkä onnistunut enää pelastamaan niitä muokatessa. Haluan silti tehdä postauksen tästä, koska se oli niin kiva päivä, joten nyt niellään oma ylpeys! 😀 Voiko muut samaistua tähän?


Mutta tosiaan, viime viikon torstaina myöhään illalla lähdettiin mun veljen kanssa Turun suuntaan isän luo. Oltiin nimittäin sovittu että perjantaina käydään vähän ajelemassa saaristossa ja olinkin jo oottanut sitä kovasti! Perjantaiaamuna tosiaan pakkauduttiin isän kanssa autoon ja otettiin nokka kohti ekaa lauttaa.


Tuona päivänä oli just hyvä pilvinen ja vähän kolea sää (kuten varmasti kuvista huomaatte), joten se sopi autoiluun täydellisesti. Me ajeltiin akselilla Parainen-Nauvo-Korppoo, ja kahdessa jälkimmäisessä en ollutkaan koskaan ennen käynyt. Nauvossa pysähdyttiin katsomaan veneitä, kiertämään tori ja kävelemään pikku lenkki ja Korppoossa sitten käytiin syömässä Buffalo-ravintolassa. Nauvossa oli myös ihania pieniä kojuja, joissa myytiin merkkivaatteita kuten Gantia, Hilfigeriä ja Lexingtonia! En ollut tiennytkään että siellä on tuollaisia ja ne oli kyllä suloisia vaikkakin hinnoissa oli selvä saaristolisä. Tähän meidän matkaan kuului myös kaksi lauttaa ja molemmilla sama reitti takaisin.


Mä tykkään tosi paljon saaristosta. Saaristoilma itsessään on niin ihana, ja siellä tulee aina hyvä fiilis. Ja lautat on ihan huikeita, miettikää että jotkut menevät aina kotiin sellaisella! 😀 Suomimatkailu on muutenkin tosi lähellä mun sydäntä, haluan koluta tätä meidän omaa maata enemmänkin, ja tuolla saaristossa en tosiaan ollut käynyt ennen. Viime vuonna pyöräiltiin poikaystävän kanssa yhden päivän aikana 68 kilometriä saaristossa vähän eri paikassa ja Saariston rengastien haluaisin vielä joskus kiertää joko pyörällä tai sitten autolla. Suomimatkailusta puhuttaessa tulee yleensä mieleen lähinnä Lappi ja pohjoinen, mutta usein saaristo tunnutaan unohtavan, vaikka tää on oikeasti yhtä upeaa seutua!

Ootko sä käynyt Turun saaristossa tai jossain muualla? Tai peräti ootko joku niistä onnellisista jotka asuvat siellä? 🙂

×××
Liityhän lukijaksi Bloggerin tai Bloglovinin kautta, niin näet ehkä sitten ensi kerralla parempia kuvia, ainakin toivottavasti hahah 😀
Zadaa - Maailman helpoin kirppis
Lomaostokset

Kommentoi