Oma tyyli

Rento syysasu Tampereen Tallipihan ruskamaisemissa
Moikka ja ihanaa alkanutta viikkoa! Mä otin viikonlopun aikalailla vaan rentoilun kannalta, joten tänään maanantaina onkin riittänyt hommaa. Sain juuri viimeiset jutut tehtyä tältä päivältä, joten nyt onkin sitten blogin vuoro ja telkkarissa pyörii Peaky Blinders. Koukutuin tuohon sarjaan juuri, ja oon vaan ällistynyt miten en ole tajunnut aloittaa sitä aiemmin 😀 Tuo sarjahan on ihan mulle tehty, 1920-luvun Englannin maisemineen ja badass herrasmiehineen haha.
Nojoo anyways, tänään ajattelin julkaista nämä asukuvat, jotka otettiin Emilian kanssa jo puolitoista kuukautta sitten. Itseasiassa asu on sama kuin tässä postauksessa. Vähän tosiaan joudun tonkimaan arkistoja kameratilanteen vuoksi, mutta toisaalta, eipä tuolla harmaassa sadekelissä ihan kauheasti nättejä asukuvia napatakaan, heh. Tuolloin ruska oli aluillaan ja pian siirtymässä kauneimpaan vaiheeseensa. Ruskasta olen inspiroitunut tänä syksynä useampaankin kertaan ja ruskean sävyiset asut ovat olleet kovassa käytössä, eikä tämä tehnyt poikkeusta.
Tämä rento syysasu rakentui tuon neuleen ympärille. Rakastan tuossa neuleessa sitä, kuinka siinä on yhdistetty ruskean eri sävyt ja vaaleanpunainen. Lopputulos on just mun näköinen ja syksyyn sopiva, mutta vaaleanpunainen ehkä hieman raikastaa kokonaisuutta. Neuleen ansiosta asuun on myös helppo yhdistää esimerkiksi vaaleanpunaiset korvakorut ja vaikkapa kengät tai laukku. Mitä mieltä te olette, sopiiko vaaleanpunainen ruskean kanssa yhteen?
Muuten asu onkin todella tavallinen, ja ehkä jopa hieman tylsä. Se koostuu vain neuleesta ja yksinkertaisista housuista ja that’s it. Toisinaan tuntuu, että blogissa kaikkien asujen pitäisi olla jotenkin spessuja ja viimeisen päälle mietittyjä, ja siksi nämäkin kuvat aikoinaan jäivät arkistojen kätköihin. Totuus kuitenkin on se, että useimpina päivinä päälle eksyy juurikin tällainen setti ja siksi on kiva jakaa tällaisiakin kuvia silloin tällöin. Tällainen asu on tarkoitettu juuri niille päiville, kun ei jaksa sen kummemmin miettiä asua.

neule SOYACONCEPT
housut LILI LIFESTYLE
takki TED BAKER
kengät NIKE
laukku CHANEL (VINTAGE)


Rento syysasu – Iskeekö näin yksinkertaiset asut?
×××

Tykkääthän blogista jo Facebookissa? ♡


Lue myös

Kuukausi ilman töitä - Mitä se on tehnyt hyvinvoinnille?
Samsung Galaxy Note10+ ja Wearables – Saumatonta arjen hallintaa

Leave a Reply