Röyhelöt ja midimitta – tämän kesän hitit samassa asussa


Nyt on kuulkaas paljon mulle tyypillisiä elementtejä samassa asussa! Röyhelöt, midimittainen hame, vaaleanpunaista, harmaata ja lempilaukku. Tämä asu on lauantailta, kun meillä oli bloggaajien shoppailuilta Vero Modassa ja illan päätteeksi Ane otti nämä kuvat, kiitos siitä ♡

Ennen iltaa mulla oli pienoinen asukriisi, ja tämä asu syntyikin aika nopeasti ja yllättäen töiden jälkeen. Tuo hame oli viime kesänä iso suosikki, ja se onkin muodostunut aikalailla luottovaatteeksi. Se sopii niin helposti kaikkeen ja näyttää aina hyvältä, ja siksi nappasin sen kaapista ensimmäisenä päälle.

 

Harmaa on aina varma valinta vaaleanpunaisen kanssa, ja sovittelinkin parit harmaat (ja myös silti valkoiset) paidat läpi. Tuntui siltä, että t-paidat olivat ehkä hiukan liian vähän, koska tuona päivänä oli hitusen viileämpää kuin muina päivinä. Päälle valikoituikin siksi tämä paita, joka on ohutta neulosta ja siksi se oli just sopivan lämmin. Nuo isot röyhelöt myös toivat asuun ihanasti lisää tyttömäisyyttä, ja mun mielestä midihameen ja tuon paidan yhdistelmä oli sopivan huoliteltu.

 

Vaaleanpunaisen ja harmaan yhdistelmä jatkui totta kai myös mun asusteissa. Tuo vaaleanpunainen Ted Bakerin laukku on edelleen mun suosikkilaukku, koska se vain on niin mun näköinen ja tyylinen. Se on juuri täydellisen kokoinen ja sopivan näyttävä. Päähän vetäisin tuon söpön harmaan pappahatun, jossa muuten on hiukan vaaleanpunaista myös. Töissä hiusten täytyy tietysti olla kiinni, joten sen jäljiltä hatun vetäminen päähän oli lähes ainoa ratkaisu, mutta loppujen lopuksi se osoittautuikin tosi hyväksi valinnaksi.

 

Röyhelöt tuntuvat tulevan muotiin todella usein kesää kohti. Ne ovat tosi tyttömäinen ja jotenkin kesäinen elementti, ja ehkä se onkin juuri syy siihen. Mä itse tykkään niistä todella paljon, ja tällä hetkellä kaipailisinkin lisää röyhelöitä omaan vaatekaappiin. Röyhelöt toimivat oikeastaan missä tahansa värissä, ja tämä mun paita todistaa myös sen, että se toimii eri materiaaleissakin. Ne tekevät tästäkin hyvin tavallisesta harmaasta neulepaidasta tosi näyttävän ja juhlallisemman, olematta kuitenkaan överi materiaalin vuoksi.

Monien vaatekauppojen, kuten Espritin valikoimassa onkin tällä hetkellä paljon röyhelöä, paitojen, hameiden ja mekkojenkin muodossa. Näihin ihanuuksiin voit tutustua täältä.

 

Myös midimitta on pitänyt pintansa edelleen tosi hyvin, sen jälkeen kun se nousi pinnalle pari vuotta sitten. Mä rakastan midihameita ja -mekkoja, joten niiden suosio on itselleni ihan mahtava juttu! Muistaakseni olen ennenkin maininnut, että mun mielestä midimitta imartelee lähes ketä tahansa. Muutamia vuosia sitten hehkutettiin maksimittaa ja sitä, kuinka se pukee jokaista, mutta mä en ole enää niin paljoa sitä mieltä.

Mä kallistun tosi paljon enemmän midimitan puoleen, ja suosittelen muitakin testaamaan sitä, varsinkin jos maksimitta on jo tuttu juttu. Midimitta henkii jotenkin ihanasti vähän mennyttä aikaa, on säädyllinen joka tilanteessa, näyttää naiselliselta ja on aina sopivan lämmin tai viileä kesällä. Mä tunnun hamstraavan midihameita nyt ihan tosissani, ja voi kuinka olenkaan nyt kuolannut tätä yksilöä.

 

paita samantyyppinen täältä × hattu Asos × hame samantyyppinen täältä × laukku Ted Baker × kengät Primark

 

Iskeekö röyhelöt ja midihameet sinuun? Löytyykö niitä jo omasta vaatekaapistasi?

 


×××
Muista liittyä lukijaksi esimerkiksi Blogit.fi -sivun kautta!

 
 
 
 
 
 


LUE MYÖS NÄMÄ

× Kesän ensimmäinen helleasu
× Viikko ilman farkkuja -haaste
× Apua, onko vyölaukku taas muodikas?
 

Lue myös

Vertailussa meikkivoiteet: Lancome vs Estee Lauder
Google Analytics: Kuinka se asennetaan + perusteet lyhyesti

Kommentoi