Kun asusi koostuu sotaunivormun elementeistä – Rento lauantaiasu

idasu1

Näin lauantain kunniaksi haluan tulla heittämään näytille nämä viime lauantaina napatut asukuvat. Kyseinen päivä oli kiva ja rento viikonloppupäivä, johon kuului brunssi, kirppistelyä ja Game of Thronesia. Siksi myös päälle eksyi siihen sopiva kokonaisuus eli tällainen rento lauantaiasu.

Juuri viime asussa näitte tämän samaisen takin ja samat kengät, mutta lupailinkin että täällä tullaan näkemään samoja vaatekappaleita useampaan kertaan 😀 Käytössä oli myös viime postauksessa esitelty vintage Chanel, ja näiden kuvien kautta laukun koon hahmottaa ehkä paremmin. Tämä asu koostuikin siksi itselle hyvin mieluisista vaatekappaleista; tuosta extrapitkästä kamelitakista, Chanelista ja mustasta hatusta. Asu ei juurikaan vaatinut suunnittelua, ja yllätyinkin miten kiva kokonaisuus tästä tuli niin pienellä vaivalla!
takki TED BAKER
college LOAVIES
paita LOAVIES
farkut LEVI’S
kengät SKOPUNKTEN
kaulahuivi MARJA KURKI
hattu H&M
laukku CHANEL
Poikaystävä muuten kommentoi asua heti, ja sanoi että näytän siltä kuin olisin lähdössä Normandian maihinnousuun 😀 Naureskeltiin tälle paljon, ja jälkeenpäin vielä enemmän kun googlattiin kuvia. Tuo hattu vieläpä etuosan nyörikoristeen kanssa, pitkä nilkkoja hipova takki, maiharit ja kaulahuivi heitettynä tuolla tavalla kaulan ympäri näyttää ihan siltä, kuin olisin napannut inspiraation tähän asuun toisen maailmansodan ajasta, heh. Googlatkaa vaikka toisen maailmansodan univormut! Oletteko samaa mieltä näistä sotaviboista?


Tällä asulla voitaisiin muuten taas hypätä kestotyylihaasteeseen! Tässä ennen pisteiden laskua mutuilen, että tällä kertaa ei tule kovinkaan hyvät pisteet, jos tuota laukkua ei lasketa. Takista, kengistä, hatusta ja collegepaidasta tulee kaikista 0 pistettä. Farkut on ihan lempparit, ja vannonkin syvästi noiden Leviksen Mile High -farkkujen nimeen! Näillä saankin pistetilin avattua kolmella pisteellä. Collegepaidan alta pilkottavan paidan löysin vasta mun tyyliin takaisin, sillä se oli jäänyt kaapin perälle isohkojen nappien vuoksi. Siitä irtoaa kaksi pistettä ja huivista vielä yksi piste. Yhteensä siis 6 pistettä eli kestotyyliedistyjä, ilman laukkua. Laukku lisäisi sitten sen 31 pistettä ja nousisin kestotyyliguruksi, mutta noh 😀

Kestotyylihaasteen ja pisteytysasteikon löydät täältä.
Rento lauantaiasu – Mitä mieltä olette tästä?
×××

Tykkääthän blogista jo Facebookissa?


Lue myös

Vintage Chanel - Tältä näyttää 30 vuotta vanha laukku
Miniloma Kööpenhaminassa - Mitä ehtii tehdä kahden päivän aikana?

Kommentoi