Pastellilokaatio Buranon saarella ja röyhelöinen helleasu

Palataanpa taas hetkeksi Venetsian tunnelmiin! Vielä olisi parit asukuvat jäljellä ja tässä niistä jälleen yhdet. Nämä kuvat itseasiassa otettiin ilta-auringossa Buranon saarella, josta kirjoittelin aiemmin. Löydettiin sieltä nimittäin vierekkäin olevat vaaleansininen ja vaaleanpunainen talo, ja tiedätte, että se on mun lempiväriyhdistelmä. Tuossa pastellilokaatiossa oli siis pakko ottaa asukuvat!

 

Huomaatteko muuten tässä asussa jotain erilaista? Mulla on shortsit jalassa! 😀 Oon tainnutkin joskus mainita täällä siitä, että en ole pariin kesään käyttänyt shortseja lainkaan, jossei lasketa kotishortseja. En vain ole aikoihin tuntenut oloani mukaviksi niissä, koska jotenkin shortsit tuntuvat aina liian lyhyiltä ja paljastavilta.

 

Venetsiaan kuitenkin otin mukaan nuo monta vuotta vanhat shortsit, jotka löysin kaapin perältä. Ne tuntuvat edelleen ihan liian lyhyiltä, mutta olivat silti hyvä valinta Venetsian helteeseen. Onneksi noiden alla olevat Niken Pro -shortsit auttoivat, ja ne ovatkin muuten parhaat alusshortsit koskaan! Tykkään tuosta oranssista väristä muuten ihan älyttömästi, vaikkei oranssi todellakaan ole mun lempiväri. Se onkin ollut aika hankala väri yhdistää, mutta mun mielestä se toimii sinisen kanssa tosi kivasti.

 

Toi toppi on myös todella kiva, mutta en silti ole vielä varma sen kohtalosta. Mä käytän toppejakin tosi vähän enkä tiedä tuleeko tälle tarpeeksi käyttöä, joten voi olla että se lähtee eteenpäin kunhan saan muitakin vaatteita myyntiin. Harmittaa kovasti, koska tuo on röyhelöineen kaikkineen aivan ihana, mutta en silti näe pointtia säilyttää vaatetta, jolle ei tunnu olevan käyttöä. Mitä mieltä te olette, pitää vaiko ei?

 

Entäs hei mitä mieltä olette noista släbäreistä? Ne tuntuvat jakavan mielipiteitä todella paljon, mutta mä rakastan 😀 Myönnettäköön, etteivät ne tosiaan ole mitkään näteimmät kengät, mutta silti parhaat kesäkengät koskaan. Ne ovat niin helpot ja mukavat, ettei kyllä houkutellut laittaa jalkaan mitään nättejä korkkareita, haha.

 

toppi Vila × shortsit Forever21 × kengät Nike × hattu turistikoju Venetsiassa

 

Tämä röyhelöinen helleasu – yay or nay?

 


×××
Muistitko jo liittyä lukijaksi Bloglovinin tai Blogit.fi -sivun kautta?

 
 
 
 
 
 


LUE MYÖS NÄMÄ

× Gondoliajelu Venetsiassa: Romanttisestakin kohteesta löytyy karu puoli
× Vaaleanpunainen puuvillamekko Venetsiassa ja huivi vyönä
× Koko kesän söpöin asu – Näytin kuulemma Hello Kittyltä
 

Lue myös

Habitare 2018 - Sisustusinspiraatiota suurimmilta sisustusmessuilta
Syksyiset Instagram-templatet - Mitkä ovat mun omat vastaukset?

Kommentoi