ADVENTTIARVONTA: Remington Sleek&Curl -muotoilurauta

id remingtonKolmas adventtisunnuntai ♡ Tänään adventtikalenterin luukusta paljastuukin jotain hiuksille, nimittäin yksi teistä voittaa mahtavan Remington Sleek&Curl -muotoiluraudan! Tästä luukusta olen itseasiassa erityisen innoissani, sillä koskaan aiemmin mun adventtikalenterissa ei ole tainnutkaan olla hiustuotteita tai -laitteita. Mä myös itse olin pitkään kaipaillut uutta muotoilurautaa, joten oli kiva päästä testaamaan tätä ja sen jälkeen vinkata siitä myös teille. Muotoilurauta on muuten tosi helppo ja varmasti toivottu lahjaidea jouluna, vink vink ;D


Remington Sleek&Curl -muotoilurauta on ollut Suomen suosituin jo vuosia, ja tämä uusin versio on varsin vaikuttava. Tällä uudella raudalla voi helposti luoda niin suorat kuin kiharatkin hiukset. Tässä raudassa on titaanikeraanisesti pinnoitetut muotoilulevyt, joissa on 10 kertaa enemmän keraamia ja sen vuoksi rauta liukuu hiuksissa kaksi kertaa kitkattomammin. Levyt voi myös lukita paikoilleen säilytyksen tai kuljetuksen ajaksi, ja raudan mukana tulee lämmön kestävä suojus.

Muotoilurauta on ihan supernopeasti käytettävissä, ja rauta lämpeneekin käyttövalmiiksi vain 15 sekunnissa. Se myös sammuu itsestään 60 minuutin kuluttua. Remington Sleek&Curl -raudassa voi valita sopivan lämmön 150 ja 230 asteen väliltä, ja lämpöä on helppo säätää digitaaliselta näytöltä. Lämpötilan voi helposti lukita ja tässä on myös superkätevä boost-toiminto, jolla saa lisälämpöä esimerkiksi pieniä yksityiskohtia varten, kuten vaikkapa otsahiuksia käsitellessä.

Mä itse olen tykännyt tästä raudasta kovasti! Kauheasti mun ei tarvitse jo valmiiksi suoria hiuksiani suoristaa, mutta toki suoristaminen tekee yleisilmeestä selvästi siistimmän. Kihartaminenkin oli helppoa ja kiharat onnistuivat yllättävän hyvin raudan muodon vuoksi. Muotoiluraudassa on totta kai myös pyörivä johto, joten sekin helpottaa raudan pyörittelyä kädessä.

Osallistu arvontaan

Kolmannessa adventtikalenterin luukussa yksi teistä voittaa Remington Sleek&Curl -muotoiluraudan! Voit osallistua arvontaan näin:

× Kerro kommenteissa, onko suora vai kihara look enemmän mieleesi.
× Muista jättää kommentteihin toimiva sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään, jotta saan sinuun yhteyden jos arpaonni suosii. Sähköpostiosoitteesi ei näy muille.
× Voit tuplata ja jopa triplata voittomahdollisuutesi osallistumalla arvontaan myös Instagramissa ja Facebookissa.
× Osallistua voi perjantaihin 20.12. asti. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Onnea arvontaan!


Remington Sleek&Curl – Kihara vai suora look?
×××

Muista tykätä blogista myös Facebookissa!


Lue myös

Galaxy Wearables ja Note10+ - Fiiliksiä parin viikon käytön jälkeen
Leffavinkit jouluun + Voita 2kk ilmaista katseluaikaa!

Kommentoi